Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
51627
View
207
Reply

kentut suami isteri

[Copy link]

Author: lanalara       Show all posts   Read mode

Post time 24-11-2008 09:52 PM | Show all posts
Originally posted by threelicious at 24-11-2008 09:47 PM


still malu2 lar...


Dah namanya pompuan..mana mau macam lelaki jenis selamba jer timing kentut kuat2 depan muka bini masa dia tengok tv..kah3x
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2008 10:17 PM | Show all posts
hubby kita lak dulu baru kawen komplen, apersal tak penah dengar you kentut? komplen jer, sampai kita dah comfortable kentut depan dia, pastu dah tak komplen lagi dah.

agaknya dia rasa happy/normal bila me boleh rasa comfortable enuff to do it in front of him.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2008 11:56 PM | Show all posts
Originally posted by cherub at 24-11-2008 10:17 PM
hubby kita lak dulu baru kawen komplen, apersal tak penah dengar you kentut?


A unique fetish your hubby got here.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2008 01:02 AM | Show all posts
kentut ni healthy kan...
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2008 01:08 AM | Show all posts
Originally posted by monreyes at 25-11-2008 01:02 AM
kentut ni healthy kan...


Of course but then again seperti kata Jon Bon Jovi....you give KENTUT , a bad name............dalam konteks thread ini, that is...atau dalam erti kata yang mudah untuk difahami....... hanya masyarakat kita will be able to give this terminologi a kind of discussion in bad taste......no offence to thread opener though.....
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2008 01:21 AM | Show all posts
...topic yang sungguh tak selera betul lah...  
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2008 01:27 AM | Show all posts
Hanya masyarakat melayu kita ajerk yang boleh jadikan isu kentut sebagai modal perbincangan keluarga........
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-11-2008 07:58 AM | Show all posts

Balas #47 manakautau\ catat

nampak jer remeh benda ni, tapi le jadi isu gak dalam kekeluargaan kan kalau dibiar lama -lamakan
??
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2008 08:04 AM | Show all posts
Originally posted by lanalara at 25-11-2008 07:58 AM
nampak jer remeh benda ni, tapi le jadi isu gak dalam kekeluargaan kan kalau dibiar lama -lamakan
??


.....betul lah Manak sebut........masyarakat melayu sahaja yang akan melihat perkara remeh seperti  ini akan jadik isu besar jika tidak terkawal.........

And to even think perkara seperti ini sebagai satu isu...is actually NO ISU at all....



[ Last edited by  manakautau at 25-11-2008 08:06 AM ]
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-11-2008 08:09 AM | Show all posts

Balas #49 manakautau\ catat

tambah berat kalau melayu sendiri pandang sinis dengan orang melayu sendiri..
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2008 08:12 AM | Show all posts
Originally posted by lanalara at 25-11-2008 08:09 AM
tambah berat kalau melayu sendiri pandang sinis dengan orang melayu sendiri..


Isn't it a reflection of mentaliti/ diri orang melayu itu sendiri dengan bincangkan perkara seperti ini?????
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-11-2008 08:32 AM | Show all posts

Balas #51 manakautau\ catat

terpulang pada pendapat diri sendiri..
belajar daripada remeh sebelum belajar
dari masalah yang besar..
belajar dari A..B.. C..
Bukan dari Z...Y..X..

Kentut tu berkaitan dengan attitude..
dan dlm rumahtangga kena jaga attitude..
pembentukan attitude yang baik boleh
menjadi tauladan yang baik pada-anak-anak..

just my 2 cent
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2008 08:37 AM | Show all posts
Originally posted by lanalara at 25-11-2008 08:32 AM
terpulang pada pendapat diri sendiri..
belajar daripada remeh sebelum belajar
dari masalah yang besar..
belajar dari A..B.. C..
Bukan dari Z...Y..X..

Kentut tu berkaitan dengan attitude.. ...


The more we discus benda seperti ini, the more our society will be projected as a pathetic society......anjakan paradigma tak berkembang langsung dalam minda kita sebagai masyarakat bertamadun....bangsa lain dah mula pikir kat bahagian mana dekat bulan tuh kita(manusia) boleh hidup...ini pulak kita masih bincangkan kentut siapa yang lebih harum........

My 2 posen too.......enuf said.......
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2008 12:29 PM | Show all posts
semenjak 13 thn aku kawin x pernah aku kentut dpn hb aku....entah malu la... tp akalau dpn anak2 aku selamber badak jer... .sampai anak2 pn ckp...mama x penah kentutu depan babah kan......babah selalu kentut depan mama......
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2008 01:38 PM | Show all posts
ni pengalaman aku yg xkawin lagi r...

me n my bf kalu kuar dating, xde r kentut dpn org ramai..
kalu dlm kete pn still try 2 control d sound la..
TP..kalu dh xthn sgt,lepas kan jek..
kang kot ditahan2 kang jadi penyakit pulak..


kalu dh kentut dlm kete 2..paham2 jek r..
kompom pas2 kene open window luas seluas2nye tuk dptkn oxygen
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-11-2008 02:16 PM | Show all posts

Balas #53 manakautau\ catat

kena paham betui2 thread nie.. thread nie bukan pasal sapa kentut paling wangi.. thread ni actually how to control your fart actually! understood??
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2008 05:02 PM | Show all posts
Originally posted by lanalara at 25-11-2008 02:16 PM
kena paham betui2 thread nie.. thread nie bukan pasal sapa kentut paling wangi.. thread ni actually how to control your fart actually! understood??


.........No matter how you try to manoeuvre, it is still pasal kentut....period...........which how sorang nick to best describe....thread yang sungguh menghilangkan selera/meloyakan......
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-11-2008 06:28 PM | Show all posts
FART is healthy what?

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-11-2008 06:30 PM | Show all posts

Balas #54 burberry\ catat

ada ciri2 ibu mithali nie...
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2008 10:53 PM | Show all posts
tergelak aku sorang2 pasal kentut pun korang leh wat thread he he.......

selalunya laki la yg kentut suka suki nih dah melepas siap gelak2 lagih kdg2 bila dah geram sangat aku bls ngan kentut wangi jgak lah

paling x tahan xdak amaran apa tiba2 semerbak bau kalau keluar cam senapang tuh leh la cpt2 lari....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.090040s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list