Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234
Return to list New
5407
View
74
Reply

SIL curang..

[Copy link]

Author: cactusatmoon       Show all posts   Read mode

Post time 8-8-2008 04:17 PM | Show all posts

Reply #45 nasikayampedas's post

hahah boleh ke kerinting?? dh menagis gelak nie
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2008 04:28 PM | Show all posts
Originally posted by sayawifenikmie at 8-8-2008 01:37 PM


ada ke gomen staff kena vss?


aku tak tau la dulu2 ada ke tak...tapi beberapa bulan dulu ada terbaca kat sokabar
gomen pun cadang nak bagi vss kat staf yang tak berkualiti n bermasalah
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2008 05:40 PM | Show all posts
Originally posted by cactusatmoon at 8-8-2008 02:45 PM
for me as long as u tau ur border line insyaallah u tak kan buat bende yg tak seharusnye u lakukan..then kene respect ur partner...if tak puas ati then bgtau laa terus terang... wat pee nak cover ...


aku faham dgn situasi ko tu dan aku setuju sgt dgn pendapat ko ni...
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2008 05:48 PM | Show all posts
saya setuju dengan pendapat blackmore's ini :

...ko pikir sajalah...sister in law ko perangai asal dia memang camnie ke??...memang jenis tak ingat anak2...memang jenis gatal piang ke??...

...kalau dah laki yang garang pon dah tak bley nak kasi nasihat lagi...dont u think that something is amiss??...

...so...kalau nak bawak berubat...ko kenalah bawak kedua2nya sekali...then tengok sapa yang betul2 kena buat...
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2008 07:42 AM | Show all posts
Originally posted by calamine at 8-8-2008 05:48 PM
saya setuju dengan pendapat blackmore's ini :

...ko pikir sajalah...sister in law ko perangai asal dia memang camnie ke??...memang jenis tak ingat anak2...memang jenis gatal piang ke??...

. ...


Tak tahu kenapa laki dia nak sabar lagi...kalau abg night..divorce jer...dia nak sangat mamat tu..gi lah hidup ngan dia..
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2008 09:05 AM | Show all posts

Reply #1 cactusatmoon's post

Dari gaya tu, cam sis pun dlm keadaan tak sedar jek,
dah tolong tengok-tengokkan bagi pihak dia ker?
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2008 09:28 AM | Show all posts
Originally posted by nighunter71 at 9-8-2008 07:42 AM


Tak tahu kenapa laki dia nak sabar lagi...kalau abg night..divorce jer...dia nak sangat mamat tu..gi lah hidup ngan dia..


abg night, dia x divorce mungkin sebab masih pikirkan anak2.. biasalah..benda2 ni anak2 yg jadik mangsa..
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2008 08:29 PM | Show all posts
Originally posted by ammar_7e at 9-8-2008 09:28 AM


abg night, dia x divorce mungkin sebab masih pikirkan anak2.. biasalah..benda2 ni anak2 yg jadik mangsa..


Dalam kes nih..anak2 dia dah dewasa dah...they'll understand
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-8-2008 01:06 PM | Show all posts
yag kecik br 2 thn la.. my bro pk kan anak22 jee.. lagi2 dioerg nak exam tak lame lg...
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2008 01:53 PM | Show all posts
Originally posted by cactusatmoon at 11-8-2008 01:06 PM
yag kecik br 2 thn la.. my bro pk kan anak22 jee.. lagi2 dioerg nak exam tak lame lg...


Then problem solved..divorce her after the kids exam....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-10-2008 02:13 PM | Show all posts
my bro dah sakit skrg ni... sama juga ngan my sil... nampak sihat.. mlm sakit2..tgh berubat kg buat masa ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2008 04:15 PM | Show all posts
Originally posted by nighunter71 at 16-8-2008 01:53 PM


Then problem solved..divorce her after the kids exam....


ekekekekek....easy said.....
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2008 04:27 PM | Show all posts
Originally posted by namakurahsia at 7-8-2008 04:10 PM



tapi aku sebenarnya salahkan bapaknyer...sebab menurut citer adik dia...abang dia ni  takut ngan bini...bini tak suka ngan mak dia (mak mertua)..mak dia tak leh jejak umah...so bila abang dia nak jumpa mak atau mak nak jumpa abang kena sama ada balik umah mak atau mak dia kena jumpa kat tempat lain...

sekarang pe sudah jadi...abang dia merempat kat umah mak dia sendiri...dibuang keluarga sendiri...


spesis lelaki camni takde telor ka? kalau menantu ppuan vs mentua, selalu camtu ah...menangkan isteri, pastu tanggung la sendiri bila kena buang dek keluarga sendiri... biasa camni sbb terlampau sayang bini yg cun(?) tuh...
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2008 11:59 AM | Show all posts
my aunt dulu pun penah kena buatan jiran kami.. laki org pangkat haji lak tu... ni kisah masa i kecik2 dulu.. my aunt asik ingat ngan pak haji tu jek.. pak haji tu dah le pendek, muka cam gatal nak mampus.. anak berderet2.. ada hati pegi umah kitorg bila my dad takde kat umah.. siap bawa gambar porno.. isk.... my dad sbb nak pisahkan derang, anto my aunt pi taiwan.. org kata kalo dah langkah lautan, buatan tu akan hilang lama kelamaan... lama gak la baru aunty i pulih.. walaupun dah kat taiwan masih teringatkan pak haji tu tau.. sampai lah ada sorg mamat taiwan ni pinang dia & dorg berkawin & beranak.. skang ni dia dah pulih dah sepenuhnya.. amin....
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2008 12:00 PM | Show all posts

Reply #51 manakautau's post

naper ko ni manak.. asik2 just kidding
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2018 04:26 PM | Show all posts
per per hal pun...

kumpul bukti audio visual dulu (termasuk sms ke wasap ke)...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.082029s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list