Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
79783
View
434
Reply

Nama sekolah anda di johor

[Copy link]

Author: elle_gogo       Show all posts   Read mode

Post time 5-2-2009 05:36 PM | Show all posts
felda adela ke??
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2009 10:25 AM | Show all posts
sebok je..

sek men ren pt hj hasan, sri gading
sek men tun ismail, pt raja - sekejap je
sek men vok perdagangan, jb
polisas, kuantan
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2009 10:44 AM | Show all posts

Reply #74 leenn's post

oh ye ke...sis kat situ 82-84. darjah 4 sampai 6.
cikgu kelas masa tu cikgu zainon. guru beso tak ingat lak nama...
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2009 10:53 AM | Show all posts
Originally posted by nurul_anati at 6-2-2009 10:25 AM
sebok je..

sek men ren pt hj hasan, sri gading
sek men tun ismail, pt raja - sekejap je
sek men vok perdagangan, jb
polisas, kuantan


ko skolah kat STI tahun ble??ne la tau kenal ker
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2009 09:35 AM | Show all posts
hi baru join ni..

aku plak:

Tadika : Tadika kat Bakar Batu (1985) - hehe time pakain baju kaler merah kotak2 & tulis atas papan hijau kecik
Sek Ren : Sek Keb Tebrau Bakar Batu (1986 - 1991) - best wooooo zaman ni, windu kat kengkwn smua
Sek Men : Sek Men Sri Tebrau (1992 - 1996) - byk kenangan ku di sini, wei kengkwn mana la korang menghilang
Kolej : hahaha aku study kat N9 ler...
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2009 11:42 AM | Show all posts
Originally posted by kodoklawa at 4-2-2009 03:13 PM
hahaha...arwah sepupu mak aku kerani kat sekolah ko tu..ko pun sure kenal ..umah dia sebelah masjid..kira atuk sedara aku femes laa gak kat simpang lima tu


sapa dia kod? ntah aku leh recall tah tidak..maklum la dah kertu ni memory loss sokmo atuk sedara ko lak sapa? hehehe.. tak sangka sedara mara ko sampai ke simpang 5..
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2009 02:27 PM | Show all posts

Reply #86 Airis's post

nama arwah mak ngah tu  aku lupa laks... tp orgnyer gemuk..rendang aje..bapa dia hj rahim..ko tanya org simpang 5..sure kenal sape org tua tu.. sedara mara mak aku ramai kat situ..
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2009 11:09 PM | Show all posts
Aku lak..

Sekolah Menengah Tun Dr. Ismail, Bakri, Muo... (1993-1995) (ramai gengster kat sini.. hari2 mesti ada org gaduh mcm citer Ekin Cheng tu)..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2009 09:19 AM | Show all posts
Originally posted by pinky46 at 6-2-2009 10:53 AM


ko skolah kat STI tahun ble??ne la tau kenal ker


alah.. aku sekolah kat situ 2 mggu je.. x sempat pun nak kenai..
class 4b perdagangan kot.. aku pun dah lupa..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2009 12:40 PM | Show all posts
Originally posted by sweetz_manggo at 5-2-2009 01:07 PM
sekolah ape 2???

Bunyi ko tanya tu cam

sekolah zoo ker?... kejammm
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2009 12:41 PM | Show all posts
Originally posted by PrintChez at 5-2-2009 05:36 PM
felda adela ke??

Ya.... awak sama gak ker?
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2009 03:26 PM | Show all posts
ramai gak sek kat Kampung Melayu...


Sek Keb Mohd Khir Johari/Sek Aga Dato Abdullah Esa *nak pi sek agama tukar baju kat masjid Kampung Melayu" byk kenangan kat kampung melayu tu..

Sek Keb Tmn Sri Skudai/Sek Men Skudai

Sek Men Sultan Ismail

now UITM Shah Alam
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2009 04:14 PM | Show all posts

Balas #91 ilya\ catat

tak la...tapi tau la nama felda adela tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2009 04:14 PM | Show all posts

Balas #92 PrincessFiona\ catat

ko skolah agama, skola rendah & menengah sama ngan aku...
tapi batch mana?
tgk kat blog ko tu... ko ni juniorita la... tak kenal

[ Last edited by  PrintChez at 10-2-2009 04:16 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2009 05:10 PM | Show all posts
Originally posted by PrintChez at 10-2-2009 04:14 PM
ko skolah agama, skola rendah & menengah sama ngan aku...
tapi batch mana?
tgk kat blog ko tu... ko ni juniorita la... tak kenal


junior ker? ...aku senior rasanya...me sek rendah to menengah thn 80an..
blog tu not mine..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2009 05:47 PM | Show all posts
Originally posted by kodoklawa at 8-2-2009 02:27 PM
nama arwah mak ngah tu  aku lupa laks... tp orgnyer gemuk..rendang aje..bapa dia hj rahim..ko tanya org simpang 5..sure kenal sape org tua tu.. sedara mara mak aku ramai kat situ..


ooo hj rahim tu aku biasa dengar.. nak cakap kenal, tak kenal sgt lah sebab dia org tua, aku budak kecik lagi masa sekolah rendah kat spg 5 tu

yg pasti kenal bapak aku ler.. biasa ler org2 tua ni, selang 10 kg pun boleh kenal lagi
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2009 08:34 AM | Show all posts

Reply #96 Airis's post

jgn kan ko..aku ni pun dah jd mcm bau2 bawang aje
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2009 09:30 AM | Show all posts

Balas #95 PrincessFiona\ catat

ooo.... al kisahnya
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2009 11:00 AM | Show all posts

Reply #16 singamerah's post

TIJB ker? wah satu sekolag dulu ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2009 11:02 AM | Show all posts
SEK. TUNKU MAHMOOD II, KLUANG

SEK. MEN. JALAN MENGKIBOL, KLUANG

SEK. MEN. TEKNIK JOHOR BAHRU
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.078854s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list