CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 11480|Reply: 84

Mcm mana nak handle bf camni..plz help

[Copy link]
Post time 10-2-2009 11:39 AM | Show all posts |Read mode
AKu just nak share dgn korg..laki aku ni problematic agaknye laa...dia ni kan...bila aku call die cam eksen tamo agkt call tau..kalo agkt pun ckp hello cam sial...:@ :@  ok laa..aku ok jek laa kan psl aku cam malas nak lyn dia...aku assume die nak time utk diri die ker ape ke kan? pastu bila aku tak call die sehari 2 mule la die meroyan cam org gilak cr aku..call berpuluh2 kali sampai aku agkt fon tu..aku cam mendidih tul dgn perangai dia...bila aku tak agkt..aku call die blk die ckp gi mane? kuar dgn sape bla bla bla...aku rasa dia ni mereng kot....aku tatau nak buat dgn dia..susah btol nak lyn org gila camni.....apa pendpat korg?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-2-2009 11:41 AM | Show all posts

Balas #1 lyna22\ catat

die tu laki ko ke b.f jek???
klu b.f ko tggal jek carik yg lain...
nnt ko yg gile lame2...
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2009 11:41 AM | Show all posts
ala ko tgglkn jer la mamat ni...
klu ko senang ko PM aku
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2009 11:44 AM | Show all posts
Originally posted by sunfizz at 10-2-2009 11:41 AM
ala ko tgglkn jer la mamat ni...
klu ko senang ko PM aku

ERK!!

Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2009 11:44 AM | Show all posts
hurmm nk test la tuh.. ala cube try xangkt tepon sehari, pastu jgn kol blk..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2009 11:45 AM | Show all posts
babe,

dah lama ke ko ngan dia? mmg sejak azali ke dia camni? ke baru2 ni je?

tengok cara, ko pun dah tensen gila! blah je la. tak guna simpan lama2.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-2-2009 11:46 AM | Show all posts

Reply #3 sunfizz's post

bf laa......menyusahkan btol laaa..aku nak jek bwk die jumpe psychirtrist!!! takut nanti jd cam MAS AF tu plak... ..ke ada masalah inferiority complex? ke low-slef esteem? aku pun tatau apa masalah mamat sekor ni laaa...pening btol aku dgn die ni...
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2009 11:46 AM | Show all posts
Originally posted by enchantedlurve at 10-2-2009 11:44 AM
hurmm nk test la tuh.. ala cube try xangkt tepon sehari, pastu jgn kol blk..


setuju sgt...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-2-2009 11:49 AM | Show all posts

Reply #3 sunfizz's post

amboi semua le srh PM hang ye?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-2-2009 11:51 AM | Show all posts

Reply #5 enchantedlurve's post

lebih dr ni pun aku pernah buat....pastu dia jd meroyan laa...cari aku kat ofis segala...cam vavi jekkkkk ..... aku soh die lepaskan aku die ckp jgn harappp aku dpt lepas.......arghhh...

bila aku cam slient utk 2-3 hari..bila dpt ckp dgn aku dia ckp laa..igtkan dh blk kepada x-bf u.......kecohhh laa..kalo dah camni perangai die camni...camne laa aku nak stay dgn dia...
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2009 11:56 AM | Show all posts

Balas #7 lyna22\ catat

okla camni klu ko rasa sayang lagi kat try get along dgn perangai dia...tgkla sampai bila bf ko perangai camni...bagi dia masa tuk ubah @ selesaikan apa juga masalah yg dia hadapi...mungkin dia ada maslah kot...

apa pon klu leh ko sabauuuuuuuuuuu je la....klu dah xtahan tu cam yg aku cadangkn tdi ko tgglkn je la dia....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-2-2009 11:57 AM | Show all posts

Reply #6 nurulcomfykid's post

nak dkt sethn laaa...dr awal lg dah menyusahkan aku forever...dulu terhegeh2 nak dgn aku...aku sket pun tak hingin dgn dia tu..tp paksa2/buat muke tak malu..aku pun kesian punye psl plus aku cam tanak dia harass aku cam terima je la... la ni plak yg jadi..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2009 12:00 PM | Show all posts

Balas #7

llki cam ni mmg ramai.. eeemmm.. something wrong kut... ader wayar putus
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2009 12:02 PM | Show all posts

Balas #13 nurzamira\ catat

yo o yo o jer ko ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2009 12:02 PM | Show all posts

Reply #10 lyna22's post

mmm.. jgn la stay... ka u dah syg sgt kat dier??
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2009 12:05 PM | Show all posts
Originally posted by lyna22 at 10-2-2009 11:51 AM
lebih dr ni pun aku pernah buat....pastu dia jd meroyan laa...cari aku kat ofis segala...cam vavi jekkkkk ..... aku soh die lepaskan aku die ckp jgn harappp aku dpt lepas.......arghhh. ...



uihhh.. cam vavi???
adui laa.. parah ko camnih..
ko x try bincang slow2 ngan die ke?
kasi warning die sket..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-2-2009 12:07 PM | Show all posts
ceraikan aje dia talak 3....abis citer....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-2-2009 12:10 PM | Show all posts

Reply #11 sunfizz's post

:setiap kali aku tanye apa prob die? tak pernah nyer nak share dgn aku....ego laa tue nak bgtau yg dia ada prob....laki ni ego korg phm2 je laa kan??? yg aku tau kepala otak die tu mmg forever bercelaru...dah tau bercelaru dr awal kenapa nak gatal  kot* nak bercouple...kalo bercouple tak menyusahkan org xpe..ni menyusahkan aku jek......eeeiiii:@ :@
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2009 12:11 PM | Show all posts
ko ni sebenarnye kesian kat die ye...bukan sayang kat die..camni la...better ko break je ngan die..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2009 12:21 PM | Show all posts

Balas #18 lyna22\ catat

ko kalo dah tak suke,blah je la..
nak tunggu pe lg..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Cinta & Perhubungan


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2022 01:44 AM GMT+8 , Processed in 0.106798 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list