Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123
Return to list New
22813
View
47
Reply

[TEMPAT] Urut Stroke di Jasin Melakaa?.. share info sini japp... TQ

[Copy link]

Author: takumi86    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 25-1-2011 09:49 AM | Show all posts

urut stroke...simpang kerayong

Salam...dengar2 ada org bleh urut org kena stroke kat simpang kerayong...bleh confirmkan x?...nk tau exactly kat mana, dan sapa2 ada experience sharelah
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2011 11:18 AM | Show all posts
ade satu tempat kat melaka.aku pernah bawa ayah aku berubat kat sane.x ingat tempat tu exactly sbb dah lame.contact no pon dah xde.dari hiway plus,exit ke tol ayer keroh.pastu terus jek menghala ke pusat bandar.nanti ko akan nmpak air terjun buatan belah kanan tu.lps traffic light tu belok kiri.kat area2 dlm tulah umah tukang urut tu.die ni bekas cikgu.die tak urut pon badan kita yg kena stroke tu.just sentuh smbil baca doa.alhamdulillah ayah aku gi dlm 6 kali,dah dpt jalan semula.walaupon lemah2,tp bole la berdikari nak pegi toilet sendiri atau ambil mkanan sendiri.ayah aku tu kena tahun 2006.tp tahun 2010 ayah aku pergi jua menghadap Ilahi tp bukan sbb stroke,tp sebab sakit paru2.try la yer tanye org2 kat situ
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2015 05:52 PM | Show all posts
Edited by juliesha at 24-7-2015 05:54 PM
ogyrosli replied at 12-11-2008 04:47 PM
Tuan Imam Hj. Mazlan

NO TELEFON DIA : - 06-5218296

Salam sis,

Tuan imam ni ada org ganti mengurut ke?
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2015 11:10 PM | Show all posts
Asslamu'alaikum,


Ada sesiapa tahu yang boleh rawat stroke? Mak saya baru 3 hari kena. Saya rasa helpless sgt ni. Xtau nak pegi mana buat apa semua.
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2015 05:04 PM | Show all posts
juliesha posted on 6-8-2015 11:10 PM
Asslamu'alaikum,

waalaikumsalam..

julie kita sarankan bawak mak awak pergi buat rawatan akupuntur dengan herba secepat mungkin. Sebabnya masih baru lagi kan. Cuba awak buat dekat sini http://thetole.org/MalayHerbalMedicine/StrokeTreatmentCure.html sebabnye masa saya datang klinik tu ari buat rawatan, ramai juga pesakit stroke. Kalo julie nak tanya direct kat orangnya boleh tanya dekat fb https://www.facebook.com/thetolemaster?ref=hl ..Harap dapat membantu ..
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2015 01:26 PM | Show all posts
farahe replied at 8-9-2015 05:04 PM
waalaikumsalam..

julie kita sarankan bawak mak awak pergi buat rawatan akupuntur dengan herba s ...

alhamdulillah tq sgt sgt

tapi jauh sgt mak nak travel, dia cepat penat. sabtu dari pukul 7 lebih, pukul 3 ptg baru sampai rumah. kesian dia.

hari biasa tak ada sapa boleh bawakkan kecuali weekend i balik sebelum subuh and bawak urut then terapi.
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2018 01:04 AM From the mobile phone | Show all posts
betul ke makcik bibah isteri kepada arwah boleh mengurut
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2018 01:07 AM From the mobile phone | Show all posts
@Phoenix replied at 5-11-2008 02:15 PM
memang benar, beliau seorang imam di Jasin. Ramai org berubat dgn dia utk penyakit angin ahmar. In f ...

salam... knl ke hajah bibah.. btl ke dia boleh mgurut
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.071939s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list