Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
243146
View
665
Reply

SUAMI ISTERI ADE PARTNER SEX LAIN

  [Copy link]

Author: True-X       Show all posts   Read mode

Post time 9-1-2009 04:55 PM | Show all posts
Originally posted by Lipton at 9-1-2009 04:44 PM
setahun sekali kena blood test lor mik...leh tengok tahap gula tak dilupa jugak cholestrol...aku sampai la neh fail colesterol...hmmm


blood test aku selalu jer buat..

selalu kalau opis buat pameran kesihatan tuh, hospital pun join gak kan..

sokmo2 dah aku gi test.. tapah gula ok.. kolesterol ok katanya..

tekanan darah jer yang tak berapa ok losol.. darah kurang.. so, tekanan agak kurang ler katanya..

neh bahaya untuk jantung katanya!!
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2009 05:46 PM | Show all posts

Reply #83 NURMIMIE's post

oit bila masa lak aku jadi losol neh...hai asal cholestrol jer hagn ingat si losol ek..tau le dia hantu cokelat ekekekekeke
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2009 05:48 PM | Show all posts

Reply #82 libra_gurlz's post

dek non...orang kurus pun leh dapat banyak chlolestrol tau contoh terdekat ahkak ler ...sampai depa kata aiiii kurus pun cholestrol tinggi betul...la neh ahkak dok control ler...akhir bulan neh nak kena pi blood test neh...
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2009 05:56 PM | Show all posts

Reply #84 Lipton's post

cehhhhhhhhhhhh tak semena2 aku kenaaa..

mimik mmg..
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2009 05:58 PM | Show all posts

Reply #86 LostSoul's post

Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2009 06:14 PM | Show all posts
Originally posted by Lipton at 9-1-2009 05:46 PM
oit bila masa lak aku jadi losol neh...hai asal cholestrol jer hagn ingat si losol ek..tau le dia hantu cokelat ekekekekeke


tau2 jer orang kurang darah
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2009 09:28 PM | Show all posts
wahh.. aku baca ni.. tiba2 terasa cam dok kt oversea lak...
bukan malaysia yg kt belah timur peta dunia tu...

fuhh... mcm2 nk akhir zaman nih..
takut aku nk idup lama2 camni
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2009 08:40 AM | Show all posts
Pempuan Msia skrg ramai yg hebat2......  nak menandingi lelaki le katakan......
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2009 06:20 PM | Show all posts
Originally posted by True-X at 7-1-2009 04:51 PM
saje je wat poll .........................................

asben/wife makan luar tp still mengekalkan keharmonian rumah tangga mereka.. ni kire pandai makan  pandai simpan laa ek..

any kome ...


diorang ni kira mmg kena pandai makan pandai simpanlah... jadik the great pretender.... tp sepandai-pandai simpan pun akhirnya berbau bangkai jugak..

'biras' aku tu... bertahun curang sapa pun tak sangka... kalu depan relative pijak semut pun tak mampus... akhir-akhir tu bila ramai sgt adik beradik jumpa kantoi barulah boleh put together the missing puzzle... apalagi.. KABABOOM....
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2009 09:58 PM | Show all posts
Originally posted by gilagila2 at 8-1-2009 11:12 PM


tak sanggup nak buat gitu
walaupun peluang terbuka luas.
suami ku dunia akhirat, tak sekali-kali aku mengkhianati mu,sayang.....muahssss.
walau dalam mimpi pu ...


Tipu..dulu dalam thread ko kata ko pernah main ngan pak mentua ko..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2009 10:03 PM | Show all posts
aku dah vote...
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2009 10:08 PM | Show all posts
Originally posted by sakanafish at 10-1-2009 10:03 PM
aku dah vote...


yahooooooooooooooooo..nampaknya pihak wanita dah mendahului...

terbukti sELAMA NIH ABG NIGHT TAK BERSALAH...

menjadi mangsa godaan wanita jer..

ohhhhhh..sedihnya..
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2009 10:08 PM | Show all posts
tak ada rasa bersalahkah di sudut hati yang paling dalam sekurang2 nya untuk sesaat?
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2009 10:17 PM | Show all posts
Originally posted by bintara at 10-1-2009 10:08 PM
tak ada rasa bersalahkah di sudut hati yang paling dalam sekurang2 nya untuk sesaat?


Hanya selepas beberapa lama or ada kejadian yang menakutkan pompuan tu..baru dia akan rasa bersalah...

contohnya dia terbAaca kisah isteri curang pregnant anak luar nikah tapi dah berhari diwad tak boleh beranak jugak..

Dah dekat nak mati baru dia minta mapun dang mengaku kat suami..baru leh beranak..
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2009 10:20 PM | Show all posts
Originally posted by nighunter71 at 10-1-2009 09:58 PM


Tipu..dulu dalam thread ko kata ko pernah main ngan pak mentua ko..




hmmm...astaga ...ni dah kira jahil murakkab... dgn apa mertua pun nak main.giler siot.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2009 10:23 PM | Show all posts
Originally posted by gilagila2 at 10-1-2009 10:20 PM




hmmm...astaga ...ni dah kira jahil murakkab... dgn apa mertua pun nak main.giler siot.


wat2 lupa lak ya.....

Tak tau ler orang lain yg pakai nick nih or sikap ko dah berubah...

Tapi memang ko pernah cakap..
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2009 10:24 PM | Show all posts
Originally posted by nighunter71 at 10-1-2009 10:23 PM


wat2 lupa lak ya.....

Tak tau ler orang lain yg pakai nick nih or sikap ko dah berubah...

Tapi memang ko pernah cakap..


Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2009 10:26 PM | Show all posts

Balas #96 nighunter71\ catat

kalau lelaki pula?
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2009 11:47 PM | Show all posts
Originally posted by True-X at 7-1-2009 04:51 PM
saje je wat poll .........................................

asben/wife makan luar tp still mengekalkan keharmonian rumah tangga mereka.. ni kire pandai makan  pandai simpan laa ek..

any kome ...

ni lagi satu...mulut atas dan bawah tak cukup kenyang...
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2009 07:10 AM | Show all posts
Originally posted by bintara at 10-1-2009 10:26 PM
kalau lelaki pula?


Lelaki hanya akan rasa bersalah sekejap jer...

Lepas tu dia akan fikir,agama pun bagi aku kawin 4...apa salahnya?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
7.298595s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list