Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
62680
View
627
Reply

AKTIVITI HUJUNG MINGGU FORUMER OVERSEAS.

[Copy link]

Author: lilo_kill       Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-4-2008 02:13 AM | Show all posts |Read mode
Salam sejahtera..

rasanya dulu2 dah ada topik ni. tapi ku cari sampai page 5, takde pun. agaknya dah expired lah tu kut.. dan mungkin dah di campak ke laut...

jadi ku buka semula topik ni untuk semua. so forumer semua leh berkongsi aktiviti di hujung minggu. sekali ngan gambarnya lagilah cantikkkkk....

mungkin aktiviti anda sekelian leh bagi idea untuk orang lain.. tiru tak salah... kan...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2008 02:23 AM | Show all posts

Reply #1 lilo_kill's post

good topic
coz me currently takde idea nak buat ape
tempat baru katakan..kne biase2kan diri dulu
nantilah ade beskal..gue pegi meronda semua tempat

so weekend ade lah mase utk kuar bershopping..jenjalan amik angin..kemas umah n laundry dah juge watching movies

n definitely bukan utk bekerja hatta bukan untuk design an oscillator circuit

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-4-2008 02:34 AM | Show all posts

Reply #2 ritzz's post

weekend mmg i shopping pun. cuma shopping groceries jer..
bkn mcm kat US dulu, tak weekend pun g shopping...

aktiviti semalam... my gamily n a few family friends g picnic. nama tempat tu eleko beach. nice tempat tu... cantik pantainya n bersih pasirnya. anak2 enjoy main pasir. then naik kuda lagi.. i pulak sempat shopping kat penjaja yg datang tgk ada org luar picnic. sempatlah shopping nigerian craft..

kering gak la air liur nak bargain dgn depa tuh. .. tapi sekurang2nya aktiviti mmg terisilah...

gambar i akan tepek kemudia. sbbnya tensen hari ni photobucket lembab bangat....

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2008 11:22 AM | Show all posts

Reply #3 lilo_kill's post

lilo try flickr ler....cepat jek..nazha dah lama banned photobucket..:@
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2008 02:37 PM | Show all posts
kalau duk oversea dulu....hujung minggu je kuar berbasikal kat kaki2 bukit/gunung...best sgt.....

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2008 03:38 PM | Show all posts


salah satu dr aktiviti ari munggu kitaorg....tp logo ni masih dlm peringkat proposal...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-4-2008 03:40 PM | Show all posts

Reply #6 paih's post

tgk logonya jadik takut seh...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-4-2008 04:02 PM | Show all posts
seperti dijanjikan... ni ha gambar2 aktiviti last weekend... enjoy...



BBQ dah ready.. berasap!!!!



dah siap masak......



tempatnya.. bersih tau... tu lps melantak la tu..



pantainya bersih. tapi nak mandi, tak berabi, sbb ombak besar



naik kuda....



penjaja bakul.. wa sopping bakul...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2008 10:33 PM | Show all posts
slm suma..hmm,weekends activity,skrg ni memandangkan musim kuliah,i just stay home for the weekends,kuar rumah pun skadar beli groceries jak..ehe..tpi kdg2 rajin gak melawat member2 di negeri2 lain time weekend..huhu...kalau time cuti plak,jangan cakap weekend,weekdays pun bz berjalan-jalan meronda kaherah,klau x pun layan ps2..hehehe

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2008 01:16 AM | Show all posts

Reply #8 lilo_kill's post

wow....cantik ek.  Tempat ni ..kena bayar ke Lilo...bersih betul. Rumah2 kampung ade tak kat situ...
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2008 01:18 AM | Show all posts
Originally posted by boysnightout at 7-4-2008 10:33 PM
slm suma..hmm,weekends activity,skrg ni memandangkan musim kuliah,i just stay home for the weekends,kuar rumah pun skadar beli groceries jak..ehe..tpi kdg2 rajin gak melawat member2 di negeri2 la ...



ambil  la gambar bila jalan2 tu.   Tepek kat sini...
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2008 01:21 AM | Show all posts
Lilo, kalau hang nak mai tempat ku...bagi tau awal2..yea. Haku nak kirim bakul tu   Boleh tak Lilo.? Dulukan berkenan bakul2 kat sane, bila time nak beli kedai dah tutup. Kawan kate cari kat Lagos banyak huhuhuuh
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2008 01:57 AM | Show all posts

Reply #3 lilo_kill's post

best nye picnic!!
kat sini sejuk lagi la utk berpicnic
lagipon takde gengg
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2008 02:16 AM | Show all posts
Originally posted by ritzz at 8-4-2008 01:57 AM
best nye picnic!!
kat sini sejuk lagi la utk berpicnic
lagipon takde gengg



Langsung tak de geng ke. ?
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2008 02:19 AM | Show all posts

Reply #14 zentex's post

ermm aku rase aku the only malaysian kat sini kot
kat bandar sebelah tak tau plak

[ Last edited by  ritzz at 8-4-2008 02:27 AM ]
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-4-2008 02:22 AM | Show all posts

Reply #10 zentex's post

tempat ni eleko beach namanya.. memang cantik n bersih. memang ada perkampungan org nigerian kat situ. yg duk ramai2 nigerian tu org kampung lah tu. bdk2 ramai sungguh duk kerumun.. infact sam2 main lah kat pantai.. tapi daifnya mereka, jatuh kesian sangat. yg kecik2 tu dgn pakaian compang camping, berkaki ayam, baju koyak pulak.. kotor.. sedih tengok..

yg duk menjual tu pun org2 situ gak sbb tau ada org datang. actually pantai ni ada tempat2 private. kebetulan kawan msian sini dari erricson co. co dia ni yg owner tempat tu.. tu yg bersih terjaga.. tak kena bayar pun. free jer..

co lalingku ada gak private beach. tapi kena cross to the island, naik bot bagai...

apapun, nilah kali pertama sejak 6-7 bulan kat lagos ku hepi sangat.. rasa dapat kuar enjoy...

tapikan.. jgn tak tau, kami pergi tu pakai escort tau...  psl tempat tu melebihi had yg dibenarkan utk expartriate kuar...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-4-2008 02:25 AM | Show all posts

Reply #12 zentex's post

nak bakul.. leh saja...

hari tu sopping bakul 3 bijik wat isi bawang, halia, kunyit bagai..
then beli satu bakul isi buah2an... then beli table cloth...

then ada penjaja yg jual rantai gelang bagai nigerian motif tu pun ku beli satu gelang tangan...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-4-2008 02:27 AM | Show all posts

Reply #15 ritzz's post

g le jengah2 banadar sebelah mana tau jumpa msia sana...
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2008 02:29 AM | Show all posts

Reply #18 lilo_kill's post

itu la
tunggu bile dah biase dok sini
baru bleh kuar meronggeng

yg aku tau kat holland skang ni si ahkim tu je
tu pon dok amsterdam..jauh banget
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-4-2008 02:37 AM | Show all posts

Reply #19 ritzz's post

hang kat ne? the hague, rotterdam, leiden, norwick...????
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.115470s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list