Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
23826
View
151
Reply

Kes Culik Pelajar

[Copy link]

Author: exinco       Show all posts   Read mode

Post time 21-4-2008 02:50 PM | Show all posts
hish...mmg bahaya oh kan skrg ni...even jln ramai2 pun bleh org culik lg...
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2008 03:53 PM | Show all posts
ish.. tekajut sia bila terbaca pasal penculikan ni di berita harian online. Nda sangka perkara begini boleh terjadi di sabah. Mcm dlm drama pula
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-4-2008 01:02 AM | Show all posts
Originally posted by ^_^Angel at 21-4-2008 12:56 PM
kazen sia yang study UMS cakap budak tu tidak dirogol..syukur
cuma hampir-hampir jalah


wah bagus juga penjenayah tu kan. mustahil,impossible.
kazen ko tu ada tanya ka tu mangsa? aku nda pecaya oh..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2008 09:29 AM | Show all posts

Reply #60 ^_^Angel's post

kawan sia yg lecturer pula ckp budak tu memang kena rogol.... so VC jumpa dia tanya apa yg dia ble tolong, budak tu minta balik sarawak... pindah U
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2008 11:21 AM | Show all posts
sumandak2 sekalian, pelajarilah teknik ini kalau ada nak kena ragut beg ya

Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2008 01:23 PM | Show all posts
Originally posted by sixfullbar at 22-4-2008 11:21 AM
sumandak2 sekalian, pelajarilah teknik ini kalau ada nak kena ragut beg ya




....aiyakk.....ini mesti kes selalu tgk wrestling ni.......
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2008 01:47 PM | Show all posts

Reply #64 mac06's post

can sumbody verify?
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2008 03:51 PM | Show all posts

Reply #67 pejalanlangit's post

setakat ni tia tau lah...

sia cuma pernah dengar dr lecturer UMS dan juga hari tu di Berita TV1 ckp cedera dan dirogol... itu ja..
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2008 09:35 AM | Show all posts

Daily Express, Friday, 25th April 2008

sia teramatlah tension bila baca frontpage Daily Express hari ni....
klu sia ada kuasa... mo ja kasi sula, kasi potong private parts tu rapists tu, kasi lethal injection, kasi hukum bunuh di elektrik chair... apa yg dorang buat sama that girl is really bukan perbuatan manusia.... sembelih ja dorang tu... tia layak jadi manusia tu... binatang pun tia kejam cam tu..

sia malas mo pi scan.. so sia ambik gambar guna hp ja. Hopefully clear enough for everybody to read.

Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2008 09:35 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2008 09:36 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2008 09:36 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2008 09:37 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2008 09:37 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2008 09:38 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2008 09:59 AM | Show all posts
dorang dapat imprisonment 108 tahun kan

tapi tak berbaloilah dorang punya hukuman ni..tidak mencerminkan kejahatan doran bikin..patut lifetime imprisonment utk rappers ni :@, sebab tu sumandak will be haunted by this incident for a lifetime

[ Last edited by  sixfullbar at 25-4-2008 10:03 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2008 10:05 AM | Show all posts
sia pernah nampak video rappist kena sebat dipenjara malaysia (how it got out i don't know)..fuhh..gilalah sampai hancur kulit pantat dorang woo tu macam tak sampai 10 sebatan saja tu
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2008 10:21 AM | Show all posts

Reply #76 sixfullbar's post

manada 108 tahun.... yg ariffin tu 31 years, bila dia kluar nanti umur dia 58 tahun dan yg sharizal tu 28 tahun, umur bila kluar 49 tahun....

inda cukup bagi sia tu hukuman dorang tu....
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2008 10:22 AM | Show all posts

Reply #76 sixfullbar's post

eh... jaga2 six.. bukan rappers aaah... marah nanti yg peminat2 rap dance...

rapist bah tu..
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2008 10:23 AM | Show all posts

Reply #77 sixfullbar's post

eh... inda pula kena censored tu perkataan "p*nt*t" kan...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.080592s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list