Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5844
View
13
Reply

Camping sambil memancing...

[Copy link]

Author: tangopapa       Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-2-2009 10:06 PM | Show all posts |Read mode
actually teman ade plan nak buat hujung minggu ni...tempatnya cantik kat sg lembing. dengar cerita tengas besar lengan banyak kat situ...

dan ni bukan pertama kali teman bercamping sambil memancing...

jom kongsi pengalaman... nanti kalu sempat, teman share gambor
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2009 10:16 AM | Show all posts
sg lembing tuh panas la bro... open sgt..
tengas adala... tapi kaki karen pon ada jugak hahah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-2-2009 06:15 PM | Show all posts

Reply #2 ah_long's post

err....bro, kaki karen tu aktif belah mana?
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2009 10:15 AM | Show all posts
wahh best woo camping sambil mancing ni!! teringat camping dan mancing dengan member kat taman negara endau rompin area kampong peta sehingga ke area buaya sangkut .. puas layan beb !
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-8-2009 10:37 AM | Show all posts
4# Feno

bro, jangan lupa ajak lenkali....
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2009 09:35 PM | Show all posts
empangan chereh sudah riki ka bro?

aku dah masuk sana ikut bukit sagu 6.

10km dirt road dari sagu 6.

syok oooooo....
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2009 11:57 AM | Show all posts
4# Feno

bro, jangan lupa ajak lenkali....
tangopapa Post at 2-8-2009 09:37


Wokeh bro ! Nanti kita roger2 set RV dan LZ !

La ni tengah layan kelah kat Ulu Baleh, Kapit . Mantap tak hengat
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2009 05:09 PM | Show all posts
best gak idea ni..sape2 kat KL berminat? aku nak join..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-9-2009 12:24 AM | Show all posts
6# geng_tx

tak pernah lagi bro....ikan ape ade?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-9-2009 12:27 AM | Show all posts
7# Feno

boleh2 no problem....update lah kat sini.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2009 03:30 AM | Show all posts
Umpan jer masalah dulu ikan gi sekolah sekarang ni dah gi U pulak.
Aku ada gi kat Perak.Umpan yang aku bawak- Roti manis, Roti Gardenia, cacing, pellet, kelapa sawit dan umpan tepung...

Last- last orang asli kat situ cakap umpan cengkerik.
Nak beli kat Pekan Sg. Siput, perjalanan 45 minit naik 4 wheel dengan tempuhan lorong gajah lagi.

Aku heran pulak dalam hutan tebal mana ikan tengas yang besar betis tu boleh pulak selera dia cengkerik?
Aku tengok geram ajer.
Dah airnya jernih...ikan besor- besor lak tu....memainkan perasaan aku jer...

Aku nak bawak karen lak..
Guna coil kereta 6000 volt.( kalau tak dapat sekor pun baru guna)
Kalau dapat kecik pun tak per maka karen tak akan aku guna.

Tapi aku selalu catch and release.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2009 02:35 PM | Show all posts
Dak2 dalam nie x nak wat mancing berporum ker..

Kalau yang duk kat area Kl nak join gak...
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2010 03:09 PM | Show all posts
Umpan jer masalah dulu ikan gi sekolah sekarang ni dah gi U pulak.
Aku ada gi kat Perak.Umpan yang  ...
rdzaccess Post at 11-10-2009 03:30



    kt sg.siput ni area mne?
teman nk taw jgak
share la...
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2011 10:37 AM | Show all posts
sg siput ni area mn bro? gua nk try test kt sn,, ikan ape byk kt sn?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.096002s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list