Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
35061
View
104
Reply

VOTE : KDRAMA pilihan ramai

[Copy link]

Author: evolutionary       Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-1-2009 03:55 PM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by evolutionary at 19-5-2011 17:37

Vote2..... yang mana paling best

[ Last edited by  Eddlisa_uyuk at 9-1-2009 01:32 AM ]
Single Polls, Total 245 Users voted
23.27% (57)
3.67% (9)
3.27% (8)
15.51% (38)
0.82% (2)
0.41% (1)
1.63% (4)
0.41% (1)
34.29% (84)
7.35% (18)
4.90% (12)
1.22% (3)
0.41% (1)
2.86% (7)
Your User group have no permission to vote
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2009 04:03 PM | Show all posts

Reply #1 evolutionary's post

aku vote My Girl................tp aku lg suke Witch Yoo Hee
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2009 04:12 PM | Show all posts
ana vote my girl..
witch yoo hee tu best ke?
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2009 04:31 PM | Show all posts
dalam list tu full house je aku tgk..yg lain tak berkesempatan..

tapi citer ni my feveret.. The Guardian Angel lakonan Soo Hye Kyo dgn Kim Min Jong..

Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2009 04:32 PM | Show all posts
My Girl....
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2009 04:35 PM | Show all posts

Reply #3 anasue's post

best2!!!
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2009 04:36 PM | Show all posts
Full House...  
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2009 04:45 PM | Show all posts
successful story of bright girl...citer 1 yg bt ak rs tertrk
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2009 06:50 PM | Show all posts
of course la cite 'Autumn in my heart' coz 1st k-drama yg aku ngok hero-in pojaan tu rase nk sgt dorg pair-up again

baru jew abis ngok cite 'I really really like you' cam besh lak, 1 of my fav la
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2009 02:11 AM | Show all posts
vote for full house.....ingat nak vote aslo kat winter sonata tapi x boleh
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2009 12:52 PM | Show all posts
my vote goes to my girl ekekekek..
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2009 02:45 PM | Show all posts
bel nak bagi pendapat...

actually bel x tau apa sebenarnya citer2 yg best ko nak tgk....
setiap drama yg ko letak tu mewakili drama2 yg terbaik dlm tahun terbitannya...
ni terpulang ler genre citer yg mana ko nak tgk sama ada ko suka yg sedih ke...happy ke..heavy or light story ke...

rasanya senarai drama yg ko listkan tu dah pun ko tgk memandangkan kebyknya adalah drama lama...

ni bel bagi list so far adalah terbaik dari masa tayangan bergantung genre dia...citer lama dan baru...terpulang nak layan yg mana...
dan ni gak so far the best among the best drama ever...


Heavy drama

1. Winter Sonata
2. Autumn In My Heart
4. All In
5. All About Eve
6. Beautiful Days
7. Stairways To Heaven
8. Thank You
9. Women In The Sun
10. Mawang aka The Devil

Romantic light drama

1. My Girl
2. Full House
3. Lover In Paris
4. Goong aka Princess Hour
5. My Lovely Kim Sam Soon
6. Coffee Prince
7. Sassy Girl, Chun Hyang
8. Love Story In Harvard
9. My Little Bride is 18 Years Old
10.Bad Family

Heavy Historical /segeuk drama

1. Jewel In The Palace
2. Jumong
3. Hong Gil Dong
4. Iljimae (Lee Jun Ki version)

Musical drama

1. Over The Rainbow
2. Beethoven Virus
3. On Air


buat masa ni...drama2 ni aje yg terpikir dan mmg ada dlm pikiran pun...

so pilih ler mana nak tgk....

[ Last edited by  isabel at 9-1-2009 02:47 PM ]
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-1-2009 04:05 PM | Show all posts
huh my girl ngan full house sama2 hebat
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2009 04:13 PM | Show all posts
full house atau goong atau full house atau goong atau full house atau goong??

dua2 suke, but full house best lagi kot (sbb ada rain )
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2009 05:53 PM | Show all posts
aku tak leh nak undi la sebab semua aku suka masa citer tu ditayangkan.... dah la tahun lain2 pulak tu.....

mcm ckp bel ikut genre....

hehe.. baru perasan ada prince first love... ada kenangan citer tu kat CARI ni... hahha

[ Last edited by  eyka at 9-1-2009 05:55 PM ]
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-1-2009 06:04 PM | Show all posts
citer goong/princess hours tu tak best ke woi... tak banyak peminat pun, aku pun tak tau nak download ke tidak kalo citer tu tak best
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2009 06:20 PM | Show all posts
Originally posted by evolutionary at 9-1-2009 06:04 PM
citer goong/princess hours tu tak best ke woi... tak banyak peminat pun, aku pun tak tau nak download ke tidak kalo citer tu tak best


best... shin goon!!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-1-2009 06:45 PM | Show all posts
lagi best dari full house/ my girl
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2009 08:16 PM | Show all posts
lisa setuju gak gan shane kat atas----autumn in my heart also my first korean citer yg betul2 buat lisa crazy
bukan main ter'pesona' gan SSH tuh

then followed by WINTER SONATA lak......minat tul gan mata kecik BYJ
time tuh suka tul citer nangis2 nih...
2 citer nih gak antara citer korean terawal yg lisa collect dvd-vcdnyerr

cam kak bel ckp gak kat atas, mmg minat citer2 nih pun ikut masa & gendre gak
dah byk nangis2nyerr citer.....
terfollow lak citer2 korean yg funny-romantik-hero macho heroin lawak
cth cam citer full house, my girl, Goong aka Princess Hour,
My Lovely Kim Sam Soon, Coffee Prince, Sassy Girl
so terminat gak.....

latestnyerrr lak, suka lak citer la dolce vita (LDW nyerr pasal ), world within (HB-SHG lak)
east of eden (cos nak tgk come back of SSH)....

then byk lagi arrr jadi pilihan lak....citer korean nih jgn mula tgk je, confirm akan terminat-tersuka
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2009 08:24 PM | Show all posts
byk gak citer korea yg best2 kn xtahu yg mana satu nk pilih
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.101618s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list