CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 4043|Reply: 10

SAPE MENYEWA KAT PANTAI HILLPARK-MASUKLA CNI JAPP

[Copy link]
Post time 2-12-2008 11:56 AM | Show all posts |Read mode
WEH KORANG..



tolong la aku..aku baru je sewa 1 unit kat phase 5-yang bebetol tepi gate tu ha..tapi apesal la network coverage DG hatta 8pax pun xbaguss?


aku sangat mementingkan talian handphone sbb hubby aku keje oversea..kang dia buat long distance call, line asyyik terputus-putus je..

takkan setiap kali dia kol,aku kena berlari ke balkoni kottt....!!!


korang  ada masalah camni takk??


satu lagi--aku penah try connect to wireless dan ada banyak gak wireless connection tapi orang punya..

so kepada sesiapa yang ade dekat2 tu--boleh tak aku tompang wireless korang..bulan2 aku bayar laaa...


ha  cepat2...tolong guaaa!!!

[ Last edited by  missayeen at 2-12-2008 11:58 AM ]
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-12-2008 12:06 PM | Show all posts

Reply #1 missayeen's post

my cousin dok hillpark..tapi dia takdek wifi..
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2008 11:24 PM | Show all posts
area tu coverage mmg teruk
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-12-2008 09:27 AM | Show all posts
memang giler terukla i tell you..
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2008 11:22 AM | Show all posts
ha a aku dok phase 2 pon mcm tu gak prblm....ape susah2 bl la streamix
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2008 11:30 AM | Show all posts
ada member dulu duk sana, cakap broadband maxis x dapat.. last2 dia pindah..
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2008 11:31 AM | Show all posts
missayeen yang misteri ke nih..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-3-2009 01:14 PM | Show all posts
hoish kao....sampai ke sini ko jejak akuu...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 7-3-2009 01:14 PM | Show all posts

Balas #5 mofars\ catat

skang aku curik wireless org..sape suh die open to public..
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2010 05:07 PM | Show all posts
sewa rumah kat sana berapa RM??? dgr hillpark pun rasa mcm dah mahal

p/s:sorry,,lari topik....
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2017 08:39 AM | Show all posts
hillpark dan kawasan sekitar nya (termasok kawasan gettho pantai dalam)
dah diupgrade ke Multimedia Super Corridor-MSC

TIME punya coverage mmg superb lah.
meol amik 100Mbps.

maxis / umobile pom ok kat sini

since tered ni tahun 2008.
ni pom dah nak masok 2018, 10 tahun berlalu, dah byk perubahan kat area bangsar south.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 01:19 AM GMT+8 , Processed in 0.190869 second(s), 33 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list