CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 4804|Reply: 10

Men Volleyball - Siapa Menang? Update - USA Menang Emas -

 Close [Copy link]
Post time 21-8-2008 07:35 PM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by seribulan at 30-8-2009 13:16

Korang x minat volley ke....vote le
aku vote brazil sebab negara dia paling miskin

[ Last edited by  dexa at 24-8-2008 09:08 PM ]
Single Polls, Total 5 Users voted View Voters
20.00% (1)
20.00% (1)
20.00% (1)
40.00% (2)
Your User group have no permission to vote
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 21-8-2008 08:46 PM | Show all posts

Reply #1 harisbee's post

kelakar aje -
vote sebab depa miskin -
tapi ramai gak yang kaya tau....

saya rasa brazil ni kuat dalam beach volleyballz -
kalau volleyballz - dulu cuba -

now saya rasa saya vote for russia la
sebab saya rasa depa lagi miskin dari brazil -

duit ruble depa  kecik sangat nilai nya -


nanti saya edit kan sikit - tajuk tu

thanks
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2008 06:27 AM | Show all posts
Viva Italia  
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2008 08:36 AM | Show all posts
vote itali psl player no.9 dia comell..

[ Last edited by  rosa_canina at 22-8-2008 08:37 AM ]
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-8-2008 11:35 AM | Show all posts
Eh x der ke nyah2 yg minat volley nak vote nih
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2008 07:18 PM | Show all posts
kekdahnye...usa plak masuk final...sedey la plak rusia klh...mmg bes tgk game drang tadik..fight giler..
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2008 09:11 PM | Show all posts
Originally posted by rosa_canina at 22-8-2008 08:36 AM
vote itali psl player no.9 dia comell..


haruslah kan........tapi captain dia bleh tahan gak hensem...

tapi ada sorang player brazil haku lupa no brp bulu tiak dia panjang siot...lebat plak tu

[ Last edited by  orlanda at 22-8-2008 10:55 PM ]
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-8-2008 11:33 PM | Show all posts
yihaaa brazil tewaskan itali...kesian itali yg power tu injured buku lali pulak....


brazilian yg ketiak panjang tu saja taktik ketika nak block...mesti spiker..terganggu dgn bau
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 23-8-2008 04:48 AM | Show all posts
aku rase USA la. brazil tuh dok fokus kat murilo jek(betul ke ejaan nih), tp takde la power sangat spike. aku spike pakai siku pun power lagi
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2008 09:07 PM | Show all posts
Amerika juara bola tampar lelaki Olimpik
24/08/2008

BEIJING 24 Ogos - Amerika Syarikat memenangi pingat emas bola tampar lelaki Sukan Olimpik selepas menewaskan juara bertahan, Brazil 3-1 dalam perlawanan akhir, hari ini.

Amerika kalah set pertama 20-25 tetapi bangkit memenangi tiga set berikutnya, 25-22, 25-21 dan 25-23 dalam pertarungan yang sengit dan menarik itu.

Rusia memenangi gangsa acara ini selepas menumpaskan Itali dalam perlawanan penentuan tempat ketiga, terdahulu. - AFP
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2008 04:47 PM | Show all posts
Originally posted by orlanda at 22-8-2008 09:11 PM


haruslah kan........tapi captain dia bleh tahan gak hensem...

tapi ada sorang player brazil haku lupa no brp bulu tiak dia panjang siot...lebat plak tu


  
sabor je lah.. haku tak perasan plk player brazil tu..nmpk aje mata ko ekk.. hehehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

13-8-2022 04:40 AM GMT+8 , Processed in 0.084942 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list