Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
52276
View
207
Reply

kentut suami isteri

[Copy link]

Author: lanalara       Show all posts   Read mode

Post time 19-2-2009 09:34 AM | Show all posts
...........siap angkat kaki supaya laluan angin clear, voleyyyyy???.........
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2009 03:32 PM | Show all posts
laki aku bengang dengar kentut aku sebab bunyi kentut aku cute jerr
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2009 05:14 PM | Show all posts
wah3... seronoknye dunie nie gak eh
kentut pn jd pengerat hbgn...
well, if we see it in a perspective
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2009 09:22 PM | Show all posts
kentutku..bau padamu jua..
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2009 10:07 PM | Show all posts
hubby aku slalu kentut tak kira masa..klu kt umah lah..kdang dpan mak mertua aku pn di bantainya kentut..mcm aku plk yg malu...bunyi kentut,tk usah ckp..trsangatlah kuat..dan menyakitkan telinga..kadang aku tnya kt hubby.."dah terberak kerr?" ..tp nsib lah tak bau..klu kentut aku pelan tp BAUUUU ya ALLAH...hubby aku lari pegi luar  padan muka
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2009 10:27 AM | Show all posts
lawaknya
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2009 03:56 AM | Show all posts
huh..

laki aku nih mmg ske wat tebiat cengginih dpn aku.dulu time couple2 xde plak...kunun2 da tawen xde ape la yg nak disorokkan.
pastu leh lak tanya kat aku nape dia x pernah dgr aku kentut
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2009 09:28 AM | Show all posts
Character Manusia Berdasarkan Kentutnya :-

1 . ORANG YANG TIDAK JUJUR
Orang yang kalau kentut, selalu menyalahkan orang lain

2 . ORANG BANGANG
Orang yang menahan kentutnya berjam jam

3 . ORANG YANG BERWAWASAN JAUH
Orang yang tahu bila dia hendak kentut

4 . ORANG SENGSARA
Orang yang nak kentut tapi tak boleh kentut

5 . ORANG YANG MISTERI
Orang yang kalau kentut, orang lain takkan tahu

6 . ORANG YANG GUGUP
Orang yang tetiba tahan kentutnya bila tiba masa untuk kentut

7 . ORANG YANG PERCAYA PADA DIRI SENDIRI Orang yang selalu menganggap
kentutnya berbau harum

8 . ORANG YANG SADIS
Orang yang kentut di katil, terus mengibaskan kentutnya pada katil
orang
lain

9 . ORANG YANG PEMALU
Orang yang kalau kentut selalunya tak berbunyi tapi selalu merasa
malu
sendiri

10. ORANG YANG STRATEGIK
Orang yang sering menyembunyikan kentutnya dengan ketawa terbahak-
bahak
agar tidak didengari oleh orang lain

11. ORANG YANG BODOH
Orang yang dah kentut, kemudian menarik nafas untuk menggantikan agin
yang keluar

12. ORANG YANG PELIK
Orang yang kalau terkentut, mengeluarkannya sediki-sedikit sampai
bunyi
"tit - tit - tittttt"

13. ORANG YANG SOMBONG
Orang yang kalau kentut selalu berasa bangga dengan kentutnya

14. ORANG YANG PERAMAH
Orang yang sering mencium kentut orang lain

15. ORANG YANG TIDAK SUKA BERGAUL
Orang yang selalu kentut bersembunyi

16. ORANG YANG AKUATIK
Orang yang selalu kentut dalam air sampai berbunyi "blekutuk -
blekutuk
- bloop -bloop -bloopp"

17. ORANG YANG ATHLIT
Orang yang kalau kentut, sering mengeluarkan tenaga dalaman

18. ORANG YANG JUJUR
Orang yang sering mengaku apabila terkentut

19. ORANG YANG PINTAR
Orang yang boleh menilai bau kentut seseorang

20. ORANG YANG ROMANTIK
Orang yang sering memuji-muji kentut pasangannya tu merdu dan
wangi...

21. ORANG YANG PENGENTUT
Orang yang sedang membaca rahsia kentut ini
............ ....ahhhhhhhhhhh hhhhhhh.. .ahhhhhhhhhhhhhh

Sekian, terima kasih...
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2009 06:29 PM | Show all posts
Originally posted by aiva at 27-2-2009 09:28 AM
Character Manusia Berdasarkan Kentutnya :-

1 . ORANG YANG TIDAK JUJUR
Orang yang kalau kentut, selalu menyalahkan orang lain

2 . ORANG BANGANG
Orang yang menahan kentutnya berjam jam

3 ...




kena den sebijikkkkkkkkkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2009 05:53 AM | Show all posts
aku-3 . ORANG YANG BERWAWASAN JAUH
Orang yang tahu bila dia hendak kentut

laki aku-semua di atas...
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2009 09:46 AM | Show all posts
apa meaning off kentut nie heheheheh
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2009 11:35 AM | Show all posts
Character Manusia Berdasarkan Kentutnya :-

1 . ORANG YANG TIDAK JUJUR
Orang yang kalau kentut, selalu menyalahkan orang lain

2 . ORANG BANGANG
Orang yang menahan kentutnya berjam jam

3 . OR ...
aiva Post at 27-2-2009 09:28 AM



kehkehkeh.....ade gak cenggini yeee....

me xbley vote..sebab me belum kawen..tp tunang me mmg suke kentut merata2..me kentut jauh2 dr dier biar dier xdgr.....hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2009 11:38 AM | Show all posts
hubby lab kalau kentut tak kira masa, rasa nak kentut dia keluarkan je.  sebab dia kata kalautahan2 nanti penyakit lain pulak yg mai.  dulu lab masa bertunang kentut tahan2 heheh ingat masa baru bertunang pegi beraya umah mertua. tetiba sakit peyut sesagat tp malu nak cakap kat hubby (masa tu tunang) sampai merah2 muka menahan sakit peyut.  lama jugak tumenahan dari pagi sampai ke tengaharilah, pastu balik hubby ajak tengok wayang tp terpaksa tolak hehheh lab cakap dgn dia " saya sakit peyutlah" heheh dia jawab "laa sal tak cakap awal2".  heheheh malu punya pasal. tp skrg ne kalau rasa nak kentut, lab lepas je hehehehe.. sampai hubby cakap dulu sikit punya lah malu skrg ne cam nak tebus dinding kih..kih..kih tp yg kelakarnyer bila lab terkentut kuat lab cakap "abg ne kentut kuat betullah' hehe nak cover nanti metua dengar. skrg ne mertua dah tak dengar so begumbiralah bila2 masa je kita org nak kentut.  kekadang mertua lab pun bila tengok tv sesama dia kentut berbunyi pastu dia buat2 tanya sapa yg kentut. hahahah macam org tak tahu.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2009 03:59 PM | Show all posts
Hubby Helang pun kalau kentut tak hingat!!! Kengkadang kat meja makan pun sempat.. tapi biasanya kalau kentut berbunyi tak de bau... so okeylah, just bunyin je dan tau sapa kentut. yang tak tahan, kalau kentut tak bunyi tapi tiba2 ada bau.. haaa time tu mulalah dia cakap my son yang kentut, sebab my son pun selamba je kentut.. My son bila dah kentut dia siap announce kat orang yang dia kentut.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2009 04:21 PM | Show all posts
adoiii..mcm2 jenis kentut daa..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2009 04:25 PM | Show all posts
tiba2 aku rasa nak muntah masuk sini...wuek!!
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2009 02:21 PM | Show all posts
kentut mana blh tahan2...nanti dtg penyakit lain.. angin yg terkumpul dlm bdn ni blh memudaratkannn

tak kisah pun...
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2009 04:34 PM | Show all posts
aku slalu terkentut dlm keta..cpat2 hubby aku bukak tingkap....
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2009 06:19 PM | Show all posts
x sangke ade thread khusus utk i...
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2009 07:55 PM | Show all posts
hahaha... segan la nak kentut depan org, walau suami. kalau eksiden tu takpe le
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
1.029168s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list