Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
23871
View
151
Reply

Kes Culik Pelajar

[Copy link]

Author: exinco    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 6-9-2008 12:39 PM | Show all posts

Reply #140 exinco's post

ohh..so aku assume, unser tu tidak sampai KM..mungkin Tuaran ja itu sumandak kena tipu mangkali itu unser cakap dia sampai KM
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-9-2008 12:52 PM | Show all posts
Originally posted by sixfullbar at 6-9-2008 12:39 PM
ohh..so aku assume, unser tu tidak sampai KM..mungkin Tuaran ja itu sumandak kena tipu mangkali itu unser cakap dia sampai KM


ada kemungkinan begitu
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2008 01:18 PM | Show all posts

Balas #133 exinco\ catat

betulka dia x bunuh diri
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-1-2009 04:44 PM | Show all posts
Originally posted by idajoe at 24-11-2008 01:18 PM
betulka dia x bunuh diri


sememangnya dia tak bunuh diri. buat apa nak mati? masih ada kehidupan yg perlu diteruskan.
Ada tersiar di media (tak ingat) bahawa jangan percaya khabar angin, kononnya budak tu bunuh diri.
tu amaran dari polis la.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2009 12:20 AM | Show all posts

Reply #144 exinco's post

lama tak followup cerita ni..jadi perempuan tu dah habis belajar ka atau masih lagi?
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2009 09:46 AM | Show all posts
Berita kematian pelajar tu tia benar... Jgn buat fitnah!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2009 06:20 PM | Show all posts

Balas #146 supermod\ catat

betul kah?
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2009 12:16 AM | Show all posts
Originally posted by sixfullbar at 6-9-2008 12:25
Dead UMS student may also have been raped
Daily Express
04 September 2008

Tuaran: The body of a girl who was found in Kg Lugading, here, last Thursday has been confirmed to be that of an Uni ...


buli bah kan cerita2 sini.
this girl my friend punya kawan sebelah kg. memang this girl nak balik UMS. parents hantar naik unser la...but tu unser lambat mau jalan dia ikut satu kancil. dalam kancil tu ada 3 org. sorang adalah classmate dia di sekolah. all boys. kerana kenal tu kawan, so dia tumpang la...lain jadiknya. all them in high coz syabu.

bila family kena contact oleh kawan dia di UMS tu bagitau di tak balik. they call n sms tu no girl. call tak angkat tapi sms dorang balas.. memang kurang ajar!!

ni cerita lama. sedih juga kawan saya sebab dia kenal girl ni.
that's all
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2009 11:30 PM | Show all posts

Balas #148 nazahs\ catat

sia pun share story la...baru2 ni sia melawat fren di hosp likas..parking susah mo cari, jadi sia suruhla hubby cari parking dulu sementara sia tgu dia di depan entrance tu kan... tiba2 ada kreta kancil, pangil2, dia bilang kreta prebet..tanya mo p mana...sia buat nda layan ja.. (dlm hati takut juga), balik2 dia panggil, sia terus gostan kunun masuk dlm sikit..tiba2 ada satu family ni, maybe baru lepas bersalin la, sebab tu perempuan pgang baby, jadi tu dreber offer antar p kk...tp sia was2 bha, sebab tu driver suruh tu ppuan duduk dpean, yg laki dia suruh dduk belakang! tp tu laki dia nda mo, jadi terus tu driver cabut! nasib baik bini dia belum sempat masuk kreta tu..kalau nda mengkali suda kena bawa lari!
bikin takut kan... moral story: jgn la mo tumpang2 org yg nda dikenali...wlupun dia bilang taxi prebet ka...
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2012 02:21 AM | Show all posts
sedih sgt sbb brlaku kes mcm ni di malaysia   
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2012 07:58 PM | Show all posts
aik naik balik pula ni thread.

btw, the sarawakian tu nda meninggal/suicide. she's still alive..

as for the other case, yg budak kota marudu tu, she was my sister's senior at high school. the story was very sad and cruel. unfortunately one of the culprit tu lari pg indon, so x kena tangkap, the others tu kena tangkap rasanya.. heboh ni kes dulu sana km,
btw, im from km
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2017 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by raradhia at 22-8-2017 12:30 PM

ya allah, baru baca thread ni. .uii, takutnya tp mmg byk kes jgak tu kan sn KF, byk yg kena bunuh. .nurse pun ada kalau xsilap, tp kf mmg bahaya rompakan pun byk jgak terjadi. .syukur alhamdulillah masa d ums xpernah jln sndri2 mesti berteman sbb tau kan bahaya ada d mn2. .
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.119496s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list