Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
90670
View
2486
Reply

Scuderia Ferrari Santander. Champion 2010?

 Close [Copy link]

Author: hyphrigian       Show all posts   Read mode

Post time 15-1-2009 12:26 PM | Show all posts

Balas #119 ShadowChaser\ catat

ko taip je KERS kat google..berlambakla ttg KERS tu..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2009 12:27 PM | Show all posts

Balas #110 conan\ catat

kehulu kehilir guna baju kaler merah..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-1-2009 12:27 PM | Show all posts

Balas #121 weta_studio\ catat

hari tu dah bagitau dah thread lama.....

besa la kena delete dah thread tu...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2009 01:12 PM | Show all posts
Originally posted by ShadowChaser at 15-1-2009 10:48


KERS tu amende


nak tahu KERS tu apa...

nanti akan aku cerita dan taip dalam edisi BM....

tapi semua orang kena masuk kat FAN RENAULT...... tunggu.....

aku akan gunakan ilmu aku sebagai Ahli Fizik dan juga Engineer..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2009 01:39 PM | Show all posts

Reply #123 hyphrigian's post

lemak..... ko bukak satu thread

"kamus dewan bahasa formula one..."

boleh terangkan segala istilah...

aku pun bukan tau sangat singkatan

tu sume...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2009 02:57 PM | Show all posts

Balas #124 Yo-Ya\ catat

tak perlu BM yoya..kat BI ni dah faham...

KERS tu tambah i jadi KERIS
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2009 03:07 PM | Show all posts

Reply #126 weta_studio's post

Keris... yang letak kat moto Modenas tu ke

Moto Keris
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2009 03:44 PM | Show all posts
Kepada peminta Massa...
Tahun ni team kau orang kena bersemangat...
aku akan bagi gambar perjuangan kuda tahun lepas...
Dengan harapan dapat membakar kembali semangat yang dah lentur tahun lepas..
Jadikan gambar ini sebagai peransang untuk berjaya...
dan tak dimalukan orang sampai bila2...


Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2009 03:47 PM | Show all posts
baru2 ni baru pecah rahsia kena Abe KIMI kepala botak

Coz dia tak nak wajahnya di ketahui umum.....

Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2009 03:48 PM | Show all posts
cabut lari......
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2009 04:09 PM | Show all posts

Balas #128 Yo-Ya\ catat

nampak lawak pulak aku tgk..ni best keja yg anti Ferrari ni

kesilapan tu bleh cover balik..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2009 08:31 AM | Show all posts

Reply #131 weta_studio's post

kepala ron denis ke yg derang amik tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-1-2009 11:37 AM | Show all posts

Balas #132 ShadowChaser\ catat

Ron Penis la..........
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2009 08:24 AM | Show all posts

Balas #132 ShadowChaser\ catat

  kenal gak ko kepala tu..

pandang pun dah tau
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2009 10:53 AM | Show all posts

Reply #134 weta_studio's post

kepala apa tu...

nanti orang ingat KIMI pakai kepala atas + kepala bawah Ron Denis....
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2009 10:54 AM | Show all posts

Reply #133 hyphrigian's post



sebab tu kot mamat itam tu peluk erat2 kepala botak tu..
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2009 02:06 PM | Show all posts
hooooooiiiiii..........

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-1-2009 02:08 PM | Show all posts

Balas #137 akughi\ catat

hoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jambu
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2009 03:06 PM | Show all posts

Reply #138 hyphrigian's post




lemak... hang ada lagi rupanya
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2009 11:20 AM | Show all posts
jambu gan alosno mmg kena la...opss..woii hang pa kena hormat la sikit Y.B Akughi nih...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.086446s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list