Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
34980
View
104
Reply

VOTE : KDRAMA pilihan ramai

[Copy link]

Author: evolutionary       Show all posts   Read mode

Post time 31-10-2017 02:22 PM | Show all posts
tak tau mana satu nak pilih...byk yg suka
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2017 02:38 PM | Show all posts
Stairway to heaven la yg best bagi aku.
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2017 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Iolls minat princess hours dgn boys over flower
Minat dengan cerita dan pelakon
Diaorang memang betul betul bawa character dgn elok
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2018 04:11 PM | Show all posts
tak penah tengok lagi cite my girl walaupun dah berabad haha. As for now yang paling bertakhta di hati scarlet heart ryeo. walaupun ending dia ughhh
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2018 05:39 PM | Show all posts
tgokla korean drama signal..besttttt!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2018 01:30 AM | Show all posts
baru khatam goblin. good doctor, doctor stranger dgn good doctor pun layan gak. tak pun, romantic teacher, good doctor.

my girlfriend is gumiho  mmg best la. syok sendiri tgk muka shin min-ah.

tgh nak khatamkan god's quiz ni,
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2018 03:17 PM | Show all posts
firdaruddin replied at 26-3-2018 01:30 AM
baru khatam goblin. good doctor, doctor stranger dgn good doctor pun layan gak. tak pun, romantic te ...

wah sejak bila ni Fir..kekeke...
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2018 09:06 PM | Show all posts
isabel replied at 12-9-2018 03:17 PM
wah sejak bila ni Fir..kekeke...

sindrom bermula dari running man episod 300++.. macam layan, terus sedut dan layan dari episod 1. sampai la 417.

Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2018 11:15 PM | Show all posts
Goblin. Antara kdrama yg aku boleh layan
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 04:26 PM | Show all posts
Kat mana aku nk tgk k drama yg ada episo latest2 weyy...tensen ni kat astro boh sekerat ja..cita taun lepas kok sekerat ja kann...lagi sekerat x muncul2 pun..huwaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2019 11:25 AM | Show all posts
GOBLIN TAKDE.....OK VOTE JUGAKLA

WINTER SONATA
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2019 08:04 PM | Show all posts
alieyrina replied at 11-1-2019 04:26 PM
Kat mana aku nk tgk k drama yg ada episo latest2 weyy...tensen ni kat astro boh sekerat ja..cita tau ...

Banyak sites ada.

Kissasian
Ondramanice
Dramacool
Fastdrama

Ada banyak lg tp tu antaranya
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak de ke yang layan City Hunter..lee min ho dgn park min young..best woo cerite ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
honeystar_11 replied at 15-4-2019 08:04 PM
Banyak sites ada.

Kissasian

Sites ni boleh download x??
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2019 10:45 AM | Show all posts
FULL HOUSE! first kdrama yg i beli the VCD hahaha. amazed sangat tengok rumah diorang..tapi now dah "tua" if tengok balik mcm omgg susah nak clean the house hahah
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2019 03:44 PM | Show all posts
first drama korea yg i tgk adalah winter sonata, then autumn in my heart lepas tu terus judge cerita korea ni xbest sbb ending sedih. after that tak layan la cerita korea tp akhirnya drama my girl membawa sinar baru

sampai la sekarang ocassionally layan drama korea yg terpilih sahaja
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2019 04:39 AM | Show all posts
isabel replied at 9-1-2009 02:45 PM
bel nak bagi pendapat...

actually bel x tau apa sebenarnya citer2 yg best ko nak tgk....

i know thread lama, tapi i nak cari kmovies utk bining sy
byk dah dia tgk
dai nak lagi
cer beri some titles
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2019 04:51 PM | Show all posts
ipes2 replied at 26-8-2019 04:39 AM
i know thread lama, tapi i nak cari kmovies utk bining sy
byk dah dia tgk
dai nak lagi

dear bang ipes.sowry xleh nak bg apa2 suggestion sbb jarang2 tgk kmovies..rasanya thred untuk kmovies pun cam x penah nmpk la pulak..kalau kdrama tu mmg belambak2 benang kat sebelah nun..cuba calling2 @dauswq jap maybe dia leh bagi bantuan..hihi
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2019 07:08 PM | Show all posts
ipes2 replied at 26-8-2019 04:39 AM
i know thread lama, tapi i nak cari kmovies utk bining sy
byk dah dia tgk
dai nak lagi

biasanya saya tengok movie korean yg menang awards.
kalau nak cari korean drama boleh rujuk CARI-an yg memilihnya sbg antara drama terbaik saban tahun..
boleh rujuk di sini -> https://mforum1.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=860731&extra=page%3D1


ni recommendation saya klu suka filem2 berentak thriller tp puas menontonnya:

(saya suka filem2 thriller, filem romance tu saya agak kureng sket berbanding tgk drama korea yg romantik)


1. semua filem arahan Bong Joong Ho:

Memories of Murder, Parasite, Snowpiecers, The Host

2. semua filem arahan Park Chan Wook:

Oldboy, The Handmaiden

3. I Saw The Devil, The Chaser, Confession of Murder,


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2019 07:09 PM | Show all posts
mimiekiut replied at 28-8-2019 04:51 PM
dear bang ipes.sowry xleh nak bg apa2 suggestion sbb jarang2 tgk kmovies..rasanya thred untuk kmov ...

thanks uols jgn lupa hantar review utk cari kdrama awards thn ni nnt
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.956062s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list