CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 117834|Reply: 383

Itu Tun Dr Mahathir ke?

[Copy link]
Post time 15-11-2008 02:09 AM | Show all posts |Read mode
Br lepas tgk siaran ulangan khubah Jumaat kat TV1. Tiba2 prasan kamera dok zoom in zoom out wajah seorang lelaki berbaju hitam. Kala xsilap saya tu Tun Dr. Mahathir, tgh semayang sunat ditgh2 umat Islam. Kalau betul Alhamdulillah..at least kat masjid dia xmintak beza keistimewaan..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 15-11-2008 02:10 AM | Show all posts

Reply #1 surfin_net82's post

org yang dok kiri kanan dia muka cm konpius jer?
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2008 02:30 AM | Show all posts
mmg TDM ade "port" feberet dia kt masjid negara...kat bahagian luar tepi kolam..

kt dlm blog, TDM ade bg tau... www.chedet.com
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-11-2008 02:38 AM | Show all posts

Reply #3 askRULE's post

ye betul..mmg kat ctu pun tpt dia duduk tu..
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2008 07:57 AM | Show all posts
alahai baru tahu ker? dier selalu di lihat duduk bersama ngan jemaah lain masa solat jumaat...
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2008 08:16 AM | Show all posts
wah teringin plak nak solat jumaat bersebelahan dgn Tun
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2008 08:32 AM | Show all posts
dari dia jadi pm dulu lagi dia selalu duduk situ,,
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2008 09:58 AM | Show all posts
betul la tu...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-11-2008 09:41 AM | Show all posts
ada sekali tu aku tgk khutbah jumaat kat tv fokus dia tgh jalan kat celah2 jemaah lain. mai lambat dia   looked very humble. bodyguard dia ikut dari jauh. che det, lap you, you're the best PM!
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2008 11:05 PM | Show all posts
tdm ni memang tak duduk campur2 dengan pembesar , dia akan duduk sama dgn golongan marhain masa khutbah & solat taww
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2008 12:16 AM | Show all posts
Dah lama dah la dia buat cam tu...ade satu kisah..masa tu Tun datang lambat(masa dia jadi PM lagi)...dia semayang la sunat atas marmar tu...masa dia tengah semayang tu..jemaah kat sebelah tu bentang la sejadah kat dia...bile dah abis solat sunat tu..dia lipat sejadah dan bagi balik dan cakap..."Ini awak punya..awk yg berhak pakai".
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2008 12:46 AM | Show all posts
nak jgk aku tgk pemimpin2 laint bua camtu...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-11-2008 01:20 AM | Show all posts
Tun ni, masa dia memimpin org nampak buruknye je..tp my opinion, apa yang dia dpt selama ni, he earn it! memang layak dapat pun. xmcm stgh2 menteri tu..nasihat rakyat kemain lg..diorang tu xtunjuk pun cth baik, ekonomi meleset, hidup senang jgk..umah, minyak pun dpt free lg.

I ni pun bukan pro tun/ politik2 ni, tp memang bnyk sgt sumbangan dia kt rakyat M'sia ni. Rasa selamat n terjamin je dok kt mesia ni dulu, skrg..hmm..xmustahil rakyat mesia kene keje oversea cm org2 indon nanti..sedeynyer...
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2008 11:34 PM | Show all posts
sian TDM....org siap gelar beliau mamak kutty...xpalah..gelar papun...janji beliau tetap diri beliau..
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2008 01:24 AM | Show all posts
TDM pemimpin terAgong

diAbab ini.
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2008 07:59 AM | Show all posts
Originally posted by surfin_net82 at 17-11-2008 01:20 AM
Tun ni, masa dia memimpin org nampak buruknye je..tp my opinion, apa yang dia dpt selama ni, he earn it! memang layak dapat pun. xmcm stgh2 menteri tu..nasihat rakyat kemain lg..diorang tu xtunju ...


AGREED. Puteri pun pernah experience cam tu dgn Tun. Very humble. Boleh take in jokes. most of all, dia punctual!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-11-2008 03:11 PM | Show all posts
sayang sangat kat Tun.. HUMBLE
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2008 03:51 PM | Show all posts
Originally posted by surfin_net82 at 17-11-2008 01:20 AM
Tun ni, masa dia memimpin org nampak buruknye je..tp my opinion, apa yang dia dpt selama ni, he earn it! memang layak dapat pun. xmcm stgh2 menteri tu..nasihat rakyat kemain lg..diorang tu xtunju ...



hmmm....wa pun stuju.... he deserved it...
kadang2 sian pun ade ngan Tun lepas dia dh x jd PM org ngutuk2 dia...
geram pun ada ngan org2 yg dok ngata...
dulu sume Tun buat betul....skang ada jer bunyi...:@:@:@:@:@
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2008 04:07 PM | Show all posts
Originally posted by surfin_net82 at 15-11-2008 02:09 AM
Br lepas tgk siaran ulangan khubah Jumaat kat TV1. Tiba2 prasan kamera dok zoom in zoom out wajah seorang lelaki berbaju hitam. Kala xsilap saya tu Tun Dr. Mahathir, tgh semayang sunat ditgh2 uma ...
banyak kali dah aku perasan
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2008 07:11 PM | Show all posts
mudah2an tun mahathir dikurniakan allah swt kesihatan yang baik amin
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-9-2022 10:22 PM GMT+8 , Processed in 0.089943 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list