Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
242902
View
665
Reply

SUAMI ISTERI ADE PARTNER SEX LAIN

  [Copy link]

Author: True-X       Show all posts   Read mode

Post time 7-1-2009 05:36 PM | Show all posts
tak dapat balasan ker?
kawan aku (bukan nama sebenar) hehe
ada hubungan dengan mamat lain pernah sekali jer lakukan seks
sekarang ni dalam proses penceraian walaupun suami tak tahu
tapi kawan aku dah terima tempiasnya akibat perbuatannya itu.
Dia sering katakan adakah kerana melakukan perkara tersebut maka perkahwinan dia dah berakhir.

aku type benda ini sebagai tauladan buat semua.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-1-2009 05:37 PM | Show all posts
" u nak yg mane satu..... 1.. lelaki yg makan luar tp bertanggungjawab pada family dan anak.. it just dia ske makan luar.... ATAU    2.. lelaki alim tp pemalas.. nafkah anak2 tak terjaga...isteri terbiar"...


lelaki lain tak de ke....sooo kl 2 tuh je.. dua dua aku tak nak....
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2009 05:39 PM | Show all posts
Originally posted by True-X at 7-1-2009 05:37 PM
" u nak yg mane satu..... 1.. lelaki yg makan luar tp bertanggungjawab pada family dan anak.. it just dia ske makan luar.... ATAU    2.. lelaki alim tp pemalas.. nafkah anak2 tak terjaga...isteri ...


alim tuh maksudnya BERILMU..

kalau dah berilmu, tak kan tak jaga nafkah anak2, tak jaga isteri tak jaga semua tuh?? tuh kan dah tak berilmu..

atau apakah sesetengah orang maksudkan alim neh jenis ada janggut, jenis semayang tak tinggal, jenis yang tak rambu ramba??
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2009 05:40 PM | Show all posts

Balas #23 True-X\ catat

cari lelaki yg takut tuhan....
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2009 05:42 PM | Show all posts
kwn baik aku terlibat cenggini...
memula dia knl mamat ni...mamat ni ngaku bujang..
kwn aku ni plak tgh ada prob dgn bf dia..
so dia lyn la mamat ni...smpi la terlanjur...
pastu x lama pastu...mamat tu ngaku dia sebenarnya da kawen..
huhuhu...sadis giler...
dia ckp dia syg bini dia n kwn aku ni....
cuma bini dia ni tak manja...tak pandai ats katil...tak pandai amek ati suami...
kira gagal la menjalani tanggungjawab sbg isteri dgn baik...
huhu...so moral of the story...
husband and wife...pandai2 la mainkan peranan masing2..
jgn sampai laki/bini mkn luar...pastu tuduh bini/laki jahat...
selidik dulu apa salah diri sendiri smpai pasangan kita sanggup buat mcm tu..
mmg berdosa mkn luar ni...tp nobody's perfect...
pokok pangkal..iman kena kuat...dan sentiasa muhasabah diri...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-1-2009 05:48 PM | Show all posts
nowadays.. zaman skrg ni... perkahwinan belum tentu dapat halang zina...
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2009 06:16 PM | Show all posts
de citer benar..
spasang suami isteri ni keje kt negeri lain2
isteri kat kl, suami kt sabah
si suami de affair ngan pmpuan lain kt tmpt keje
isteri org lak tu
sampai la suami pmpuan tu dpt hidu, mengamuk dia kt department isteri dia
(actually, lelaki yg buat affair, dan pasangan suami isteri tu tiga2 sama co, cuma suami kpd isteri tu jer lain department)
on d spot, lelaki yg de affair kena transfer g kl
suami kpd isteri yg de affair tu heran nape bdk ofis tak bagitau pape pun kt dia walhal 1 co wpun department asing2
rupanya dorg tu pun de affair masing2 (walhal dah kawen smuanya!) so tak nak masuk campur nak jaga rahsia masing2


pesanan penaja : berhati2 lah memilih pasangan

OPsss...tuan umah nyer tajuk sex partner...citer i ni menjawab soalan tak

tambah skit...tup2 pmpuan yg de affair tu pregnant..suami (dh jadi bekas dh pun sekarang) dia soh buat d.n.a nak check samada anak tu anak dia atau anak lelaki affair tu

[ Last edited by  mawarputih2612 at 7-1-2009 06:17 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2009 06:19 PM | Show all posts
My husband goes outstation once a month on average. What he told me gave me a shock. He said most of his suppliers and clients (single or married) 'eat outside'.

The men will tell the wife to man the shop and they will 'play outside'. The wives know nothing about all this. The men (from other states), once they're in KL, will start looking for girls.

The favourite topic among them will be their sexcapades, how many girls they have bedded :@
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2009 06:21 PM | Show all posts
caner korg buleh tau sume citer ni ek... ke gossip org melayu... aku tak ponah dengar pon citer2 cenggini sumur hidup aku... ker org keliling aku baik2 belaka.. just see the world in a good perspective..Allah will gave u a better life..
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2009 06:49 PM | Show all posts

Reply #30 orghijau's post

citer aku #28 tu memang btol citer benar
actually lelaki yg isteri de affair tu kawan abang aku
dekat tiap hari abg aku layan dia dengar cite sedih dia
tak sangka bini dia wat gitu

p/s:aku tak brani nak komen lbih2 sbb aku pun blom kawen, nnt kena kt batang idung sendiri..
mungkin setiap dorg ni de masalah ke..mana kita tau kan.huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2009 06:58 PM | Show all posts
Originally posted by True-X at 7-1-2009 04:51 PM
saje je wat poll .........................................

asben/wife makan luar tp still mengekalkan keharmonian rumah tangga mereka.. ni kire pandai makan  pandai simpan laa ek..

any kome ...


Ish3x...sapalah mereka mereka ini ya?
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2009 07:07 PM | Show all posts
Originally posted by True-X at 7-1-2009 05:32 PM
Dear poremner...

sesaper yg vote ade partne kat luar tuh.. kl leh bg laa komen dari perspektif korunk yg membenarkan mende tuh jadi....

thank u...


Kalau orang mengaku..korang kata dah lah jahat, berlagak dan menunjuk pulak tu..

Soalan u tu semua abg night boleh jawab....

Why it happen?

For men -simple, kucing mana yang tolak ikan goreng..

For women- a little more complicated...

1.) Looking for attention

2.) Looking for love

3.) Enjoy having sex with different men...sometimes several at the same time.

4.) Revenge

5.) Escape from reality..

Abg night pernah jumpa semua jenis pompuan nih...memang wujud.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2009 07:25 PM | Show all posts
Originally posted by lwyl at 7-1-2009 06:19 PM
My husband goes outstation once a month on average. What he told me gave me a shock. He said most of his suppliers and clients (single or married) 'eat outside'.

The men will tell the wife to  ...


yang ni memang betul...kalau kije kilang ke mane2...awasi la husband masing2...aku punye member byk kali buat trip ke byk tmpt...nak rase prmpn jenis tu la, bangsa tuh la..etc...kdg2 tu customer atau supplier, tauke2 siap sponsor lg, dorng takyah bayar ape pun...ade sorg tu alahai muka mcm alim giler, slow jer...ckp pun beradab jer tp still pi layan awek2 yg dibekalkan supplier kilang masing2...

gerun aku...mintak dijauhkan...
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2009 07:35 PM | Show all posts
Originally posted by kerusi_malas at 7-1-2009 07:25 PM


yang ni memang betul...kalau kije kilang ke mane2...awasi la husband masing2...aku punye member byk kali buat trip ke byk tmpt...nak rase prmpn jenis tu la, bangsa tuh la..etc...kdg2 tu custo ...


Pompuan pun sama..ada yang hire gigolo or ada ramai boyfriend datang bila outstation..
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2009 07:50 PM | Show all posts

Reply #34 kerusi_malas's post

I think men 'eat outside' because to some, variety is the spice of life.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2009 07:53 PM | Show all posts

Reply #35 nighunter71's post

This is true too. A friend whose husband works overseas went to bed with other guys because in her own words 'I haven't ML for a long time'.

There are other ways to release one's sexual tension instead of doing ONS.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2009 08:07 PM | Show all posts
Originally posted by True-X at 7-1-2009 04:51 PM
saje je wat poll .........................................

asben/wife makan luar tp still mengekalkan keharmonian rumah tangga mereka.. ni kire pandai makan  pandai simpan laa ek..

any kome ...


Kalau kita tahu zina itu tergolong pada dosa besar, kita lakukannya juga , kemudian meminta pengampunan dari TUHAN.....kemudian lakukannya lagi.......samalah seperti kita MENGEJEK/MEMPERLEKEHKAN TUHAN. Need I say more?:victory:
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2009 09:33 PM | Show all posts
ni aku nye pendapat aa.. mmg ko diorg tu slamat skrg, tapi kalau dah ketagih,,susah nak buang perangai tu..cakap aa umur 40 annti baru nak berubah ke hapa,,mmg payah kalau takde kekuatan diri..... so bayangkan kalu umur dah masuk 50 annti still sama,, apa perasaan anak yg sedang blaja nanti kalau tau perangai mak/abah dia camtu..? melain kan kalau anak beranak perangai camtu lain aa.... but change aa before its too late kawan2
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2009 10:19 PM | Show all posts
my opis mate did it for money...
so merasalah pakai h/bag LV....
kasut mahal2...baju baru...
so kesiannnn....
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2009 10:30 PM | Show all posts

Balas #40 monreyes\ catat

cheap!!

best kt dunia.... kt saner merasalah....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.139275s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list