Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
149976
View
2485
Reply

Mari memBOKEH

   Close [Copy link]

Author: avrilizana       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 4-11-2008 01:19 PM | Show all posts

Reply #120 schumacher's post

tepek je semer
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2008 03:40 PM | Show all posts
Originally posted by mo-mo at 1-11-2008 01:26 PM
rajin tul Defcon nih gi merata-rata tempat ambik gambar. ada org sibuk memanjang dgn gear saja, tapi tak bnyk pegi shooting. Tabik lah sama lu, Defcon!  


HUhuhuhu... hoby yg bebetul leh buat angaun dan gersunk kalu lama xdengar enjin shutter berbunyi huhuhuhu ...makcik pakai D70s + Kit + knowledge camera just try n error huhuhuhu jadi kengkawan yg ada camera xmo ke pegi amik gambar sekali? huhuhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2008 03:41 PM | Show all posts
Originally posted by tandas_awam at 1-11-2008 01:28 PM
jadikan beg kemere tu dah macam purse kemana jua anda pegi beg tu mesti ikut...kadang2 kita tak sangka boleh jumpe scene menarik...abang Defcon...mabeles pikce laaa bang...


HUhuhuhu begitulah sekarang jadinya... dulu makcik pikul bag + laptop jah huhuhu sekarang makcik pikul laptop + D70s ke mana mana jua pegi walaupun pegi opis belom tentu itu ari nak snap tetap pikul gak huhuhu...ujung minggu xde pegi memana...sumbat dalam drybox huhuhu... dah cam boipreng dah D70s nie...huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2008 03:42 PM | Show all posts
Originally posted by bulat at 1-11-2008 07:38 PM


Just kurios... adakah bokeh dan bukkakke tuh benda yg sama?


Bakutteh? :p
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2008 03:43 PM | Show all posts
Originally posted by tandas_awam at 2-11-2008 11:59 PM
bang saya pakai temron 70-300 je...awek lagi terkejut sebab PANJAAAAANNNNNNGGGGGGGGG




Hahahahaha... mau xterkejut...siap leh laras lagik
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2008 03:44 PM | Show all posts
Originally posted by bulat at 3-11-2008 09:09 AM
Nih BOKEH LUAR TABI'I








Hahahaha.... right time right moment tol lah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-11-2008 03:47 PM | Show all posts

Reply #122 Defcon's post

makcik defcon kat maner?? nak ikott
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2008 03:47 PM | Show all posts
hahahahaahahahaahahahaa
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2008 03:53 PM | Show all posts
Originally posted by avrilizana at 4-11-2008 03:47 PM
makcik defcon kat maner?? nak ikott


Hehehe dua tiga mejak musim hujan nie makcik layan outdoor...amacam? mau pollow tak? this weeked ada kat area area Janda baik. This 21-24hb ada dekat Dungun hehehehe...  memusim hujan selamba kodok aje makcik pikul D70s ...hehehehe...

*p/s bila layan outdoor jeles lah pulak tgk orang pakai digicam Olympus yg water proof tue huhuhu... leh amik gambar dalam air..leh selam selam dalam air siap kambus dgn pasir huhuhuhu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-11-2008 03:56 PM | Show all posts

Reply #128 zaihan's post

hehehe sukanye pakcik sarkis
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-11-2008 03:57 PM | Show all posts

Reply #129 Defcon's post

wuu jaohnyeww... makcik takmo turun kl ke.. moh ler.. beramah mesreee.. awww
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2008 03:58 PM | Show all posts
sementara boleh bsersuka ni kita gelak la kan... esok2 tak tahu lagi.......
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2008 04:30 PM | Show all posts
Originally posted by mo-mo at 3-11-2008 15:52
beruntungnya engkau dpt shoot tupai tengah memecut..

kalau aku shoot tupai, hujung ekornya saja yang berjaya dirakam...


tulah pasal abang bulat ada bagi tau saya kalok nak gambar macam nih kene banyak makan pil tupai jantan!!!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-11-2008 04:36 PM | Show all posts

Reply #133 tandas_awam's post

huiksss gitu keww   
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2008 04:37 PM | Show all posts
Originally posted by avrilizana at 4-11-2008 03:57 PM
wuu jaohnyeww... makcik takmo turun kl ke.. moh ler.. beramah mesreee.. awww


Hehehehe... makcik pom dah lama xberamas ramas mesra nie... jom layan teh tarik kat Gombak jumaat nie...aummm!!!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-11-2008 04:40 PM | Show all posts

Reply #135 Defcon's post

kt klcc ke midveli ke takmo makcik? tempat yg senang dicapai? anak dara makcik ni guna trenspot awam jer. heeheehhehe
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2008 05:05 PM | Show all posts


anak dara... mak die kena krop dgn aku...
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2008 05:48 PM | Show all posts
Originally posted by schumacher at 4-11-2008 05:05 PM


anak dara... mak die kena krop dgn aku...


Hahahaha...tok bomoh suruh crop ka? nanti jin konpius mana nak madrem:p
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2008 05:54 PM | Show all posts

Reply #138 Defcon's post

hehehe.... kalau jin silap mandrem mak die jenuh bersilat aku dgn bapak die...
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2008 01:37 PM | Show all posts
Originally posted by avrilizana at 4-11-2008 04:40 PM
kt klcc ke midveli ke takmo makcik? tempat yg senang dicapai? anak dara makcik ni guna trenspot awam jer. heeheehhehe


Huish...ok aje..tapi alang alang beramas ramas mesra meh lah kita sesama pegi layan amik gambor huhuhu... jgn memalu.. nie makcik id captain_scubby pom rajin gak sesambil balik opis gi amik gambar huhuhuhuhu jadi boleh lah gang gang makcik layan amik gambor heheheh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.080901s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list