Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
2495
View
3
Reply

TRIP MENCANDAT SOTONG & MEMANCING

[Copy link]

Author: badai007       Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-6-2008 05:01 PM | Show all posts |Read mode
SALAM..

KEPADA SEMUA KAKI PANCING DAN NAK GI CANDAT ..BOLEH LAH SEWA BOT KAMI..HARGA RM600 SEBUAH BOT...MUATAN 10 ORG...
SEHARI SEMALAM..KAPTEN BOT EXPERT TENTANG LOKASI IKAN DAN SOTONG..
PANJANG BOT DLM 35 KAKI..LOKASI PAKA TERENGGANU..

BOLEH CONTACT SAYA JIKA BERMINAT: 013-3066510
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2008 05:33 PM | Show all posts
skrg ni musim sotong lagi ke?

dah kurang dah sbb cuaca sehari dua ni tak menentu.. hehe.. kena tunggu bulan terang dulu..
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2008 06:07 PM | Show all posts
hb saya baru balik candat sotong naik kemasin bachok, rm700 utk 5 org , sbb gi time kerja, takde geng ramai, sotong tak bape sangat, ikan besar yg dapat banyak

badai, utk paka terenganu jer ke? kalau wat kat belah kelantan hb ct nak sewa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-6-2008 08:18 AM | Show all posts
Originally posted by ctredzuan at 9-6-2008 06:07 PM
hb saya baru balik candat sotong naik kemasin bachok, rm700 utk 5 org , sbb gi time kerja, takde geng ramai, sotong tak bape sangat, ikan besar yg dapat banyak

badai, utk paka terenganu jer ke ...


yupp kat paka jer..sbb kg kat sana..
kalo hubby ct nak try kat blah paka ok gak..kalo nak memancing pun bulehh..
smlm tekong ckp bln 6 nie masih molek lagi kat belah paka nie..
jom..jomm
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.084105s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list