Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
70238
View
679
Reply

F1 Technical Specification Discussion Centre

[Copy link]

Author: ShadowChaser       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 12-2-2009 03:13 PM | Show all posts
Originally posted by weta_studio at 12-2-2009 02:12 PM
video tu mmg amazing..terpesona sekejap..

overall design tu dah cantik..same la aku pun tak berkenan wing belakang tu..

apa yg aku tgk design redbull ni lagi lawa berbanding team lain ...

... adrian newey tu..tak sia2 upah dia keja kat redbull


brapa redbull bayar mekleren beli aritu berbaloi la
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2009 05:30 PM | Show all posts

Reply #60 ShadowChaser's post

salah sorangnyer si hamiltong
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-2-2009 02:29 PM | Show all posts

Reply #62 akughi's post

duit banyak, dah la lari ke swiss pasal nak elak tax

booooo hamilton kedekut
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2009 02:43 PM | Show all posts

Balas #63 ShadowChaser\ catat

schumi pun lari lepak swiss
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-2-2009 03:28 PM | Show all posts

Reply #64 hyphrigian's post

penganggur paling kaya kat swiss
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2009 08:52 PM | Show all posts

Balas #65 ShadowChaser\ catat

dia kan dok race moto la ni....

baru ja lepas eksiden...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-2-2009 08:31 AM | Show all posts

Reply #66 hyphrigian's post

dia masuk motogp ke
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2009 11:06 AM | Show all posts

Balas #67 ShadowChaser\ catat

dia ikut race biasa je bukan motogp
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-2-2009 11:45 AM | Show all posts
lagi pasal KERS

Costly KERS! Newey says 'no way!' for now

-> http://www.motoring.co.za/index. ... =756&fSetId=381
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-2-2009 02:44 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2009 08:35 AM | Show all posts

Balas #69 ShadowChaser\ catat

jadi maknanyer sesiapa team yg pakai KERS nanti ada advantage la
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-2-2009 04:32 PM | Show all posts

Reply #71 weta_studio's post

stakat ni nampak macam KERS ni masih lagi dlm tahap early development dan banyak masalah
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2009 09:14 AM | Show all posts

Balas #72 ShadowChaser\ catat

mansuh kan je gune KERS ni..adrian newey yg bijak tu pun taknak guna KERS dulu..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-3-2009 03:50 PM | Show all posts

Reply #73 weta_studio's post

ni stupid max punya idea la ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2009 12:17 PM | Show all posts

Balas #74 ShadowChaser\ catat

pelik gak..max cakap macam ni

'F1 is becoming ridiculous' - Mosley --http://f1.gpupdate.net/en/news/2 ... us-mosley/
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-3-2009 11:46 AM | Show all posts

Reply #75 weta_studio's post

max ni dasar tak tahu malu, skandal sex dia tahun lepas pun dia wat donno je, siap menang saman tabloid yang siar gambar dia lagi

tak reti-reti nak under diri
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2009 02:59 PM | Show all posts

Balas #76 ShadowChaser\ catat

kes max ni teringat aku kepada kes timb MCA dulu
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2009 03:48 PM | Show all posts

Reply #76 ShadowChaser's post

skandal dia tu bikin duit beb...

pulak tu menang saman...

masyukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2009 04:06 PM | Show all posts

Balas #78 akughi\ catat

hang tamau ada skandal ka dengan makcik opis?
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2009 10:16 PM | Show all posts
di sini aku nak bagi teknikal view side kereta2 F1 yang akan bertanding :



aku tengok Brown GP paling aerodynamic... kelas gila.....

renault pun apa kurannya....

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.081274s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list