Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
5409
View
74
Reply

SIL curang..

[Copy link]

Author: cactusatmoon       Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-8-2008 01:48 PM | Show all posts |Read mode
actually tak tau nak stat kat mana.. my bro mcm kene bodo je even nak buat decision sndiri pn tak leh... tensen tul..FYI my sil ni flirt dgn jiran dpn rmh and that guy is her bos. yg sengalnyee mamat tu dah kahwin...ape nak buat ekk.. skrg ni my family tgh cuba ubatkn my bro supaya pulih blk mcm biasa... issue ni almost 2 month dah... minah tu dok ingt kat mamat tu jee. bleh plak kate die rindu n menangis bagai nak rak bile mamat tu g outstation...gile tul minah ni... i sungguh  takde ati utk die still b my sil... berambus laaa menyusah kan idup my bro jee...klu la pancung tu blh di buat,dah lama i pancung my sil :@ .... tembak pun takpe senang sket keje...anak pun die dah tak kisah... kejenye ingt kat mamat tuu jeee... my bro tegur die buat tak tau even die blh plak buruk22 kan my bro dpn her parents... for me, my sil ni dah melampau sgt. confirm die dah tak tau malu... die mengaku yg die g dating and only pegang tngn... i tak percaya pun coz cara die mcm die dah buat more than that ..... dah la this yer 2 anak die nak exam... tak pk langsung pasal bende tu.... ikut tekak sendiri jeee.. kesian sgt tgk my brot...sedih tgk nasib die macam ni... everytime i ckp ngan my bro msti i nangis..die mcm blur...tak tau nak buat ape..what evr it is i accept this ketentuan.. cuma nak cari jln yg terbaik utk selamatkan my bro n his child jeee... ape yg patut i buat utk asst my bro.. nxt week i plan nak g jawi to report n jumpe Ustaz Harun Din mintak advice... i mcm tak percaya bende mcm ni happen to my fmly.. sedih sgt
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2008 01:56 PM | Show all posts
nak tanya berapa lama dah kawen?
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2008 01:57 PM | Show all posts
maybe your SIL pun kena guna-guna tak?
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2008 02:01 PM | Show all posts
tu la tu... citer cam 2-2 kena guna2 jer...
bawak la berubat...
then bawak2lah bertaubat...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-8-2008 02:03 PM | Show all posts
dalam 14 thn anak yg sulung pmr n 2nd upsr.. ade gak tgk.. katenye termakan.. tp tak tau laaa. ajak berubat.. tak nak plak ikut.. die kate die tak sakit.. n admit dok terseksa selama idup dgn my bro.... sakit ati i dgr die kate mcm tu kat one of my sil...lg die buruk kan my bro ade la... bende yg seharusnye die tutup die cite2 kat org lain.. my sil ni jenis independent.. kata org bleh survive laaa klu dok sorang22 nak kate lawa... tak la lawa sgt but ade la rupa org pantai timur but parent n her sibling sume kat kl dah tak dok sana dah... jenis nak bermewah rasenyee.. tgk caranya mcm tu.. my bro plak biasa22 jee. tp cukup la for those yg tak reti nak demand lebih222
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-8-2008 02:07 PM | Show all posts
byk tempat dah tgk, yg i leh summarize kan my sis ni dah takde ati dah lg kt my bro... die nak kat that guy.. dah jauh sgt dah langkah dieorg ni sllu sgt ourstation bersma.....smpi my bro advice but tak ambik peduli... at last ngaku sbb kantoi sms
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2008 02:09 PM | Show all posts
bini org curang, aku memang tidak boley terima la...
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2008 02:12 PM | Show all posts

Balas #7 kekasih_gelap\ catat

laki org takpe? double standard laa..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-8-2008 02:13 PM | Show all posts
tu la pasal... my bro ni tegas org nyeee.. garang even i pun takut........i believe until to date die tak percaya die diperbodohkan oleh wife die sndiri...
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2008 02:15 PM | Show all posts
pindah rumah..tukar keje lain..cut all connection..hopefully ur bro cepat sembuh dan tersedar..
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2008 02:16 PM | Show all posts

Reply #6 cactusatmoon's post

kalu curang x ceraikan dayus ler
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2008 02:16 PM | Show all posts
apesal kl pompuan curang tak leh trima...

trima lahh seadanya.. lelaki pompuan same je...
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2008 02:17 PM | Show all posts
pindah rumah..tukar keje lain..cut all connection..hopefully ur bro cepat sembuh dan tersedar..
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2008 02:24 PM | Show all posts
Originally posted by cactusatmoon at 7-8-2008 02:03 PM
dalam 14 thn anak yg sulung pmr n 2nd upsr.. ade gak tgk.. katenye termakan.. tp tak tau laaa. ajak berubat.. tak nak plak ikut.. die kate die tak sakit.. n admit dok terseksa selama idup dgn my  ...

oik umuq anak sama....ngan ana....kalau mcm tu kawin 16 thn le
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2008 02:26 PM | Show all posts
ciannyer bro u ... bodoh r SIL u tu:@ :@ :@ ... elok2 dh dpt hubby yg setia dok cr jantan keparat... harap2 BRO u cepat di ubatkan... beri dia semangat n sekrg dia perlu support dr ur family... yg jantan kalo jumpa belasah jer cukup2 br ada akai.. EEeeeeee geramnyer aku...:@ :@ :@ :@

* harap2lah hubby  n i setia jujur diantra 1 n lain...AMIN*
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2008 02:33 PM | Show all posts
kawin 14 thn, anak sulung amik pmr? bukan ke amik pmr tu umo 15 thn? muskel nih..
pape pun, bawak le 2-2 tu pegi berubat cepat...
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2008 02:33 PM | Show all posts

Reply #12 True-X's post

xleh terima tidak2...............***tidakkkkkkkkkk jerit sambil lari2***  tidakkkkkkkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2008 02:34 PM | Show all posts

Reply #16 fariepari's post

logik gak....TUAN RUMAH Sila Jelaskan???
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2008 02:38 PM | Show all posts
Originally posted by cactusatmoon at 7-8-2008 02:13 PM
tu la pasal... my bro ni tegas org nyeee.. garang even i pun takut........i believe until to date die tak percaya die diperbodohkan oleh wife die sndiri...


kemungkinan abang ko tu garang sgt ngan sil u tu yg sil u leh beralih angin.....walaupun begitu tak semestinya bini dia berhak berlaku curang pada laki apatah lagi kalau dah melibatkan hubungan yg terlanjur......

so apa lagi yg abang u tunggu cerai jer la...dah habis bini dia jaja keburukan dia..

ada masalah ke abang u tu nak ceraikan bini dia...dah terang lagi bersuluh watpe tunggu lagi bini dia...
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2008 02:39 PM | Show all posts
kalo demonagirl mesti die kate sbb batang pensel .. cuba check ntah2 betul .. walopun mulut demona tu cam gampang, kadang2 ade point jugak ..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.087013s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list