Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
51250
View
172
Reply

Berapa jumlah nafkah anak2 orang dapat dari ex-hubby?

[Copy link]

Author: iman311006    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 8-2-2017 01:02 PM | Show all posts
maaanakautau replied at 8-2-2017 12:59 PM
lumrah utk manusia Yang serba daif ini untuk buat kesilapan...but falling into the SAME HOLE 3-4 t ...

back to topic pls
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2017 01:05 PM | Show all posts

TUHAN beri hang peluang back to topic Dah masuk 4 kali sekarang nee...the least you could do....don't be an idiotic twerp again for the fifth time....asik nak menyalahkan pasangan hang sedangkan Tak mustahil malaun, jinkarong, hamlau paling Besar ialah hang.....

Paham nee????




Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2017 02:06 PM | Show all posts
nufarsa replied at 7-2-2017 05:22 PM
kak. u are my inspiron. saya baru bercerai juga. nafkah dua anak ex bagi rm100 je. tp iolsss malas ...

Penyuntik semangat pada hang tang Kawen cerai Kawen cerai ( murah jodoh) sampai 4 kalinya????








Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2017 02:10 PM | Show all posts
nufarsa replied at 7-2-2017 05:22 PM
kak. u are my inspiron. saya baru bercerai juga. nafkah dua anak ex bagi rm100 je. tp iolsss malas ...

Yang Hang bodoh nak jadik superhero versi pompuan buat per??? Longgokkanler anak Anak hang suruh ex hang Yang tanggung dan sara......tengok Dia sanggup Tak lihat Anak Anak dia mati kebuluran, Tak bersekolah right before his own eyes...hang Nee lemah sangat...sebab tuh kena main tali layan layang ngan ex hang....
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2017 04:48 PM | Show all posts
dah lama xsomi xbg duit... tapi sejak dia berkawan dengan single mom anak 2.. last month for the 1st time dia bank in duit kat anak aku...sebb besday anak aku...sekian..so skrg.. aku xharapkan duit sesapa..sebb aku bole survive menyara anak aku..(bukan bongkak..tapi xnak berharap ape2)
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2017 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
maaanakautau replied at 8-2-2017 02:10 PM
Yang Hang bodoh nak jadik superhero versi pompuan buat per??? Longgokkanler anak Anak hang suruh e ...

kalau aku fight aku la buang masa. anak aku tak makan. kalau dapat suami takde perasaan ni mmg makan die buat bodoh je.  
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2017 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
maaanakautau replied at 8-2-2017 12:44 PM
Bukankah orang yang hang sebut Tak payah ler mengharapkan sangat...pernah gentel puting hang, pern ...

jantan nih
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2017 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
maaanakautau replied at 8-2-2017 02:06 PM
Penyuntik semangat pada hang tang Kawen cerai Kawen cerai ( murah jodoh) sampai 4 kalinya????

...

gersang ke kau? aku replied komen yg die cite inspired aku yg dah bercerai ni. ko tu tuhan ka apa nak pertikai jodoh orang
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2017 05:30 AM | Show all posts

you have problem with that????




Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2017 05:33 AM | Show all posts
nufarsa replied at 8-2-2017 10:27 PM
gersang ke kau? aku replied komen yg die cite inspired aku yg dah bercerai ni. ko tu tuhan ka apa  ...

Orang ambik inspiration dari orang Yang on the brink of perceraian Tapi dapat teguh pertahankan dgn both parties making the sacrifices to make the ikatan works...ini hang ambik iktibar dari orang Kawen cerai Kawen cerai Dah masuk 4 kali????



Suka lu Kong ler.......




Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2017 05:36 AM | Show all posts
nufarsa replied at 8-2-2017 10:18 PM
kalau aku fight aku la buang masa. anak aku tak makan. kalau dapat suami takde perasaan ni mmg mak ...

You don't even have to fight...all you need to do.....let your ex the full custody of your children........Ada beran Kah???? Jadik hang Tak payah nak merintih macam pompuan giler dalam forum laki Tak bayar nafkah Anak Anak....Kan????

Nak manak sambung lagik?????


Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2017 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
maaanakautau replied at 9-2-2017 05:36 AM
You don't even have to fight...all you need to do.....let your ex the full custody of your childre ...

aku merintih pebendeeeee ko ni bile mase aku merintih mennagis memaki ex aku kat sini. ntah hape2 ..  
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2017 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Kl dibiarkan ikut mampu... rm 50 pon x mampu....

Bapa2 yg x membela anak... dia x terase tekanan utk menyediakan duit nafkah....

Sedangkan ibu2 ni... yg 24 jam dgn anak... terpaksa melipat gandakan usaha bagi cukup anak2 makan pakai...
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2017 02:33 PM | Show all posts
suker bebenor ko @manaaakautau
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2017 02:44 PM | Show all posts
kitul replied at 8-5-2017 02:33 PM
suker bebenor ko @manaaakautau

Patut seluruh bulu  atas badan manak dari pagi tadi berdiri tak mo baring semula..rupanya hang nak buat entry kat board nee kitul???

Hang jangan larik ngan soklan manak..walaupun hang masuk 3 bulan sekali....kat sini....

Bini Dah berapa orang sekarang????



Anyway...Selamat menyambut awal ramadhan Yang insyallah bakal menjelang  tiga minggu lagik...


Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2017 01:10 PM | Show all posts
maaaanakautauu replied at 8-5-2017 02:44 PM
Patut seluruh bulu  atas badan manak dari pagi tadi berdiri tak mo baring semula..rupanya hang nak ...

jawapan selepas 3 bulan.  
satu jee. laser betul




Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2017 05:02 PM | Show all posts
kitul replied at 7-8-2017 01:10 PM
jawapan selepas 3 bulan.  
satu jee. laser betul

Wahhhh, dah balik Malaysia ka?
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2017 08:29 AM | Show all posts
kitul replied at 7-8-2017 01:10 PM
jawapan selepas 3 bulan.  
satu jee. laser betul

Yang sedia ada Tak bagi izin atau hang belum ada keberanian nak tanya???



So you can answer this, in 3 months time....from now


Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2017 08:31 AM | Show all posts
cmf_blingblings replied at 7-8-2017 05:02 PM
Wahhhh, dah balik Malaysia ka?

Bung kitul will reply hang on the 6/11/2017....

Nanti Kan.......


Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2017 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
iman311006 replied at 22-8-2008 11:23 PM
ermm thanx pada sume yg share info nie...kalau pk 2 blk mmg x harap duit dia..tp mak saya x hbs suru ...

Kau xyah sekat apa apa..g je report dekat biro guaman/peguam kau..nanti dia orang yang setelkan..

Kalau keje gomen..sampai kena potong gaji pun mahkamah boleh buat..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.074650s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list