Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
53963
View
280
Reply

COLLECTION ALL AROUND THE WORLD.

[Copy link]

Author: lilo_kill       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 20-8-2008 03:25 PM | Show all posts

Reply #80 eyzlyn's post

london punya takde nampak pun lynn?
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2008 10:17 PM | Show all posts
yg tu gambor lama sebenarnya.. hehhehehehhe
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2008 11:52 AM | Show all posts
Ni me punya collection bersama wifey...
beli benda2 kocik aje lah...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2008 07:07 PM | Show all posts
collection aku around US

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2008 07:08 PM | Show all posts
tak clear sangat aku collect coin yg ada state .. banyak lagi to go
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2008 07:09 PM | Show all posts
aku kumpui shot glass jugak tp tak banyak jugak pasai fulus takdak masa p berjalan2

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2008 08:23 PM | Show all posts

Reply #79 ninik99's post

nanti nanti la long tepek...photobucket x leh bukak ler...boring betol..
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2008 06:36 PM | Show all posts
Cantik2nya koleksi korg
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2008 12:11 AM | Show all posts
my new collection FM yg beli masa pi Algonquin park last camping



latest kat fridge

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-9-2008 02:33 PM | Show all posts

Reply #86 pulut's post

aku mmg pengumpul short glass... setakat ni dh ada dekat 50 biji..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-9-2008 02:35 PM | Show all posts

Reply #80 eyzlyn's post

dh penuh belah atas fridge kau lyn...
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2008 06:12 PM | Show all posts

Reply #91 lilo_kill's post

ahah, dah padat giler. balik nanti nak beli magnetic board. aku rasa mcm buruklah taruk FM kat frodge ni ( sebab dah terlampau banyak sangat )

nampaknya ni hobby yg consistent la. nak kumpul pun senang. short glass ni leceh nak kena lap bagai. kalau tak, mau berhabuk.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-9-2008 06:51 PM | Show all posts

Reply #92 eyzlyn's post

short glass nk kurangkan maintenent penjagaannya letak dlm display cabinet yg ada glass gak... tutup kemas dlm tu.. hehe. tak yah lap beb
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2008 10:40 AM | Show all posts


Karpet ni baru beli last Friday after almost 3 years tak ada karpet

Meja putih tu aku nak buang rasanya mcm bodoh pulak duduk tengah tengah tu

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2008 06:23 PM | Show all posts

Reply #94 emmer_A's post

ko nie keje designer or architect ekk?

lawo umah bujang ko
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-9-2008 06:32 PM | Show all posts

Reply #94 emmer_A's post

kemas jer rumah org bujang ni...
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2008 11:58 PM | Show all posts
Originally posted by kebayan at 22-9-2008 06:23 PM
ko nie keje designer or architect ekk?

lawo umah bujang ko



kebayan, designer bukan architect pun bukan but engineer ... rumah tu kemas sbb aku kena paksa bayar duit housekeeping tetiba bulan oleh landlord aku. Kalau harapkan aku je, mmg serak.  So adalah jantan Pakistan dtg servis dua kali seminggu. Lepas dia bersihkan apartment aku, biasanya dia akan tinggalkan body odor dia, 2 jam aku selalu kena buka tingkat kalau balik office. Kalau kena aku outstation, mati laaa
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2008 12:02 AM | Show all posts
Originally posted by lilo_kill at 22-9-2008 06:32 PM
kemas jer rumah org bujang ni...



Actually aku jarang lepak kat hall tu pun, tu nampak kemas kot. Korang belum tgk bilik aku, horrible beb, merata rata korang jumpa kertas (nak tunjuk bedroom aku segan lak hehe)
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2008 10:08 PM | Show all posts

Balas #94 emmer_A\ catat

ah a la! meja putih tu  terserlah ya amat...tak pon letak la alas meja sblom dpt meja baru..Nway nice interior..ceria jer
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2008 10:10 PM | Show all posts
Originally posted by emmer_A at 22-9-2008 11:58 PM



kebayan, designer bukan architect pun bukan but engineer ... rumah tu kemas sbb aku kena paksa bayar duit housekeeping tetiba bulan oleh landlord aku. Kalau harapkan aku je, mmg serak.  So  ...



  so buleh la tau kalau dia yg kemas atau org lain yg buat
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.087480s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list