Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
49264
View
302
Reply

Berapa korang kasi PARENTS tiap

[Copy link]

Author: jac_diehard_fan       Show all posts   Read mode

Post time 8-10-2015 05:39 PM | Show all posts
Takde bagi fix amount. Tapi, kalau ada apa2 diaorang nak, belikan jer, belanja makan, bawa pegi jalan, etc. My parent ada income sendiri, the needs are not monetary, tapi kena ziarah selalu.
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2018 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Minima 100 pound sebulan. Kalau dia ada keperluan lain, bagi lebih.
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2018 11:29 PM | Show all posts
150 - 200  aje utk mak sebab ayah dah meninggal last year ..
tapi kalau dia minta belikan beras ke susu tin ke gula etc n barang letrik yang kecik2 tu ai belikan ..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.069176s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list