Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
91082
View
2486
Reply

Scuderia Ferrari Santander. Champion 2010?

 Close [Copy link]

Author: hyphrigian       Show all posts   Read mode

Post time 14-1-2009 01:57 PM | Show all posts

Reply #59 weta_studio's post

patut menda ni letak kat depan
nanti mintak hyp hias rumah ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2009 02:00 PM | Show all posts

Reply #58 Yo-Ya's post

wa sokong..........

hapuskn hapuskn
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2009 02:00 PM | Show all posts
aku nak confirm gang ferrari

hyphrigian
weta
raven
greyrose
azhargoth
payrol
cupcakes
colby_raikkonen
madura1

ada sape2 lagi tak
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2009 02:02 PM | Show all posts
-------------------+++............

[ Last edited by  Yo-Ya at 14-1-2009 02:12 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2009 02:04 PM | Show all posts
-------------------------------------


[ Last edited by  Yo-Ya at 14-1-2009 02:11 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2009 02:05 PM | Show all posts

Reply #64 Yo-Ya's post

apa kes ni
xde kaitan lah bro
sakit mata

salah rumah
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2009 02:06 PM | Show all posts

Reply #65 Yo-Ya's post

ko salah rumah ke ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2009 02:08 PM | Show all posts
------------------ end....... Fan Ferrari......

[ Last edited by  Yo-Ya at 14-1-2009 02:14 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2009 02:10 PM | Show all posts

Reply #66 greyrose's post

sorry grey... maklumlah dah masuk nasi dalam perut mata pun dah penat...

TQ... gua edit....
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2009 02:23 PM | Show all posts
Originally posted by greyrose at 14-1-2009 14:00
aku nak confirm gang ferrari

hyphrigian
weta
raven
greyrose
azhargoth
payrol
cupcakes
colby_raikkonen
madura1

ada sape2 lagi tak


kuda putih boleh berbangga dengan penyokongnya sahaja.....
hanya menyokong team yang dah power.... tak ada cabaran langsung...

sekiranya anda suka yang mencabar sila lah join TEAM ING REANULT F1
team ini bermual dari bawah dan meningkat setanding dengan kuda putih dan seangkatan dengan nya.....
tak percaya kena cuba dulu.....
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2009 02:52 PM | Show all posts
Originally posted by greyrose at 14-1-2009 02:00 PM
aku nak confirm gang ferrari

hyphrigian
weta
raven
greyrose
azhargoth
payrol
cupcakes
colby_raikkonen
madura1

ada sape2 lagi tak


wooiittt apsal nama gua takde:@

greyrose
greyrose
greyrose
greyrose
greyrose
greyrose
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2009 02:53 PM | Show all posts

Balas #70 Yo-Ya\ catat

bukan main lagi ko promote..

susah wei nak tarik penyokong team yg bermula dari bawah.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2009 03:13 PM | Show all posts

Reply #71 ShadowChaser's post



kau  marak kat grey sampah tembak 6 kali....

zalim2......

masuk team ING RENAULT F1 la.....
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2009 03:15 PM | Show all posts
Originally posted by Yo-Ya at 14-1-2009 03:13 PM


kau  marak kat grey sampah tembak 6 kali....

zalim2......

masuk team ING RENAULT F1 la.....


ade unsur hasutan nie
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2009 03:22 PM | Show all posts

Reply #74 Madura1's post

mana ada adik madura..... cuba kasi promotion je
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2009 03:23 PM | Show all posts
Originally posted by Yo-Ya at 14-1-2009 03:13 PM


kau  marak kat grey sampah tembak 6 kali....

zalim2......

masuk team ING RENAULT F1 la.....


team renault ada berapa org aa??? nak buat usul untuk undi pon tak layak..tak cukup ahli...hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2009 03:30 PM | Show all posts

Reply #76 Azhargoth's post

  kita dan mengaku dari awal lagi....

team kita tak ramai penyokong....

belum tentu yang penyokong kuda putih tahun ni kan kekal dan cekal macam reanult...


Apa2 boleh berlaku..... kalu nampak teruk sangat team kuda ni tahun ni.... cepat2 la cari team yang lain.......

RENAULT sedia menerima ....  
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2009 03:33 PM | Show all posts

Reply #77 Yo-Ya's post

a..ce..cehh
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2009 03:37 PM | Show all posts

Reply #78 Azhargoth's post

ekehkehkeh....

tampal la keta merah tu...

kata baru launch........

cerita sedikit kehebatanya.....

kita nak tahu gak......
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2009 03:40 PM | Show all posts

Balas #79 Yo-Ya\ catat

kereta baru tu masih lagi perlu upgrade skit..

ada sistem baru kena settle..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.078094s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list