Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
23885
View
151
Reply

Kes Culik Pelajar

[Copy link]

Author: exinco       Show all posts   Read mode

Post time 18-4-2008 10:41 AM | Show all posts

Reply #19 lemontea's post

iya...takut jgk.....setiap kali ada berita mcm ni keluar.......lagi2 kalo di KL ni...
mcm2 yg boleh jadi................
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2008 11:17 AM | Show all posts

Reply #10 sixfullbar's post

yah sia setuju tu bos...pastinyaaa semua di sembunykan dri pengaetahuan awam..mo jaga imej kunu...:@ :@ :@ :@
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2008 11:18 AM | Show all posts

Reply #16 sixfullbar's post

yg ni siapun ada dingar juga ni...... cerita dr lecturer dan student lah.. tapi betul tidak inda tau lah
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2008 11:23 AM | Show all posts

Reply #22 dragonball's post

iya... klu kluar semua cerita di ums tu.. mmg banyak yg kena sembunyi tu.... termasuklah yg cerita di hostel dia... di kampus dia... dan macam macam lagi.....

tapi inda pasti juga kesahihan dia kan... sebab kita pun dingar2 ja dari org lain... tapi mungkin si DB mesti tau tu sebab pernah jadi "member" ums kan , dan blankie pun lecturer ums kan?.... confirmation dr dorang lah.. hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2008 12:01 PM | Show all posts

Reply #24 mac06's post

Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2008 12:07 PM | Show all posts

Reply #24 mac06's post

wah..ada insider plak kita ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-4-2008 02:52 PM | Show all posts
Originally posted by mac06 at 18-4-2008 11:18 AM
yg ni siapun ada dingar juga ni...... cerita dr lecturer dan student lah.. tapi betul tidak inda tau lah


jangan ragu-ragu, berita dan kes ini adalah BETUL!

budak tu dapat first class punya certificate
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2008 04:36 PM | Show all posts
aku dgr
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2008 04:44 PM | Show all posts

Reply #27 exinco's post

kan??? masakan pokok bergoyang kalau teda angin..kecualilah monyet kasi guyang2
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2008 06:22 PM | Show all posts

Reply #28 thorgard's post

yg kino tau budak tu org sibu....kawan kino org sarawak gak cakap....matai la kalo itu geng2 sana dtg kk cari itu penculik....memang la kena parang....
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2008 07:46 PM | Show all posts

Reply #30 kinokuniya's post

aha, mmang matai klau gitu...  takut-takut klau silap orang yg drg parang
nila bah, di pengaruhi alkohol, sampai sanggup buat gitu
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2008 10:57 PM | Show all posts
harap2 dpt hukuman setimpal , bukan sekadar beberapa sebatan dan 10 tahun penjara ,SAHAJA!:@
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2008 11:03 PM | Show all posts

Reply #32 adore_cat's post

yup...klau bleh, paling kuang 20 tahun n sebat 100 kali ka ..biar kuyak :@
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2008 12:29 AM | Show all posts
Originally posted by sixfullbar at 18-4-2008 09:22
sia teringat piring astro sky pernah kena rembat


oit..nda da kaitan
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2008 03:16 AM | Show all posts
huhuhuhu kin takut owh..1st tym msuk kingfisher afta the incednt takut berabis ni..parents pun sibuk suru anak2 be xtra3 careful...
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2008 03:18 AM | Show all posts

Reply #16 sixfullbar's post

really??? ums ja ka yg kc diam perkara2 cm ni?? u len???
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2008 08:10 AM | Show all posts

Reply #34 pejalanlangit's post

ala sky..sama juga dengan pokok kaktus kecil2 kana tapau
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2008 08:11 AM | Show all posts

Reply #36 devil's post

u lain pun memang banyak rahsia tersembunyi tu..sia yakin tiadalah U yg 100% clean and clear dari kes2 'terpencil' ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2008 10:29 AM | Show all posts
..tapikan sia rasa.kes lain teda maknanya klu UMS mo kasi tapuk bah kan..sebab involved org luar..jadiknya...klu penjenayah tuh non-UMS , apa yg mo malu?klu penjenayah oeg UMS, then, logikla mo tapuk..

all U ada story-mory nya tersendirik............
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2008 01:18 PM | Show all posts
bagus sula ja tu penculik2.. budu btl.. adakah lps tingu movie hong kong trus mau tiry 'aksi2' dia.. bgs kunun bdk2 lagi.. ni tua bangka sda..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.076484s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list