Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
22757
View
47
Reply

[TEMPAT] Urut Stroke di Jasin Melakaa?.. share info sini japp... TQ

[Copy link]

Author: takumi86       Show all posts   Read mode

Post time 13-11-2008 12:18 PM | Show all posts

Balas #14 ogyrosli\ catat

terima kasih kerana beritahu...nanti kalau ada orang cerita fitnah kat aku boleh la aku jawab balik...terima kasih sekali lagi
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2008 02:29 PM | Show all posts
Originally posted by takumi86 at 12-11-2008 10:48 PM
thankss...
satu lagi soalann.. biasanyer baper kali dia prefer nak urut erk?
since duduk kat KL.. nak berulang ke jasin tu..  ingat nak lepak kat mana2...
tak yah berulang banyak kali...


biasanya 3 kali. tp boleh tanya dia masa mengurut tu.

kalau tak silap, kat bandar jasin ada homestay atas rumah kedai.(Homestay Merbawi) no. telefon dia ada kat board depan depan rumah Pak Haji Mazlan. Kalau tak pun ada Hotel Sri Impian kat Bandar jasin 2 (opposite KFC) ( RM 88.00 semalam utk gov rate - 3 katil)

harap membantu takumi yer.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2008 02:29 PM | Show all posts

Reply #21 Z77's post

no problemo
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-11-2008 08:25 PM | Show all posts

Reply #23 ogyrosli's post

dah call tadi... yg jwb nyer lelaki dan cam bz jer dan layan gitu2 jer..  
btw, kalau gi weekend sure ramai org nyer kann...

tengah pikir2 biler hari sesuai nak bawak makcik gi urutt..
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2008 09:02 PM | Show all posts

Reply #24 takumi86's post

takumi, kat tempat Pak Haji Mazlan tu memang bz dan ramai orang. Kena pergi pagi dan kena ambil nombor.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2008 09:47 AM | Show all posts
dgr nyer...skrg ustaz tu dah ada pembantu.. leh le gi...tak de le beratur pjg
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2009 12:10 AM | Show all posts

Imam Mazlan Meninggal

pukul 7 pagi tadi.
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2009 11:26 PM | Show all posts

sape2 tau tlg inform ye...

salam,,

ada sapa2 x tau kat mane atau tmpat urut ke utk orang yang kena stroke..
sbb org tua aku kna la.mksud aku cara kampung?

trime kasih pada yang membantu///
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2009 02:10 AM | Show all posts
cari Hj mat keta bukit rambai...
tq
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2009 09:35 PM | Show all posts
2# saatcham
hajimat keta?
boleh bagi tau no telefon dia tak!!
tolong ye..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2009 03:36 PM | Show all posts
yang perempuan ada tak?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2009 05:46 PM | Show all posts
yang perempuan ada tak?
songeh_jer Post at 26-11-2009 15:36

perempuan pe?
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2010 03:05 AM | Show all posts
1# takumi86


Assalammualaikum Tuan,

Saya berharap penuh minat agar tuan dapat klik blog yang saya nyatakan dibawah..InsyaAllah,mungkin ianya dapat membantu tuan atau rakan-rakan tuan yang memerlukannya..

www.1semangat.blogspot.com

Terima kasih diatas keperhatinan tuan...diharap tuan dapat menghubungi saya jika berminat.

Aidil - 017 291 8679
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2010 07:42 PM | Show all posts
1# takumi86
tak perlu urut cara traditional..boleh guna spa SG2000 diguna dirumah utk tujuan rawatan penyakit. Ramai yang telah berjaya dipulihkan melalui amalan spa ini.lawati http://nordijef.wordpress.com utk keterangan lanjut.tq
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2010 09:45 PM | Show all posts
Betul Ke Tuan Imam tu dah meninggal.
Ada lagi ke urut kat tmpt tu.
Baru dgr info ingtkan nak bawa mak aku.
Ada ke sesiapa tahu tmpt lain.
Tolong bagi info

27# ogyrosli
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2010 09:36 AM | Show all posts
Betul Ke Tuan Imam tu dah meninggal.
Ada lagi ke urut kat tmpt tu.
Baru dgr info ingtkan nak bawa mak aku.
Ada ke sesiapa tahu tmpt lain.
Tolong bagi info

27# ogyrosli
Agem Post at 4-2-2010 21:45


mmg betul..dah meninggal... tapi tak pasti lak skrg tpt tu masih ada urut ke tak...
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2010 03:50 PM | Show all posts
Tadi aku call tmpt tu , ada tkg urut lain rupanya.
Tapi Kg ayer merbau ngan kg anak ayer merbau sama ke?
Org Melaka bole bagi info kot.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2010 06:08 PM | Show all posts
tuan haji tu dah meninggal. tak tahu lah tempat tu ada pengganti ker tidak.

nnt saya cuba cari info yer.
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2010 09:59 AM | Show all posts
Salam,

ade sesape tau ade tak pengganti Imam ni utk ngurut tak? ramai org dok tanye.........
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2010 09:41 PM | Show all posts
hanapiah..tukang urut gak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.084572s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list