JAWATAN KOSONG DIPERLUKAN SEGERA! Jana pendapatan dari rumah sebagai penulis freelance kami. Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
54331
View
187
Reply

Takut kehilangan apa jika berkawen? ( untuk laki sahaja)

[Copy link]

Author: Hang       Show all posts   Read mode

Post time 14-12-2008 01:04 AM | Show all posts
aku banyak ngabihkan masa dgn family..takut asyik dok fokus dgn bini je la pas kawin..yela..mcm2 boleh buat..
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2008 07:28 AM | Show all posts

Balas #60 gelapgelita\ catat

selalu tu tak la..

tapi pernah la buat salah..sapa yg tak pernah kan?

yg penting jgn ulangi kesalahan/kesilapalan yg sama
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2008 04:42 PM | Show all posts
hilang teruna
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2008 01:58 PM | Show all posts
huby i dia kehiLanGan hobi sejak kawin...hihik
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2008 04:17 PM | Show all posts
rase nye ilang kesunyian....erk...ilang teruna, abes tu pompuan ilang dara juge nanti... idup lg sempurna bile dah kawen nie...dimurahkan rezeki...dan macam2 lah..
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2008 04:37 PM | Show all posts
tak takut apa pun....
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2008 10:40 PM | Show all posts
Loving words.....  I'm afraid so....
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2008 08:37 PM | Show all posts
Originally posted by geng_tx at 12-12-2008 08:56 PM
so nasihat aku pada yg baru nak cari calon dsb..... buat akujanjidulu... kalau mula mula kawan dah nak sekat itu ini... aku nasihat,cari lain daripada korang susah payah panjat tangga mahkamah berebuthak penjagaan anak... it happen kepada banyak kawan kawan aku...

wat pe nak berebut anak anak?
samada buat baru
atau tunggu je lah, dia org tahu lah cari bapak bila nak kawin ke nak minta duit yuran sekolah ke

lagi pun bila dah besar, nak kawin akan tinggalkan mak bapak gak..
so bina keluarga baru kalu bini skang dah takde sefahaman
sebelum semakin tua semakin tak bole kerja/bisness
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2009 06:49 PM | Show all posts
yang paling takut ..

satu je...

HILANG TERUNA....

Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2009 11:06 PM | Show all posts
Hilang teruna ........ mmg aku takut .....































Pedulik hapa teruna haku! Dah misi visi azam aku nak nikah tahun ni, dgn relanya aku menyerahkan keterunaan utk diratah pd malam pernikahan!

[ Last edited by  robotech at 4-1-2009 11:07 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2009 12:37 AM | Show all posts

Reply #70 robotech's post

dah kawin dah?
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2009 12:40 AM | Show all posts
Dah obvious giler jawapan aku ........ lom nikah, tp gatal nak menikah!
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2009 03:05 AM | Show all posts
Ok, nanti Wani kawin, Wani pon nak wat Akujanji ngan si dia, barulah Win-Win situation
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2009 11:00 AM | Show all posts
Ok, nanti Wani kawin, Wani pon nak wat Akujanji ngan si dia, barulah Win-Win situation


Takyah akujanji nyeder, akad nikah tuh dh kira akujanji dah tu ....
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2009 12:10 PM | Show all posts

Reply #1 Hang's post

hilang masa bersama kawan2.....

lagi satu ko lupa nak isi..hilang masa ngan hobby.....hobi ku ialah keta...salu lepak bengkel....huuuuuu......
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2009 12:16 PM | Show all posts

Reply #75 kambeng_masam's post

ajak bini pi lepak skali.....lama2 jd hobi gk la...
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2009 12:25 PM | Show all posts
klu dah kawen macam2 ko org dapat

pengalaman baru...

pengetahuan baru...

perasaan...

hobi baru....

penyakit baru....

ini semua mengikut package yg anda sendiri pilih....

yang saya takut....... HILANG AKAL....
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2009 12:28 PM | Show all posts

Reply #76 k_rul's post

tak dapek la krul weh....genetik tak sama.....mmg payah nauzubillah.
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2009 12:30 PM | Show all posts
Originally posted by angketam at 27-1-2009 12:25
klu dah kawen macam2 ko org dapat

pengalaman baru...

pengetahuan baru...

perasaan...

hobi baru....

penyakit baru....

ini semua mengikut package yg anda sendiri pilih....

yang ...


eleh..itu semer masa baru2 jer....dah lama2 sok semer pengalaman dah jadik peristiwa lama.
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2009 01:25 PM | Show all posts

Reply #78 kambeng_masam's post

bersabor je la....nak wat cane dah dia xminat...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.072825s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list