Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
81119
View
482
Reply

Kencing...basuh ker tak?

[Copy link]

Author: msms2005       Show all posts   Read mode

Post time 14-10-2008 09:15 PM | Show all posts
pepatah lama mengatakan kuku yang tak potong pun boleh melambangkan peribadi seseorang..apatah lagi kencing tak basoh..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2008 09:27 PM | Show all posts
isk kene la basuh
kotor la
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2008 10:14 AM | Show all posts

Reply #1 msms2005's post

yieks!!!  ape punya soalan ini
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2008 10:17 AM | Show all posts
ade gak yg vote tak basuh??? ...ceehhh jenis pengotor la tu...
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2008 12:37 PM | Show all posts
Originally posted by p!nk_Pr!nCess at 14-10-2008 02:21 PM
tu la pasai...heran gak ngan amoi2 ni...xrasa gatai ke...mesti berbau giler tempat tu kan...

ehh sebut pasal bau ni kan..memula dulu tak caya gak pompuan chinese ni tak cebok.. tah camna satu hari tu aku naik lrt nak balik..ada la satu pompuan chinese ni masuk..dia diri depan aku, makk aiiiii hancing !!! eeiii loyak aku kalu teringatkan hal ni.
kat tmpt keje pun ada sorang..aku baru kuar dari toilet, dlm tu mmg tisu dah abis la.. minah ni masuk toiler yg sama..tak dgr bunyi paip pun, dia flush terus kuar..hahah muka lawa tapi tak cebok..eiii
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2008 12:56 PM | Show all posts
apa kes nihh...? mestila basuh!

jijik nak pakai spender balikk
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2008 01:06 PM | Show all posts
ade gak yg vote xbasuh ngn kadang..

pelik aku!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-10-2008 01:16 PM | Show all posts

Balas #65 tembamgirl09\ catat

haha...mana tau kot dia bwk tisu sendiri?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-10-2008 01:18 PM | Show all posts

Balas #67 elun\ catat

lebih baik mengaku dari tak mengaku.....takder harm nya pon dlm forum ni....lag pon bukan niat nak menghukum org tu klu dia tak basuh....spt pepatah...lebih ramai yg tak mengaku berak di tgh jalan atau kentut dlm lift......
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2008 01:37 PM | Show all posts
Originally posted by msms2005 at 15-10-2008 01:16 PM
haha...mana tau kot dia bwk tisu sendiri?

ko tau camna aku tau? dia merungut '' ala..tisu habis keeee'', hahahaha..lagipun masa dia jalan tu lenggang2 kangkung2..

[ Last edited by  tembamgirl09 at 15-10-2008 01:38 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2008 02:24 PM | Show all posts
ader plak tak basuh....ni sure kalau tak basuh tak solat ler ni...non muslim pun dah tau basuh kencing skang...ishk ishk isjkl
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-10-2008 02:27 PM | Show all posts

Balas #70 tembamgirl09\ catat

minah tu bangsa apa? melayu ker cina??
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2008 02:58 PM | Show all posts
Hehe..on lelaki masuk sini leh ke..hmmm takpe ek...akakakakkaa
Kencing kena basuh..bukan takat basuh..mesti istija....
Kencing
Baca: Nawaitu istijai minal baghli fardan lillahi Taala..
Buang Air Besar:
Nawaitu istija i minal baghli wal ghaiti fardan lillahi Taala

iskk ngajar itik berenang lak haku..ekekek
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-10-2008 03:43 PM | Show all posts

Balas #73 sciencefiction\ catat

sory bro...soalan nih dah ada kat ATM...tp bukan dari saya lah....di sini khas utk ATW sajer....
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2008 09:44 PM | Show all posts
soalan yg pelik...tapi dah jawab
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2008 11:11 PM | Show all posts
Sentiasa

Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2008 01:29 PM | Show all posts


malang ler saper dpt yg malas nk basuh tuh....

Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2008 01:31 PM | Show all posts
saper kencing x basuh tu?? x gatai2 ker??
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2008 03:21 PM | Show all posts
ari tuh aku pg kat kota baru kelantan, ader kursus kat hotel mmg bapak 5star....Renaissance Hotel....mmg sah2 tak ader paip utk air besar punyer........:@ :@ :@ ....bapak punyer hangin aku.

tuh kat kelantan........klu tmpt laih sah2 hotel besar2 tak ader.
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2008 09:01 PM | Show all posts
Huh... mestila sentiasa basuh klau ada paip air... geli la kalau tak basuh..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.086201s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list