Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
62709
View
627
Reply

AKTIVITI HUJUNG MINGGU FORUMER OVERSEAS.

[Copy link]

Author: lilo_kill       Show all posts   Read mode

Post time 13-4-2008 12:13 PM | Show all posts
aktiviti hujung minggu bila duk malaysia nih lak....

tgk wayang... kdg2 tuh tgk smpi 3-4 citer sehari...

or driving dari KL ke mana2 tp balik hari laaa.....
selalunya ke port kelang......or ke genting ke....
tp patah balik arrr.....suka driving je...test power konon....

or lepak depan pc arrrr....join forum...or bt journal...
bahayanyer depan pc nih mesti nak gak terbuat kerja2 ofis....so tak leh relaks gak...

or pergi rock climbing kat bkt kiara

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2008 09:01 PM | Show all posts
weekends pg jenjalan kt shpng complx... pi picnic kt tepi laut... kdg2 kat lake je...kdg2 pi jogingkeliling tasik... tapi tadng2 lepak umah je sbb penat koja
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2008 02:34 AM | Show all posts
weken baru ni buat bbq...

wat satay ayam, udang, karuff...

pulak tu sand storm yang teramatlah tebal..

so makan la satay bercampur gubar..

tak per kiat pun asal dari segumpal tanah gak kan..


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2008 04:16 AM | Show all posts

Reply #63 ayamserati's post

wow best nya makan makan..
aku bab makan nih. asuik tringat mesiaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2008 06:51 AM | Show all posts

Reply #63 ayamserati's post

terbau sate pulak pagi2 ni...yummmmm...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-4-2008 02:50 PM | Show all posts
weekend ni tgh berkira2 nak wat apa.. rasanya ngemas rumah jer kut. sbb nx weekend nk buat house warming kut sekali besday anak bujang...
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2008 05:15 PM | Show all posts

Reply #66 lilo_kill's post

tak habih habih lagi si lilo ni kemaih rumah no...
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2008 06:30 PM | Show all posts

Reply #63 ayamserati's post

cara membakar nya cam pernah di lihat jerk..
kamu di mana yaa.. oz??
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2008 12:00 AM | Show all posts

Reply #63 ayamserati's post

Lovely satay.
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2008 10:01 PM | Show all posts

Reply #63 ayamserati's post

Bestnyaaaa satay!!!!

My MIL pun buat barbeque last weekend. Tapi buat grilled chicken je, sebab plan asal nak pergi picnic ramai2 tapi hujan renyai, so tak derla prepare benda sangat. Yg ada ayam je.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-5-2008 04:10 PM | Show all posts

Reply #67 ninik99's post

mengemas mana abisnya ninik... mcmlah kemas rumah tu  jadik berkilat2 ek..
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2008 06:14 PM | Show all posts
semalam lepas aktiviti makan karuff hujung minggu, g ziarah anak angkat kat umah dia..

lama dah tak tgk dia.. dia BATRISYA QAISARA..

sebelum balik ptg semalam sempat amek gambo dia..

Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2008 12:56 PM | Show all posts

Reply #59 Baiduri Othman's post

Bai
Dah banyak sangat ambik gambar local area. Teringin nak ambik gambar2 kat Malaysia pulak...
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2008 12:58 PM | Show all posts

Reply #60 Eddlisa_uyuk's post

Kalau kat Malaysia boleh beli je kat kedai. Tak payah susah2 nak buat sendiri....
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2008 01:01 PM | Show all posts

Reply #61 Eddlisa_uyuk's post

Test power tu jangan laju2 sangat tau....
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2008 01:04 PM | Show all posts

Reply #63 ayamserati's post

Wow sedapnya....
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2008 01:06 PM | Show all posts

Reply #70 rohamica's post

Lapar dibuatnya tengok bbq chicken tu. Dah la kita ni on diet....
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2008 01:10 PM | Show all posts

Reply #72 ayamserati's post

Respect la kat you ambik anak angkat kat sana. I pun ada anak angkat jugak tapi from India. I sponsor this kid under Child Fund program.
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2008 01:16 PM | Show all posts
Last Saturday my hb and I bawak my parents fishing on our boat near an Island. Kami dapat tangkap banyak jugak ikan. Antaranya parrot fish dan trevalley (skippy).



Yang ni ikan trevalley or local panggil skippy. Kat Malaysia panggil apa ikan ni ya?? Rupa macam ikan selar tapi besar dan lebar2. Berat seekor dalam 500 - 700gm.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2008 01:19 PM | Show all posts
Petangnya pulak kami pergi crabbing sambil picnic. Hasil crabbing....blue manor or blue swimmer

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.100148s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list