Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
71065
View
443
Reply

Jangan heran, kalau anda ke sabah..

[Copy link]

Author: ajijah       Show all posts   Read mode

Post time 7-9-2008 09:33 PM | Show all posts

Reply #80 sinchann's post

oohh..macam tu

ya..suka itu tagline..tiapa, kalau mau letak di siggy tiada masalah..tiada royalti dikenakan

hum..gossip ni sia tau dari kawan2 juga..betul atau tidak entahlah..itu sebabnya dinamakan gossip supaya bila salah tiadalah rasa bersalah sangat

sinchann, dulu keluar cerita pelajar AF dibuang oleh keluarga..tau ka siapa pelajar tu?
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2008 09:42 PM | Show all posts
Originally posted by sixfullbar at 7-9-2008 09:33 PM
sinchann, dulu keluar cerita pelajar AF dibuang oleh keluarga..tau ka siapa pelajar tu?


oooppssss itu butul2 GOSSIP... reporters  buat cerita jak... Suka buruk2 kan orang.

Marsha masih lagi rapat dgn famili   Dia baru balik dari  KK . Family trip dgn famili dia disana.
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2008 09:46 PM | Show all posts

Reply #82 sinchann's post

ohh..rupanya gossip tu di tujukan pada marsha

baguslah kalau salah
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2008 09:50 PM | Show all posts
Originally posted by sixfullbar at 7-9-2008 09:46 PM
ohh..rupanya gossip tu di tujukan pada marsha

baguslah kalau salah




hahahhahaha sia rasa ko  saja jak tanya ,kan?  dan tau gosip tu psl Marsha... tia pa...  mangkali ramai lagi teka mcm tu..  yg pasti  tia benar,bah...


wakakkakakakka
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2008 10:01 PM | Show all posts

Reply #84 sinchann's post

hum..

sekilas pandang ja baca gossip tu dulu..tapi boleh jangka marsha juga (walaupun nama artis tiada dalam gossip tu):

1. keluarga sedih artis telah banyak berubah
2. keluarga kuat pegangan agama

hum..sia buat guess saja mesti dorang tujukan pada marsha, sebab keluarga dia memang org2 alim..tapi tak pernah terbaca follow up gossip tu sapa artis yg di maksudkan..

time tu macam ada dua org dalam fikiran sia..marsha dan si botak

[ Last edited by  sixfullbar at 7-9-2008 10:03 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2008 11:02 PM | Show all posts
ni aku kat thread dalam BOD gossip ker atau dalam BOD regional? rasa macam dah lari topik ni?
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2008 11:05 PM | Show all posts

Reply #85 sixfullbar's post

si marsha sama c botak? s botak tu sepa six?
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2008 11:40 PM | Show all posts

Reply #86 CharlieDale's post

hehehe..mana tak kenal bod sabah..selalu berjaya lari topik
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2008 11:41 PM | Show all posts

Reply #87 ayanglind's post

gyabo? tidak kenal si botak?

he he he..itu juara af 2005 bah
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2008 01:28 AM | Show all posts

Reply #89 sixfullbar's post

Astaga.. c mawi ka six? tu mo kawin sama c ekin gomak sdh tu.. kekeke.

Lari topik lagi ni.
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2008 04:00 AM | Show all posts

Balas #88 sixfullbar\ catat

itulaa kelebihan sabah bod niii boleh lari2 topik tapi macam mna pun tia juga telampau lari bah nii masih lagi dalam kategori sabah... ...MACAM2 ADA BAH DI SABAH BOD NII....
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2008 10:49 AM | Show all posts
Originally posted by ayanglind at 8-9-2008 01:28 AM
Astaga.. c mawi ka six? tu mo kawin sama c ekin gomak sdh tu.. kekeke.

Lari topik lagi ni.


yalah bah

time gossip tu belum ada lagi ura2 mo kawin dgn tepung gomak tu

jadi itu sebab gossip tu ada dua artis sia fikir, samada marsha atau mawi
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2008 11:35 AM | Show all posts
Originally posted by sixfullbar at 8-9-2008 10:49 AM

jadi itu sebab gossip tu ada dua artis sia fikir, samada marsha atau mawi



wakakakkaka six,.... gossip hangat di dlm diari dulu tu....

okla tutup psl gossip. hehehhe

Sia mo tanya.. masa  dlm pjalanan ke Kundasang atau mangkali di tempat lain juga.. Limpas kg2.. Sia tgk setiap kg ada church masing2...  Apa setiap kg itu lain mazhab ka? Sbb setahu sia Kristian di Sabah ada banyak mazhab,kan? SDA,Katholik,etc..
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2008 11:50 AM | Show all posts
Originally posted by sixfullbar at 7-9-2008 23:40
hehehe..mana tak kenal bod sabah..selalu berjaya lari topik


ketua dia tuuuuuuuuuuuuuuuuuuu na...
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2008 12:14 PM | Show all posts
Originally posted by sinchann at 8-9-2008 11:35 AM



wakakakkaka six,.... gossip hangat di dlm diari dulu tu....

okla tutup psl gossip. hehehhe

Sia mo tanya.. masa  dlm pjalanan ke Kundasang atau mangkali di tempat lain ju ...


hum..rasa tidak juga ikut kampung..tapi lebih kepada ikut daerah..cthnya macam PCS, kebanyakkan mahzab ni di sebelah utara sabah..more di area kudat.

SDA pula lebih di area tuaran. tapi sia cakap ni lebih kepada majoriti saja..semua mahzab pun ada di mana2 juga, cuma lebih kepada minoriti..kecuali katholik.

six: kalau lalu kampung2 tu nampak signboard gereja2 tu, sia perasan katolik punya gereja ja.mahzab lain macam tiada letak signboard..hum..
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2008 12:17 PM | Show all posts
Originally posted by pejalanlangit at 8-9-2008 11:50 AM


ketua dia tuuuuuuuuuuuuuuuuuuu na...


mana. mana dia

inda sia nampak..lari suda mangkali

apa kata urg kampung tu, kuman seberang benua nampak, gajah depan mata tia nampak

lariikkk
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2008 12:19 PM | Show all posts

Reply #96 sixfullbar's post

mana kuman, mana gajah
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2008 02:35 PM | Show all posts
ui ui,
kamurang ni karaja ka berporem ja? hehe. Sia abis skul sdh ni. Buli la sampai kalapik mengadap PC sebelum sungkai.

Kalau sepanjang pg Kundasang tu gereja dorang mostly SDA n Katholik ada SIB juga tapi nda banyak lah.
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2008 04:27 PM | Show all posts

Reply #98 ayanglind's post

besalah sia..tanam anggur bah..inda susah pun

si sky sia inda taulah
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2008 06:16 PM | Show all posts
Originally posted by sixfullbar at 7-9-2008 18:11
uiks

ndak pa geng..kau ambil si marsha..menggoda tu pandangan dia...biar sia tackle si jo-anna


sia ndak lah mau si marsha tu....jo-anna juga sia mau...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.079527s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list