Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
119076
View
2480
Reply

About KPLI / DPLI 2009

 Close [Copy link]

Author: dexa       Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-9-2008 12:50 AM | Show all posts |Read mode



reference untuk KPLI / DPLI 2009 previous thread yang telah capai 100 pages and closed

http://eforum5.cari.com.my/viewt ... &extra=page%3D1

------------------------------------------------------------------------------------------------------------


good discussion is very much welcome -

have fun -
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2008 01:33 AM | Show all posts
yay..second

anyway...

Originally posted by mahujadiguru

Saya juga sependapat ! Tetapi, jika tak cuba, saya ni tak puas hati ...

Tak tahu la.... Tunggu la...


yup..tunggu saja..we have done what we can, let the rest unfold on its own
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2008 01:39 AM | Show all posts
wah cepat betul thread KPLI 2009 nih tutup buku ye..
maklumlah ramai betul yg keje yg banyak cuti nih...

jgn marah ye bakal2 guru..gurau je..

selamat berpuasa dan berbuka.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-9-2008 02:21 AM | Show all posts

Reply #3 wirazam's post

nak berbuka apa pagi2 buta ni wira.. lol -
gurau aje...

ah... selamat bersahur karang.. -

ramai yang apply KPLI.. dan few dah pun pergi interview -
all the best -- harap ramai yang dapat placing -
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2008 08:07 AM | Show all posts
assalamualaikum n morning...

wahh...dh umah yg ke-2 ek...bgs2...agak2 bile interview kpli nih hbs ek
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2008 10:25 AM | Show all posts
thread kpli yg b4 ni pos bnyk yg sampah jerk.huhu..jgn marah..
wei korang yg amik kpli 2009 brp umo korang skang ha?

bukan apa aku igt kalo aku boring2 keje yg aku buat skang ni tahun depan nak apply kpli la.kpli 2010.umo aku skang pun dah 25..hehe..rs mcm dah tua la plk.kang masuk maktab jumpa2 bdk2 plk.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2008 11:20 AM | Show all posts
setahu aku kelayakan untuk amik KPLI nie sampai umur 35tahun... rasanyer laa...

ermm. selagi KPM tawarkan kursus KPLI, why not siapa yang ada degree tu apply... kalau korang tak apply... tak ada orang plak nak amik KPLI nie, dan pening gak KPM coz tak ada orang apply... so, apa lagi... next time if ada KPLI ditawarkan oleh KPM.... apply jangan tak apply..
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2008 11:29 AM | Show all posts

Reply #6 otai_g's post

now umo aku dh 27 lg 3thn 30

[ Last edited by  yoshimitsu at 11-9-2008 11:37 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2008 11:36 AM | Show all posts
fuh lega baru pas inview kpli but i'm not perform well
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2008 11:42 AM | Show all posts

Reply #9 N_DIA's post

citer la kt sini pengalaman awk 2
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2008 11:52 AM | Show all posts
i pun dah interview,siap kena nyanyi lagi
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2008 02:55 PM | Show all posts
ayoooooooo spamming
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2008 04:16 PM | Show all posts
korang nak tanye..sekolah integrasi tu sekolah SBP ke..
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2008 10:59 PM | Show all posts
yup...integrasi 2 SBP..kat skool 2 dibolehkan amik apa aliran skalipun..cth skool integrasi kt gombak..ader dlm website kem.pendidikan...try surf ek
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2008 11:25 PM | Show all posts
kepada yg dpt interview KPLI tu buat lar elok2 dan sehabis baik sbb ramai jugak yg tak lepas ujian dulu..
all the best dan jgn sia siakan peluang anda.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2008 08:52 AM | Show all posts
InsyaAllah, kepada yang interview KPLI tuu, yang penting kena yakin sebab selalunya soalan yang ditanya lebih kepada nak lihat kekuatan kita...

yup, memang susah nak lepas ujian mtest, saringannya ketat, so siapa yang dapat interview pun dah cukup bagus coz lepas nie pemilihan calon dari interview tuu lagi ketat...

kalau dah rezeki, tak kemana...
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2008 09:07 AM | Show all posts
Originally posted by kujakucha at 11-9-2008 04:16 PM
korang nak tanye..sekolah integrasi tu sekolah SBP ke..


SBP = sekolah berasrama penuh

sekolah integrasi = ada 2 aliran 1)aliran akademik 2) aliran agama
my niece masuk skolah integrasi bandar baru bangi
baru darjah 1, skolah sampai petang
tp tak sure sampai pukul berapa
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2008 12:22 PM | Show all posts

Reply #17 N_DIA's post

off topic sat....

best tgk ur avatar..hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2008 04:02 PM | Show all posts
Originally posted by bLu3p3nGu|n at 12-9-2008 12:22 PM
off topic sat....

best tgk ur avatar..hehehe


baby dlm perut ngan drive tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2008 04:54 PM | Show all posts

Reply #19 N_DIA's post

yakan..baru aku perasan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.098202s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list