Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
198166
View
1988
Reply

Gambar Keluarga di Overseas

[Copy link]

Author: anakbugis       Show all posts   Read mode

Post time 1-4-2008 07:24 PM | Show all posts

Reply #20 anakbugis's post

nnt i letak yer...  tapi nk tgk gambau anak2 i ada melambak kat thread salam semua by shinky tu...
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2008 07:35 PM | Show all posts

Reply #7 anakbugis's post

He has good looks.  Bab rambut yg paling saya minat.
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2008 07:45 PM | Show all posts

Reply #11 anakbugis's post

comeiii.....cutee....
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2008 08:12 PM | Show all posts
Gambar kat Muscat, Oman.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2008 08:17 PM | Show all posts
wah anakbugis, shinky baru jer berura ura nak bukak thread gambar family bod oberc, u dah mulakan...macam tau tau jer. yelah senang kita jadikan gallery gambar keluarga kita kat satu thread khas kan, dan senang juga nanti mod bagi kacang cap tangan...he heh

cutenyer ur kids, ur hubby from which country ek anakbugis, sorry kalau u dah mention sebelum ni, i dah lama tak join so i tak tau, baru nak join semula.

ur girl tu lahir 2 hari lepas my girl malaekah, ida pun lahir on the same month.....seronoknyer, harap kita dapat tengok diorg membesar bersama sama ek.
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2008 08:20 PM | Show all posts

Reply #24 sarahmirza's post

hi sarah,

salam perkenalan dari shinky.....cute nyer, girl ek? kalau boy ya ampun....sweet macam girl, tapi dressing macam boy. u kat ner?
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2008 08:55 PM | Show all posts

Reply #26 shinky_pinky's post

Hi shinky. I kat UAE.

Itu my boy. Tak apa, memang selalu orang silap kata dia girl.
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2008 09:05 PM | Show all posts
Sarah, dah besar sok ni engsem nih
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2008 01:24 AM | Show all posts
Wow! Very good thread! All the kids are so cute and colorful...macam United Nation aje :victory:

AB, handsome anak2 bujang you! Gambar Sarah yang terbaru tak ada ke?
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2008 04:58 AM | Show all posts
Nhuser, nak request gambo your boy tuh
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2008 05:32 AM | Show all posts
kalau gini wa nak pindahkan gambar2 anak2 wa kat thread ni ler...
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2008 10:07 AM | Show all posts

Reply #31 lilo_kill's post

A ha Lilo, pindahkan gambar Ain dan adik2 dia kat sini . Suka tengok lesing pipit Ain yang dalam tu   ...

Nad, you pun kena pindahkah gambar Adam dan Ina kat sini...senang kami semua nak tengok anak2 mat saleh french berdua nie...
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2008 10:20 AM | Show all posts
Nie gambar anak bujang ku...will be 7 this July...



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2008 11:55 AM | Show all posts
Syoknya tengok anak2 y'all (che wah...Texan language la pulak)..heheh. N...you anak sorang je kan?
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2008 04:28 PM | Show all posts

Reply #11 anakbugis's post

besar nanti hensem niee....
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2008 05:24 PM | Show all posts
Nhuser, hensem boy u got there ... i remember long time ago u ada letak gambo, he looked different back then .. agaknya sbb dah besar ni kut ..

Arsha, sapa girl montey dlm your avatar tuh, gebu sungguh
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2008 06:28 PM | Show all posts

Reply #33 nhuser's post

ayak... cun wooo... sib baik tak de sorang lagia nak pompuan.. kalau tak wa cop..
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2008 09:44 PM | Show all posts

Reply #36 NadiaMurad75's post

Hii nadia, dlm avatar tu ank2 sha... najwa & luqman

letak la gambar ida dgn adam, lama x tgk gambar dorg tu
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2008 10:21 PM | Show all posts

Reply #38 arsha81's post

Monteynya najwa tu .. lagi putih dari adik dia ... adik dia pun tembam gak ... apakah rahsia mu anak montey montey ya? Grrrrrrrr .. gerammmm
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2008 12:06 AM | Show all posts
yeeeeeaaa...atlast...dpt tgk anak2 bod oversea yg ensem2 cun2 ni..hihi..geramm
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
1.332398s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list