Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
90736
View
2486
Reply

Scuderia Ferrari Santander. Champion 2010?

 Close [Copy link]

Author: hyphrigian       Show all posts   Read mode

Post time 21-1-2009 02:32 PM | Show all posts

Reply #160 ShadowChaser's post

potong kredit Hyp sorang je

kalo tu tak pe....

Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2009 03:36 PM | Show all posts

Reply #161 akughi's post

kau yg mintak tambah kan, aku tambah ah nanti -89 setiap post
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-1-2009 08:09 PM | Show all posts

Balas #159 akughi\ catat

syaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii lu...
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2009 03:29 PM | Show all posts

Reply #163 hyphrigian's post

suke ati gua la

Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2009 10:33 PM | Show all posts
yeahhhh
dah ade threat khas.......
best nak borak mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2009 10:37 PM | Show all posts
hope ferari tak buat mistake lagi kali ni...
nak massa jadi jore
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2009 08:52 AM | Show all posts

Reply #166 sab_nyer's post

team ferrari skarang tak realiable macam zaman schumi-brawn-todt-sephanie dulu
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2009 10:50 AM | Show all posts

Balas #167 ShadowChaser\ catat

betul tu..dah mcm balik era 90an dlu..asyik rosak je memanjang..

mcmane Ferrari nak survive F1 pasni..sale kete dah merudum..
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2009 11:12 AM | Show all posts

Reply #168 weta_studio's post

gi la cari side income

jual roti canai ke ape ke
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2009 11:52 AM | Show all posts

Reply #168 weta_studio's post

ferrari bergantung sale parent company derang la -> fiat kalu nak kira derrari brapa sgt keta derang jual setahun
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2009 12:12 PM | Show all posts

Reply #170 ShadowChaser's post

sebijik kate dia bape ratus ribu pulak..

mahal wey.. bukan cam beli kate proton
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2009 02:33 PM | Show all posts

Reply #171 akughi's post

yang cecah sampai ratus jota tu pasal tax kat mesia je 300%, kat tempat lain takle mahal sgt bro
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2009 02:55 PM | Show all posts

Reply #172 ShadowChaser's post

mmg la tax kat malaya mahal....

ferari jual kate satu tahun je puluh juta

w/pun tak sebanyak jualan kate2 lain....

tapi hasil berlipat kali gande
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-1-2009 04:02 PM | Show all posts

Balas #170 ShadowChaser\ catat

tim yang jual kereta untuk cover kos F1

tim lain masuk F1 sebab nak jual kereta
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2009 04:31 PM | Show all posts

Reply #174 hyphrigian's post

betol jugak,
macam honda diorang masuk f1 sebab nak kejar teknologi,
toyota sebab nak lawan honda
ferarri memang dah sebati ngan f1
merc sebab nak jual keta
bmw sebab nak lawan merc
renot sebab keta tak laku
jaguar sebab nak jual keta tapi tak laku jugak
alfa romeo withdraw dari f1 sebab err... eksiden rasanya
audi/volkswagen group masih lum masuk f1
porshe penah gak masuk f1 kan
gm pun tak penah ada wakil.....ye ke..
lotus.......i miss lotus la
bla bla bla etc.....
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2009 05:47 PM | Show all posts

Reply #167 ShadowChaser's post

zaman mula2 aku tengok F1 dulu, Ferrari antara team yg plg reliable, x sangka lps tu ada jugak masalah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-1-2009 10:39 PM | Show all posts

Balas #176 greyrose\ catat

semua tim ada masalah.....

sebelum menang driver 2000 tu kan...

last menang dgn juan manuel fangio tahun 1979.....

lepas tu bila dah power ramai la dengki nak ubah macam2 rules...
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2009 02:21 PM | Show all posts

Balas #177 hyphrigian\ catat

entahler...baru je beberapa tahun je menang dah nak ubah rules

yg kes guna satu set tayar tu je lagila stupid...last2 takdapat race yg guna michelin
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-1-2009 03:42 PM | Show all posts

Balas #178 weta_studio\ catat

baru konker 3 4 season dah menggelabah dah tim lain.....

nak nak silver arrow tu.....

hahahahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2009 09:37 PM | Show all posts
Originally posted by greyrose at 28-1-2009 05:47 PM
zaman mula2 aku tengok F1 dulu, Ferrari antara team yg plg reliable, x sangka lps tu ada jugak masalah


nothing last forever my laling

especially not when SOME PEOPLE just make stupid rule after stupid rule just because a particular team won 5 straight titles :@
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.081138s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list