Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
151547
View
861
Reply

Gambar binatang

[Copy link]

Author: osmanbudin       Show all posts   Read mode

Post time 21-3-2010 06:23 PM | Show all posts
border=0 />
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2010 03:39 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2010 08:53 AM | Show all posts


Lokasi : Kuala Gandah
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2010 09:00 AM | Show all posts


deerland



Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2010 09:06 AM | Show all posts


Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2010 09:20 AM | Show all posts
dila tak gi ke tmpt gajah sekali ke?
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2010 10:32 AM | Show all posts
Reply 43# dilaOHdila


    ...nice composition...
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2010 11:16 AM | Show all posts
Post Last Edit by dilaOHdila at 16-6-2010 11:35
dila tak gi ke tmpt gajah sekali ke?
bulat Post at 16-6-2010 09:20



Bulat...
hang dah pernah gi Kole Gandah erk, best kan
tengok gajah besaq2 tu takut lak tapi cool jar...
dilla ada shoot banyak gajah kat sana
mat salleh penuh. dia urang kan suka ala ala national geographic ni...











tq Licker
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2010 11:28 AM | Show all posts
Post Last Edit by dilaOHdila at 16-6-2010 11:32





Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2010 11:53 AM | Show all posts
ha'ah pernah gi sekali, deerland pun pernah sbb dua tempat ni dekat je
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2010 12:06 PM | Show all posts
ha'ah pernah gi sekali, deerland pun pernah sbb dua tempat ni dekat je
bulat Post at 16-6-2010 11:53



    OOO dekat ke. Kalau cam tu Bulat leh jadi DUTA. ramai yang tak tahu wujudnya pusat Gajah & deerland milik pak dollah ni taw bulat

Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2010 12:10 PM | Show all posts


View : Zoo Negara





Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2010 12:22 PM | Show all posts
OOO dekat ke. Kalau cam tu Bulat leh jadi DUTA. ramai yang tak tahu wujudnya pusat Gajah & ...

dilaOHdila Post at 16-6-2010 12:06


maksud aku deerland dgn kuala gandah tu dua2 dekat je


tp kampung aku mmg temerloh pun hehehe

orang luar lagi ramai yang tau daripada org mesia sndiri
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2010 12:36 PM | Show all posts
maksud aku deerland dgn kuala gandah tu dua2 dekat je


tp kampung aku mmg temerloh pun heheh ...
bulat Post at 16-6-2010 12:22



Patut lah mat salleh penuh sini

orang jepong, arab pun ada
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2010 01:45 PM | Show all posts
Reply 1# osmanbudin


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2010 07:39 PM | Show all posts
Patut lah mat salleh penuh sini

orang jepong, arab pun ada
dilaOHdila Post at 16-6-2010 12:36


aris pun suke pergi kuala gandahramai mat salleh dari org msia
terasa bangga jap jadi org temerloh
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2010 08:20 PM | Show all posts
aku cari thread serangga xjumpa..belasah jela..kui2..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2010 08:41 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2010 08:43 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2010 05:39 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.088241s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list