Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
78424
View
482
Reply

Kencing...basuh ker tak?

[Copy link]

Author: msms2005       Show all posts   Read mode

Post time 20-10-2008 08:55 AM | Show all posts
Originally posted by gutes_madchen at 16-10-2008 09:15 PM
byk la hotel2 5star yg ada paip...

next time bwk la tissue basah



   ada gak otel yg berbintang neh... takder getah paip tue... cuma ada punat pancut je kat mangkuk tandas tue.. ampeh tui!! :@   ngeri tul haku nak basuh anu haku guna punat pancutan semi auto tue..
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2008 01:15 PM | Show all posts

Reply #1 msms2005's post

dats y lah kene bawak wet tissue dalam bag
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2008 06:22 PM | Show all posts
basuh jgn x basuh..gatal mengeyam bila x basuh...
pengotor sihhh
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2008 06:23 PM | Show all posts
kadang2 lap guna tisu pun still rasa tak bersih lagi..
inikan yang tak cuci langsung
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2008 06:25 PM | Show all posts
sokong..rasa x puas...
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2008 12:00 AM | Show all posts
org pompuan kalu buang air kecik, wajib kene basuh deyyyy
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2008 11:00 AM | Show all posts
ramai org ckp..kena basuh2..tapikan.. bila aku masuk toilet.. toilet tu lps org guna.. bersih ajer..takder air setitis ajek..kat toilet bowl ke.. kat lantai ke..
ke..korang2 nie kesan abis2 bila guna? tapi, lantai pun tak basah.
mop pun takder dlm bilik tu.. kalau ada mop..boleh ler aku assume..org tu mop lps kencing.
boleh tak aku buat assumption..org tu tak basuh kencing?

heran aku.
bila aku masuk..mmg konfem laa lantai basah..aku rasa kesian betul org2 yg akan masuk lps aku masuk.
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2008 11:20 AM | Show all posts
Originally posted by JFK at 17-10-2008 09:56 AM
xpernah basuh dgn air...guna pasir dan batu saja


x kematu ke nanti sental pakai pasir tu?
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2008 02:11 PM | Show all posts

Balas #101 BabeYSHa\ catat

aku pun pernah gak gi hotel yg x de paip....jenuh gak aku membelek tandas tu cari tempat kuar air...last2 tak jd aku nak buang air!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2008 06:28 PM | Show all posts

Balas #104 a.ceCCo\ catat

tak basuh dgn sabun ker??
nanti jadi sarang bakteria
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2008 01:22 PM | Show all posts
Originally posted by ShinySTAR at 21-10-2008 12:00 AM
org pompuan kalu buang air kecik, wajib kene basuh deyyyy

sebenarnya  istinja' ni bukan unisex, aku pun tak paham kenapa bulih  ask the women pulak...
women tak payah basuh kencing ke? pelik sungguh.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-10-2008 02:09 PM | Show all posts
ada tak yg pernah berpengalaman dijangkiti kuman pada bahagian anu tu?
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2008 05:39 PM | Show all posts
aku  br balk dr course 4 hari kt concorde shah alam...peh bathroom kt bilik xde pain n bidet...sengal....
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2008 05:42 PM | Show all posts
Originally posted by mesmerize at 13-10-2008 10:57 PM
basuh le.. pastu lap ngan tisu lagik ..

tapi member2 cina aku cite mmg diorang tak basuh..
lepas berak ke kencing ke, lap aje ngan tisu..

tapi masa aku skolah agama dulu,ustazah ajar, s ...


masa sekolah dulu ckgu pia ada cakap mcm ni... "cuba kamu cocok taik tu dgn jari kemudian lap dgn tisu jari tu..tak yah basuh dgn air..kemudian bau jari tu...ok tak bau dia??.....sampai skrg ku tak boleh lupe ayat ckgu tu..
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2008 05:41 PM | Show all posts
Originally posted by supernova79 at 13-10-2008 12:12 PM
bulu dh la lebat mcm rambutan gading,taknak basoh plak tu



Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2008 05:42 PM | Show all posts
aku basuh...xbasoh cam geli la plak
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2008 07:43 PM | Show all posts
aku rasa la kan ramai gak kencing x cebok sbb masa aku keje kat satu bank ni rajin sgt supply toilet roll kat each n every1...tapi aku kencing mesti cebok...yukss pengotor tahap gaban sesiapa kencing main lap je...hancing la x tahan
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2008 08:59 PM | Show all posts
ado ker yg tak basoh lopaih kencing   mau hanceng
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2008 10:10 PM | Show all posts
gelinya kalau x basuh
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2008 10:40 PM | Show all posts
tgk masa, kalu ada mase basuh le.....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.083400s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list