Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
243047
View
665
Reply

SUAMI ISTERI ADE PARTNER SEX LAIN

  [Copy link]

Author: True-X    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 18-8-2019 10:49 AM | Show all posts
patimah replied at 23-8-2018 03:33 PM
Nak tanya pendapat.
Macam mana pula jika suami tu ada skandal di hfon je.
Tak sure dah jumpa ke ta ...

same kes dengan thread aku ni....
ntah2 laki ko punye kerja la kot ..

Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 10:51 AM | Show all posts
bahaya sex bebas bertukar2 pasangan,terutama pompuan,sbb tu adanya tempoh edah bg pompuan kalau nak kawin lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 10:37 AM | Show all posts
anony-mous replied at 24-6-2018 11:18 PM
Klau x sbb dosa, dah lama ada. Sb laki pon lebih pentingkan ps2 & tidur. Akhir2 ni i keep on terfiki ...

Sebab tu la I tak kasi laki beli PS. Bila dah berjaga duk main PS of course lah lepas tu fikir tidooo je. Bab PS ni memang i tentang habis habisan. I cakap kat laki I, kalau nak beli PS tunggu I dah tua, dah bosan nak berkepit, anak-anak pun dah besar, itu time you nak main PS sampai lebam main lah. Sekarang ni kita banyak tanggungjawab. Nak tengok anak lagi. Kerja rumah kena buat sama-sama. Kita ni lagi sebagai bini perlukan belaian. Kalau nak rumah tangga aman-aman lupakan angan-angan nak beli PS.
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 06:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Hurmmmm ....
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2019 12:56 AM | Show all posts
juliesha replied at 12-1-2019 11:08 PM
Pelik kan sis, kalau isteri tak pandai layan kemain dicanang. Abes suami yg x pandai layan tu nak  ...

i second that!!!!!!!!!!!!!!

macam mana plak suami yang sekadar nak melepaskan.....pastu terbongkang tidur?

ada fikir perasaan isteri.

aku rase kalo yg jenis nak main tu suruh laki lain main ngan bini die dulu sebenarnya die tu yang bermasalah

ko tak tau camne nk puaskan isteri ko pastu ko mintak bantuan orang lain plak?

ish3..

kalo more sex partner ni, bagi aku takde moral la..

Hobby? lagi la takde moral.
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2019 08:14 AM From the mobile phone | Show all posts
@dira

For you reading pleasure.....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.074381s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list