Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
51901
View
207
Reply

kentut suami isteri

[Copy link]

Author: lanalara       Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-11-2008 10:03 PM | Show all posts |Read mode
sepasang suami isteri yang dah lama kawin, si laki ni ada satu tabiat buruk iaitu setiap kali bangun tidor mesti dia kentut, kentut puaka gitu sebab bunyi ia mengegarkan bilik tidor dan baunya yarabbi tak leh nak cerita nanti penulis muntah pulak. si bini ni memang sokmo komplen pasal kentut tu dan banyak kali termuntah sebab tak tahan, tapi silaki dengan muka penuh selamba menjelaskan, kentut tu perkara semula jadi yang baik untuk kesihatan. satu hari si bini yg dah lama tak tahan perangai si laki berkata, " satu hari nanti awak kentut bukan sahaja angin yang keluar, semua isi perut awak pun akan keluar sama, masa tu baru padan muka", silaki cuma sengih jer.

Hari raya korban pun tiba, keluarga tersebut banyak dapat daging dan dalam banyak banyak bungkusan tu ada perut lembu, hati, paru-paru.. maka timbul lah idea si bini nak pekena laki dia. masa laki dia tengah seronok tido dia telah longgokkan perut lembu yang berjela jela betul betul kat bontot laki dia, lepas tu dia pun ke dapur untuk menunggu aksi seterusnya.

Dipendekkan cerita, maka laki dia pun bangun dan macam rutine biasa dia
melepaskan das das kentutnya yang maha dasyat bunyi nya dan maha belantung baunya, si bini tunggu dengan penuh kusyuk, dari dlm bilik tido terdengor suara laki dia menjerit sakan, histeria gitu, sibini tertongeng tongeng dan guling guling ketawa. 20 minit pastu si laki pun kedapor untuk sarapan, sibini pun buat buat donno dan kontrol macho.

"Masin betul lah mulut awak, habis tali perut saya terkeluor macam yang
awak cakap aritu. kata laki dia bersunguh sunguh.

"Habis tu abang buat macam mana" tanya sibini sambil kontrol suara dan perut yg nak pecah sebab nak ketawa.

"Nasib baik abang tak panik, abang terus ke bilik air, dan sekarang semua dah settle".

"Hah dah settle! abng buat macam mana" tanya sibini, agak suspen.

"Dengan menggunakan jari sahaja abng berjaya memasukkan balik semua isi
perut abang tadi... tak payah susah susah pegi hospital untukoperasion" Si bini diam kaku...

moral: perut lembu tak boleh di salah

-------------------------------------------------------------------------------
hmm.. kat atas nie joke semata-mata..semalam, kat tempat keje, ada buka citer pasal kentut dengan pasangan masing-masing. kadang-kadang tu, sebab kentut pun leh gaduh suami isteri.
macam sorang member aku tu, kalau nak kentut husband dia suruh kentut gi bilik air..ada pulak tu, dok main lawan-lawan kentut..
so, korang lepas kawin macam mana? still cover dari pasangan or selamba badak jer lepas haruman kat depan pasangan masing2?
Single Polls, Total 203 Users voted
12.81% (26)
71.92% (146)
15.27% (31)
Your User group have no permission to vote
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2008 10:17 PM | Show all posts
girl rasa,kalo girl kawen 1 hari nanti, girl tetap menten kentut jauh2

tak sopan ler kasik org bau kentut kiter
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-11-2008 10:27 PM | Show all posts
me~pernah sehari suntuk membebel dan merajuk sebab hubby kentut!:
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2008 11:20 PM | Show all posts
kentut togeder geder
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2008 11:33 PM | Show all posts
Originally posted by seroja at 21-11-2008 11:20 PM
kentut togeder geder
hehehehehe
sy xkawen lg
tp rasanya slamba je kot bila nk kentot,
yala nak wat camna,benda tu lumrah alam.
kalo kentot together2 besh gak
romantis gtu
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2008 10:54 AM | Show all posts
pesen aku lak suka tahan2.. hubby tye nape?? aku cakap sakit perut...

dia jawab..dahtu pegilah masuk toilet.. aku jawab kalu masuk toilet x rasa lak..

pahtu sokmo2 jawapan dia baik aku tahan kencing atau tahan kentut, dia ja wab ... hahh.. buang je kat situ sambil dua2 gelak...

tp biasa aku akan larik jauh2lah..
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2008 11:02 AM | Show all posts
hahaha...belum kawen pun takde dia nak kaver2..dah kawen lagi la...cam bunyi serombong kapal

aku je takleh lagi kentut dpn dia...angin pun tau malu nak kuar dgn bunyi2 segala
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2008 11:29 AM | Show all posts
Originally posted by pilot at 22-11-2008 11:02 AM
hahaha...belum kawen pun takde dia nak kaver2..dah kawen lagi la...cam bunyi serombong kapal

aku je takleh lagi kentut dpn dia...angin pun tau malu nak kuar dgn bunyi2 segala


Angin yang terlatih.........
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2008 11:50 AM | Show all posts
Originally posted by manakautau at 22-11-2008 11:29 AM
Angin yang terlatih.........


maybe la kot..
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2008 11:53 AM | Show all posts
Originally posted by pilot at 22-11-2008 11:50 AM


maybe la kot..


Siapa kata manusia jer ada perasaan malu???.....angin puss puss pun tahu malu kan????? Dia ikut pembawanya lah kan?????
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2008 12:00 PM | Show all posts

Balas #10 manakautau\ catat



antara biasa buat, dgn tak biasa buat...
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2008 12:06 PM | Show all posts
Originally posted by pilot at 22-11-2008 12:00 PM


antara biasa buat, dgn tak biasa buat...


DIMANAKAH KITA LETAKKAN MALU KITA ???????? Boleh dijadikan tajuk thread baru jugak kan Pilot????.......hang pi bukak lah......
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2008 12:27 PM | Show all posts

Balas #12 manakautau\ catat

aku biasa menyibuk je...bukak2 thread ni aku tak biasa
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2008 06:18 PM | Show all posts
suami ku amat bersopan, tak pernah aku dengar kentutnya. aku pun sama juga. tak de nye nak bagi dgr aku kentut. malu siot.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2008 01:42 PM | Show all posts

Reply #7 pilot's post

hehehe...samalah dgn saya..suami tu masa sblm kawin pun dia kentut dpn saya selamba je..tapi depan org ramai takde pulak dia buat..tau kontrol malu..huhuhu..

la ni biasa aje, okla most of the time kentut dia memang takde bau..tapi bila dia terbau kentut dia sendiri yg agak 'wangi' dia ckp 'my god that was smelly' sambil sengih2 kipas2 belakang dia kasi hilang bau cepat2. .haku masa awal2 tu malu betul nak kentut dpn dia..la ni selamba rock je lah..
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2008 03:02 PM | Show all posts
Originally posted by nour2001 at 23-11-2008 01:42 PM
hehehe...samalah dgn saya..suami tu masa sblm kawin pun dia kentut dpn saya selamba je..tapi depan org ramai takde pulak dia buat..tau kontrol malu..huhuhu..

la ni biasa aje, okla most of the  ...


Bila diberitahu....Jacky sambil memberikan senyuman sinisnya......berkata pada MANAK......"You guyz actually discuss about this thing in the forum?" Duhhhhhh.......
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2008 09:34 PM | Show all posts
sejak kahwin tak pernah dengar lagi hubby kentut or terbau kentut dia...
tak tau la bila masa dia lepaskan..ajaib tul..
aku ni perut sll bloated..tambah lagi ngan gastrik...
so bila ada peluang tu aku lepaskan je..but among us anak branak je la...
belum pernah dlm history lepaskan depan org lain, family member or
depan maid.. ..
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2008 09:36 PM | Show all posts
aku pun tak kisah org kentut dpn aku..
tapi tolong jangan sendawa..otomatik rasa nak muntah..
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2008 10:50 PM | Show all posts
Originally posted by lanalara at 21-11-2008 10:03 PM
sepasang suami isteri yang dah lama kawin, si laki ni ada satu tabiat buruk iaitu setiap kali bangun tidor mesti dia kentut, kentut puaka gitu sebab bunyi ia mengegarkan bilik tidor dan baunya ya ...


Masa duduk rumah sewa papan dalam 7 tahun lepas abg night ingat lagi...

Masa bangun tidur watu pagi..rasa angin penuh perut..so lepaskan dengan sepenuh hati...

Elok lak punggung hala ke dinding papan tu..siap bergegar lagi..

Wife terkejut dari tidur terus tanya.."Haah,sapa ketuk pintu tu?"
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2008 07:29 AM | Show all posts
i dont mind...
entahlah, pada me kentut ni bukan benda yang
patut dijadikan masalah melainkan
kentut dia boleh bawak maut atau muntah hijau..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.097528s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list