Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
93682
View
62
Reply

Koleksi Drama

[Copy link]

Author: hazel_2k       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 6-8-2009 10:59 AM | Show all posts
semua boleh ke blog hazel channel iaitu
hazel2k.blogspot.com

senarai drama yang lengkap beserta link terus ke playlist akan di update dari semasa ke semasa di sana.
terima kasih.
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2009 10:24 PM | Show all posts
citer yang fahrin berlakun ngn umie aida tu ada ?  tv 2 tak salah kot (bukan citer bukan bidadari)
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-9-2009 01:34 PM | Show all posts
42# anasue

tajuk takdir yang tercipta.. ada tapi buat private. kalau u nak tgk, send friend invitation lepastu send message request drama tu dari hazel. drama ni kena buat private sbb terbitan Grand Brilliance. takut kena remove.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2009 07:32 PM | Show all posts
citer pau suri ade?
Maxx Post at 9-3-2009 00:16


kalau ada pau suri ni aku pun nk..kikiki
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2009 12:40 PM | Show all posts
hazel, nak tengok cite jalan pintas ke neraka.. nape tak buleh? tolonnn...
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2009 07:52 AM | Show all posts
thanks hazel....your blog is one of the youtube blog visited
another one is irieniad...
tapi blog youtube beliau dah di delete sebab masalah copyright
walaupun byknya kat blog beliau cerita2 astro
mana nak tgk kasih tercipta ni?
plus rahsia hati?
duk negara mat salleh ni mana ada astro....
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2009 06:41 PM | Show all posts

Cara Download Cerita Melayu

Hi...

Ingin berkongsi maklumat (maaf dan harap delete/merge jika dah ada) cara-cara utk download cerita melayu dari internet. Especially utk yg diperantaun yg tak dapat menonton cerita-cerita di Astro dsbnya. Boleh lawat blog irienad. Belum try lagi tp jika dah berjaya kongsi2lah cerita...

http://nadiya-akmal.blogspot.com/2009/12/how-to-download-malay-seriesmovies.html

Thanks and credit to irienad
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2009 07:09 PM | Show all posts
haaa,, aku pon nak tao gak sebelom berangkat ke obersi...
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2009 09:21 PM | Show all posts
2# nanaz

kalau dah berjaya bagitau yea...
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2010 03:03 AM | Show all posts
7# miego07


laaa account u pun dah kena suspend ke?
baru nak tgk
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2010 10:30 AM | Show all posts
salam semua, i nak request drama series tajuk "table for two", pelakon melissa maureen rizal & zizan nin, kalau tak silap I Pond yg taja cite ni... sapa2 yg ada please upload.. Thank You.
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2010 02:43 AM | Show all posts

tonton.com.my

kat sini banyak drama2 melayu sama ada kat tv3, tv9, 8tv atau dari gua.com.my

tapi satu jer yang musykilnye...
camne nak download video kat sini erk...
guna idm pon xleh...
ade sape2 tau camne nak download kat tonton..
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2010 12:36 PM | Show all posts
tp website tonton ni mcm xberapa update.. aku suggest ko tgk kat www.tv3.com.my atau www.dramamelayu.com

kat websites tu byk drama2 melayu..dr RTM, tv3 dan astro
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2011 08:21 AM | Show all posts
apa pon boleh..
[Quote][Quote]
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2012 06:05 PM | Show all posts
Sape2 kat sini tahu tak nak tgk kutub utara kutub selatan kat mane?
Yg nasha aziz and hans berlakon..
Tiba2 rase nak tengok la..hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2012 08:41 PM | Show all posts
Kepala bergetar byk cite baru klu nak tgok...
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2012 04:49 PM | Show all posts
WATCH MALAY TELEMOVIE HERE


TELEMOVIE: ANGAN SI TUKANG SAPU
TELEMOVIE: ARAH LAIN KE SYURGA
TELEMOVIE: SUCI SEORANG NUR
TELEMOVIE: KAU MENCIPTA DOSAKU
TELEMOVIE: INANG DI BUMI KERBAU
TELEMOVIE: ORANG NAIK MINYAK
TELEMOVIE: FANTASI SI LAILA
TELEMOVIE: TAKKAN BULAN BERSAMA MENTARI
TELEMOVIE: PUTERI PULAU TUBA
TELEMOVIE: TEGUH
TELEMOVIE: GINCU AYAH
TELEMOVIE: BILA PAPA PAKAI KEBAYA
TELEMOVIE: DI MANA AYAHKU
TELEMOVIE: PETUNJUK
TELEMOVIE: KERANA MARUAH AKHIRNYA
TELEMOVIE: MIMPI MENUNGGU MALAM
TELEMOVIE: ANAK HERO
TELEMOVIE: MANIS-MANIS MULUT
TELEMOVIE: FAMILI
TELEMOVIE: TANGISAN DI BUKIT MISTERI
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2013 08:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Syayang posted on 6-1-2012 06:05 PM
Sape2 kat sini tahu tak nak tgk kutub utara kutub selatan kat mane?
Yg nasha aziz and hans berlakon ...

kita pun nak tgk balik drama ni. tp tak jumpo. agaknya dah lama sgt kot, lg pun dulu siar kat tv2 kan. kena tunggu rtm buat re-run..
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2013 12:11 PM | Show all posts
sesapa ada link drama dari mata arissa? dulu ada full ep lagi , seklai HD crash..abis semua intipati
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2014 02:58 PM | Show all posts
ref up 01

_
Salam Sejahtera,
Salam 1Malaysia,
        
     
     
Sukacita kami memaparkan berita menarik kepada wanita-wanita yang ingin
  menambahkan keanggunan di bahagian kewanitaan mereka.
  Kami menawarkan produk terkini - krim tembam kelaapa dara di mana

  ex- moderator DARSITA menjadi model nya.Di masa sekarang,
  DARSITA aktif berforum dengan nick super mod naen

  ~ ~  Boleh hubungi super mod naen untuk tempahan krim tembam ~ ~

                                                                SEBELUM di sapu krim tembamn

                                          
.                                             

                                                              SELEPAS di sapu krim tembamn

                                         

                           Lihat lama2 pada bhgian sulit super mod naen. Level tembam nya
                                mengkagumkan selepas  6 bulan
di sapu krim keelapa dara

              boleh juga tempah krim tembam dari mod  perang_sivil
                    perang_sivil, naen dan DARSITA adalah individu yg sama
                     (  high profile model semestinya punyai banyak ID    )
                       



mod nixar @ ashna suka lagi arif tentang ketembaman bhg sulit naen.
untuk lebih info, PM direct to nixar @ ashna      
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.075895s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list