Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
22773
View
47
Reply

[TEMPAT] Urut Stroke di Jasin Melakaa?.. share info sini japp... TQ

[Copy link]

Author: takumi86       Show all posts   Read mode

Author
Post time 5-11-2008 12:57 PM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by juju_amin84 at 23-3-2012 16:58

salam geng melaka...

aku dengar kat jasin melaka ada yg femes buat urut utk org stroke ni...
dulu aku pernah baca email pasal ni.. now dah hilang lakk..
sesaper ada kontek number dia atau kalau nak share2 citer pasal dia pon chantekk gak..
nak bawak makcik gi beruruttt....�

Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2008 01:25 PM | Show all posts
oh ...tp pelik ler...awat ms nenek ak sakit stroke dulu depa x bwk kt jasin tp turun Kl g urut ....pdhl dier kt melaka ajer ...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-11-2008 01:52 PM | Show all posts

Reply #2 juju_amin84's post

soo sekarang ni dah ok keer??...
hmm.. rasanyer memang banyak yg boley urutt..
tapi dengar citer kat melaka ni banyak gak testimonial nyer.. tu yg nak cubaaa
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2008 01:55 PM | Show all posts
aku pun penah dgr dah lama dah tapi smpai skrg tak dpt lagi contact no.

[ Last edited by  dakmama at 5-11-2008 01:56 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2008 01:57 PM | Show all posts
rasanyer org tu imam kan ... kalo tak silap nama nyer Marzuki ker aper ... aku ade simpan alamat dia arituh nak kene cari la balik ...
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2008 02:15 PM | Show all posts
memang benar, beliau seorang imam di Jasin. Ramai org berubat dgn dia utk penyakit angin ahmar. In fact, arwah Ghaffar Baba & kerabat brunei jugak berubat dgn beliau.

Tapi ada jugak pantang-larang utk berjumpa dgn dia nie, utk pompuan either as pesakit or pengiring, tak bolehlah pakai seluar or skirt, kena berbaju kurung & bertudung. Kalau tak, tak dpt nak nolong, bini imam ni garang woo

- org jasin -
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2008 05:43 PM | Show all posts

Balas #6 @Phoenix\ catat

bagus ada orang jasin ni...nak tanya jugak..pasal aku tak suka dengar fitnah nih....yg pasal pakai seluar/skirt tu aku tau la...tapi sekarang ada orang cakap bini imam tu pilih orang la...yg kaya-kaya je ambil, yg macam orang susah dia cakap imam takde (walaupun pak imam tu gi kedai)..tapi imam tu still ok tak memilih...cuma bini dia jer....betul ke tak...tolong jelaskan..terima kasih
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2008 10:09 PM | Show all posts
Tuan Imam Hj. Mazlan,
M.S. 15, Ayer Merbau,
77200 Jasin,Melaka.
06-5218296


Waktu rawatan

Sabtu - Khamis

8.00 - 12.30
2.00 - 5.00

Jumaat
8.00 - 12.00
2.30 - 5.00

[ Last edited by  azsagi at 13-11-2008 12:11 AM ]

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-11-2008 11:13 PM | Show all posts

Reply #8 azsagi's post

waah.. thankss.. really appreciate it!..  

tapi banyak lak dengar rumos pasal bini diaa.. datang jauh dari KL.. last2 nanti. dia suh balik.. tak ke haru...
btw, takde saper ke ada experience urut ngan diaaa.. dgr citer kena ulang 2-3x..
better sewa hotel memana kat jasin utk menjaya kan misi urut tu nanti..
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2008 10:12 PM | Show all posts
call le dulu....kalau betul minik tok imam tu gitu wat appointment...dr tipon mana dia nak tau org tu kaya ke idakkk
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-11-2008 10:00 PM | Show all posts

Reply #8 azsagi's post

alamak bang...

dah try call nombor tu.. dah ditamatkan perkhidmatan laaa....
ada sesaper nombor lain tak utk haji marzuki ni???....
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2008 10:48 PM | Show all posts
cuba try nmbr ni
06 - 529 8296
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2008 11:00 PM | Show all posts

Reply #11 takumi86's post

maaf ya, since nmbr yg pat #12 tu pun not in service

sapa2 yg lain ada contact info tlng dpt kan ya...
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2008 04:36 PM | Show all posts

Reply #7 Z77's post

ishh tak gitu lah

wife dia, Makcik Bibah (Hajjah Bibah) tu baik orangnya. Dan dia tak campur pun hal ehwal Pak Haji Mazlan mengurut ni. Pak Haji ada assistant dia sendiri.

Cuma. masa Raya tuh sampai sekarang, Pak Haji tak sihat. Nanti saya pergi rumah dia, kalau dah terima tetamu semula, sy beritahu.
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2008 04:44 PM | Show all posts

Reply #6 @Phoenix's post

bab tutup aurat tuh mmg dia pentingkan.

dia nih dulu Imam Masjid Jasin, baru jer pencen awal tahun nih.
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2008 04:44 PM | Show all posts
yg kata dia orang layan org kaya jer tak betul lah.

kadang yg terus masuk dalam rumah dia tuh, sedara mara dia.
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2008 04:47 PM | Show all posts
Tuan Imam Hj. Mazlan

NO TELEFON DIA : - 06-5218296

ni nombor betul nih, sy baru kejap telefon, tanya dia mula terima orang berubat atau tidak. tp line kat rumah dia tuh, mmg tak okay, sebab dia pakai line yg wireless.

harap membantu kawan-kawan semua.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2008 04:50 PM | Show all posts
Originally posted by takumi86 at 5-11-2008 12:57 PM
salam geng melaka...

aku dengar kat jasin melaka ada yg femes buat urut utk org stroke ni...
dulu aku pernah baca email pasal ni.. now dah hilang lakk..
sesaper ada kontek number dia atau ka ...


kena pantangkan segala benda minyak angin sebelum berurut nih. makan benda berangin pun takleh. saya ada bawak Mak berubat kat dia. Ikut semua pantang, alhamdullilah, sekarang Mak saya dah okay macam biasa dah.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-11-2008 10:48 PM | Show all posts

Reply #18 ogyrosli's post

thankss...
satu lagi soalann.. biasanyer baper kali dia prefer nak urut erk?
since duduk kat KL.. nak berulang ke jasin tu..  ingat nak lepak kat mana2...
tak yah berulang banyak kali...
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2008 12:11 AM | Show all posts
Originally posted by ogyrosli at 12-11-2008 04:47 PM
Tuan Imam Hj. Mazlan

NO TELEFON DIA : - 06-5218296

ni nombor betul nih, sy baru kejap telefon, tanya dia mula terima orang berubat atau tidak. tp line kat rumah dia tuh, mmg tak okay, sebab ...


alhamdulillah, ada nmbr terbaru dia.
semoga dpt membantu teman2 yang memerlukan...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.095520s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list