Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
35062
View
104
Reply

VOTE : KDRAMA pilihan ramai

[Copy link]

Author: evolutionary       Show all posts   Read mode

Post time 15-7-2019 03:44 PM | Show all posts
first drama korea yg i tgk adalah winter sonata, then autumn in my heart lepas tu terus judge cerita korea ni xbest sbb ending sedih. after that tak layan la cerita korea tp akhirnya drama my girl membawa sinar baru

sampai la sekarang ocassionally layan drama korea yg terpilih sahaja
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2019 04:39 AM | Show all posts
isabel replied at 9-1-2009 02:45 PM
bel nak bagi pendapat...

actually bel x tau apa sebenarnya citer2 yg best ko nak tgk....

i know thread lama, tapi i nak cari kmovies utk bining sy
byk dah dia tgk
dai nak lagi
cer beri some titles
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2019 04:51 PM | Show all posts
ipes2 replied at 26-8-2019 04:39 AM
i know thread lama, tapi i nak cari kmovies utk bining sy
byk dah dia tgk
dai nak lagi

dear bang ipes.sowry xleh nak bg apa2 suggestion sbb jarang2 tgk kmovies..rasanya thred untuk kmovies pun cam x penah nmpk la pulak..kalau kdrama tu mmg belambak2 benang kat sebelah nun..cuba calling2 @dauswq jap maybe dia leh bagi bantuan..hihi
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2019 07:08 PM | Show all posts
ipes2 replied at 26-8-2019 04:39 AM
i know thread lama, tapi i nak cari kmovies utk bining sy
byk dah dia tgk
dai nak lagi

biasanya saya tengok movie korean yg menang awards.
kalau nak cari korean drama boleh rujuk CARI-an yg memilihnya sbg antara drama terbaik saban tahun..
boleh rujuk di sini -> https://mforum1.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=860731&extra=page%3D1


ni recommendation saya klu suka filem2 berentak thriller tp puas menontonnya:

(saya suka filem2 thriller, filem romance tu saya agak kureng sket berbanding tgk drama korea yg romantik)


1. semua filem arahan Bong Joong Ho:

Memories of Murder, Parasite, Snowpiecers, The Host

2. semua filem arahan Park Chan Wook:

Oldboy, The Handmaiden

3. I Saw The Devil, The Chaser, Confession of Murder,


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2019 07:09 PM | Show all posts
mimiekiut replied at 28-8-2019 04:51 PM
dear bang ipes.sowry xleh nak bg apa2 suggestion sbb jarang2 tgk kmovies..rasanya thred untuk kmov ...

thanks uols jgn lupa hantar review utk cari kdrama awards thn ni nnt
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2019 08:03 PM | Show all posts
mimiekiut replied at 28-8-2019 04:51 PM
dear bang ipes.sowry xleh nak bg apa2 suggestion sbb jarang2 tgk kmovies..rasanya thred untuk kmov ...

mekasih mimie
nnt sy tunggu
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2019 08:06 PM | Show all posts
dauswq replied at 28-8-2019 07:08 PM
biasanya saya tengok movie korean yg menang awards.
kalau nak cari korean drama boleh rujuk CARI- ...

mekasih mekasih
dia dah tgk some dan dia suka recommendations ini
dia tgh mencari movies tadi dekat netflix
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 07:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Br terjebak tgk cite crime je
Voice
Ghost phantom
Tunnel
Signal
Voice 2 & 3
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2019 03:10 PM | Show all posts
sekarang ni tgh best layan VAGABOND.... bestttt best best sgt

episod 1 je pon dah meletup...skrg dah epi 10....lee seu gi dgn suzzi
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 09:04 AM | Show all posts
dauswq replied at 28-8-2019 11:08 AM
biasanya saya tengok movie korean yg menang awards.
kalau nak cari korean drama boleh rujuk CARI- ...

wah sama taste,kebnyakan citer ni aku dh tgk ngn somi...biasa citer kejam2 ni kna ada geng tgk...i saw the devil tu ngeri sgguh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.075195s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list