Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
71379
View
443
Reply

Jangan heran, kalau anda ke sabah..

[Copy link]

Author: ajijah       Show all posts   Read mode

Post time 21-9-2008 01:16 PM | Show all posts

Reply #179 pejalanlangit's post

alawa om olumis
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2008 05:47 PM | Show all posts

Reply #179 pejalanlangit's post

tu lah sebabnya saya bikin avvy saya tu....
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2008 01:10 AM | Show all posts
hye,... teringat la dulu mase pegi kaki gunung/kolam air panas..

are tuh tepi jalan tempat org benti beli sayur2.. ada org jual ayam panggang.

giler sedap ooo..... berebut kiterang makan dlm kete... perghhh...
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2008 02:46 PM | Show all posts

Balas #183 seroja\ catat

ayam panggang kah buntut ayam yg sedap tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2008 11:31 PM | Show all posts

Balas #183 seroja\ catat

mesti area kundasang tu

teringat pula ada kedai jual macam tu..asap dia punyalah banyak..macam rasa terbakar sija kedai tu

tak tau napa asap banyak betul   mungkin sebab climate di sana mangkali
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2008 02:20 PM | Show all posts

Balas #185 sixfullbar\ catat

asap dia tu yg bikin sedap mangkali
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2008 10:45 PM | Show all posts
tu asap diesel ba tu...salah asap ko tuh...hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2008 12:12 PM | Show all posts
klu gitu, asap apa yg betul bah?
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2008 06:07 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2008 07:20 PM | Show all posts
hehe..kamurang ni..d sjung manada tu ciken wing..
yg main bakar2 plg2 bakar satay jak..
kalo p psar mlm d sbh gerenti balik rumah bau asap
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2008 08:03 PM | Show all posts

Reply #190 ruryelle's post

ui siapa cakap di semenanjung tiada itu chicken wing... ada bah... cuma mungkin rasatidak sama dengan di sabah punya... ada beberapa tempat yg sedap jugalah... yg sy lepak2 makan kalau rindu chicken wing kk bah....
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2008 10:04 AM | Show all posts

Balas #191 sorceress\ catat

ya ba.. di sbh trutma di kk dan sewaktu dgnya............. soma.....anggota manuk suda di panggang........tapikan sia belum nampak lagi kaki manuk pnggg..............tapi di psrrmdhn pttn sia nampak ada diurang jual itu soup kaki manuk..................!!!! macam di singapore takano manuk tu (CP).....????..

balik kpd carita round about ni (biar diurang barabut si joanna)..........di luyangkan dari lampu trfik damai ke maktab gaya ada satu rnd about kana lukis sija atas jalan..........serbasala sia masa inda ada kurita dekat-dekat..............mau pusing ikut garisan jugak ka untuk kesebrng??????

: satu lagi =lctre sia komen itu paking di kk tepi hotel hyatt dapan burger king...........first time dia nampak parking di tangah2 jalan..............katanya patut itu dua garisan inda putus.............hehehe..........sia bilang......kreatif paker n paking!!!!.........eh masam tu dj jj sija bunyinya..................
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2008 10:32 AM | Show all posts

Reply #192 ihasnone's post

hahahaha ketawa saya baca post kau ini... memang di sabah byk roundabout dia main lukis ja bah... kalau di kepayan tu byk tu begitu...

satu lagi di alam mesra kan besar betul bah rounabout dia..... kereta pula kadang2 saja... selalu juga saya terjahat tidak ikut rounabout...
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2008 11:29 AM | Show all posts

Balas #183 seroja\ catat

di kundasang kah?

memang sedap ayam panggang diorang tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2008 11:31 AM | Show all posts

Balas #184 hhbks\ catat

buntut pun sedap

tapi seroja malu mau kasi tau dia peminat buntut ayam
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2008 02:48 PM | Show all posts
Balas #191 sorceress\ catat,  Reply #192 ihasnone's post


sup kaki manuk sadapkah? sabah ni mimang banyak round about...kadang2 paning saya berpusing2 saja
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2008 03:20 PM | Show all posts

Balas #196 hhbks\ catat

hh.........sup'gakod manuk' sadap ooh kalo ko inda ke'gali'an dan barani.

   ..........itu la guna dia = pusing keliling sampai paning dan sasat (kalo sala kira ra yg keberapa).
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2008 04:33 PM | Show all posts

Balas #196 hhbks\ catat

nda dapat kasi kalah tu roundabout di inanam
bikin takut

klu nda percaya.. cuba ko tanya si sorc
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2008 05:05 PM | Show all posts

Balas #198 Login_ID\ catat

ya kah? tia pula saya perasan tau...
ada gambar kah?
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2009 09:22 PM | Show all posts
uii..kamurang lari jauh sda ni...kna marah ooo nanti...
sy mo sambung...klu pg sabah,jgn heran...urg perempuan d sni jarang2 yg naik @ pandu motorsikal pg kerja @ kolej/U...
hampir smua naik kreta....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.084308s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list