Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
52309
View
207
Reply

kentut suami isteri

[Copy link]

Author: lanalara       Show all posts   Read mode

Post time 24-11-2008 07:35 AM | Show all posts
Originally posted by faraway1 at 24-11-2008 07:29 AM
i dont mind...
entahlah, pada me kentut ni bukan benda yang
patut dijadikan masalah melainkan
kentut dia boleh bawak maut atau muntah hijau..


belum pernah lagi..tapi hampir2 ada lah kot..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2008 09:47 AM | Show all posts
senak arr perut kalau tahan2 kentut nieh.

Tringat citer doremon. Nobita cakap doremon tak sihat sebab takleh kentut. Meracau-racau doremnon tuh kat nobita.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2008 10:06 AM | Show all posts
Originally posted by nighunter71 at 23-11-2008 10:50 PM


Masa duduk rumah sewa papan dalam 7 tahun lepas abg night ingat lagi...

Masa bangun tidur watu pagi..rasa angin penuh perut..so lepaskan dengan sepenuh hati...

Elok lak punggung hala ke ...



  
lawak betulla..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2008 10:18 AM | Show all posts
huhuhu,aku selambe je ngn laki aku,,,,
die pon x kesah.....
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2008 10:45 AM | Show all posts
kentut laki aku selalu kuat dan busuk lak tu..

tu pesal aku selalu nak balas dendam bagi kentut kuat dan busuk...tapi most of the time, aku teran2, taknak jugak kentut tu kuar kuat2...contour tulang pelvis lain kot...
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2008 11:19 AM | Show all posts
Originally posted by norsha at 24-11-2008 10:45 AM
kentut laki aku selalu kuat dan busuk lak tu..

tu pesal aku selalu nak balas dendam bagi kentut kuat dan busuk...tapi most of the time, aku teran2, taknak jugak kentut tu kuar kuat2...contour  ...


Everytime hang MENERAN tapi tak jugak angin itu kuar....hang dah make sure/pastikan, tak ada benda lain yang keluar dari saluran yang sama??????
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2008 11:29 AM | Show all posts

Reply #26 manakautau's post

kalo terkeluar menda lain tu...pi toilet jer laaa...
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2008 11:46 AM | Show all posts
Originally posted by norsha at 24-11-2008 11:29 AM
kalo terkeluar menda lain tu...pi toilet jer laaa...


Kata nak kasi suami bau sebagai "balas dendam"???? Awat pi toilet siang2???? kasi lah harum semerbak bunga tahi ayam itu naik dulu supaya dapat dihidu oleh somi hang, barulah pi toilet.......   
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2008 12:20 PM | Show all posts
dulu  blm kawen aku xpun cover2 bila nk kentut coz xpernah rs nk kentut pun,.... tp hubby kite slamber jew PSSSSSsssstttttt...melepaskan tembakan tp aku juz kata xsenonoh.... bila dh kawen aku selalu sound PAPA ni kalo  kentut bau longkang tau heheheehe.. ( berdekah2 sama2 ketwa) tp aku sejak kawen kalo nk kentut aku mesti bgtau.. PA ayang nk kentutlah hubby aku lak siap tangkap aku nk bau la niiii bila anak dh 2.. main perang2 lak....   kekdg jd bahan gurauan...
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2008 12:22 PM | Show all posts
hubby selalu ckp kerana kentut mu itu menjadi aku selalu ingat padamu...
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2008 03:43 PM | Show all posts

Reply #28 manakautau's post

hang nak tolong cuci lantai aku ke manak?
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2008 04:28 PM | Show all posts
klu hubby dr blum kawen lg suka suki hati dia jek nak kentut dpn kite.. yg x tahan tu kadang2 smpai senget2 bontot
smpai la dh setahun lbh kawen ni, lg la rancak.. klu kite marah dia sengih2 jek.. kadang2 klu dia rajin dia g la jauh2 nak kentut, klu x dia suh kite jek tutup hidung tp klu time dia tgh dok sorg2 then dia kentut, pastu eda nak g dekat ke (x tau kentut la ni) hubby ckp la dok jauh2 dulu jap lg baru datang.. nnt marah dia plak.. klu dh hubby cakap camtu mmg tau sgt la dia kentut..

takat harini pernah 1x jek ter.... huhu!!! tp bkn kentut dpn hubby pon..time ni kitorg dh siap2 nak kuar, hubby dh siap dia g la panaskan enjin kete.. ingatkan dia x masuk blk lg la... kite plak tiba2 dok pakai tudung dpn cermin rasa nak terkentut lepas je la bom psl dh xde org kan.. dh siap pakai tudung, eda pon tutup kipas kuar la bilik.. skali hubby naik blk masuk blk psl lupa pakai perfume.. dpt la sedut aroma x best tp lg x best tu dia dok ungkit pasal kite kentut 7 hari 7 malam pon x abis2 lg... pahal bkn dpn dia pon... siap merajuk2 lg la, psl dok ulang menda yg sama lepas dr tu smpai la harini x de lagi tereksiden camtu.. kot2 kena ungkit setahun x abis plak

klu g umah kakak eda selamba badak dia jek lwn2 kentut ngan hubby dia.. klu kite tersendawa kuat marah plak konon x sopan.. tp dia dok kentut kuat2 tu sopan la agak nye kot
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2008 05:31 PM | Show all posts
Originally posted by norsha at 24-11-2008 03:43 PM
hang nak tolong cuci lantai aku ke manak?


Hang tak pakai strainer(pelapis) yang tebal ker?....bobos jerk yang keluar sampai ke lantai?
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2008 05:32 PM | Show all posts
Originally posted by irish_cayunkku at 24-11-2008 12:22 PM
hubby selalu ckp kerana kentut mu itu menjadi aku selalu ingat padamu...


..............so grosssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2008 07:06 PM | Show all posts
nak kentut depan suami boleh,,, tapi pandai2lah cover...kang kata tak sopan plak..

cara 1~ masa tgh lepak2 dgn suami ,tetiba rasa nak terkentut, tekan punggung rapat2 pd kosyen sofa..tunggu 15 minit baru bangun...dilarang sama sekali melakukan aksi ini di atas lantai,kerana bunyi yg akan dihasilkan amat sadis skali..

cara2~ kalau ada peluang.., masa suami kentut tu, tumpang sekaki..tapi cover bunyi yer..pastu kalau berbau,suami pun tak syak ..ingat kan bau kentut dia..padahal bau sudah bercampur...nasiblaaa...
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2008 09:24 PM | Show all posts
hubby aku slalu kentut waktu pagi....kadang2 marah gak klu kuar bau...
aku pulak..bila nk kentut siap bg tau dia yg aku nk kentut......dia slalu cakap jgn simpan2..lepas jer..
tp yg peliknya depan dia..rasa nk kentut tp xterkeluar...kentut pun tau malu depan hubby kot!!
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2008 09:39 PM | Show all posts
Originally posted by threelicious at 24-11-2008 09:24 PM
hubby aku slalu kentut waktu pagi....kadang2 marah gak klu kuar bau...
aku pulak..bila nk kentut siap bg tau dia yg aku nk kentut......dia slalu cakap jgn simpan2..lepas jer..
tp yg peliknya  ...


Jangan jadi macam wife abg night masa bercinta dulu dah ler..dia diam2 duk jauh sikit..bucu dinding..abg night pun heran..

bila dekat ..tu dia...kaw2 punya bau....simpan stok seminggu kot..

Memang kentut tak berbunyi nih merbahaya..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2008 09:42 PM | Show all posts
Originally posted by nighunter71 at 24-11-2008 09:39 PM


Jangan jadi macam wife abg night masa bercinta dulu dah ler..dia diam2 duk jauh sikit..bucu dinding..abg night pun heran..

bila dekat ..tu dia...kaw2 punya bau....simpan stok seminggu kot. ...


skrg nie wife abg nigh masih melepas kt bucu dinding lg ker? @ dah selumber je lepas?
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2008 09:46 PM | Show all posts
Originally posted by threelicious at 24-11-2008 09:42 PM


skrg nie wife abg nigh masih melepas kt bucu dinding lg ker? @ dah selumber je lepas?


Selamba jer...tapi dalam bunyi yang cuba mengawal keadaan lah..slow jer....
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2008 09:47 PM | Show all posts
Originally posted by nighunter71 at 24-11-2008 09:46 PM


Selamba jer...tapi dalam bunyi yang cuba mengawal keadaan lah..slow jer....


still malu2 lar...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.081667s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list