Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
41868
View
76
Reply

Peti Cadangan & Pertanyaan

[Copy link]

Author: Sasha       Show all posts   Read mode

Post time 31-3-2008 05:17 PM | Show all posts
http://forum3.cari.com.my/viewth ... &extra=page%3D2

tanak lah RA kat thread ni.. mungkin thread ni berguna utk org2 nak g obersi...

TQ...
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2008 10:27 PM | Show all posts
Kita pun sukeee sgt ..........   walaupun sebelum ni tak tau kewujudan Shasha dlm forum cari ni. Kita ni ade slow sikit huhuhuhu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-4-2008 09:38 AM | Show all posts

Reply #20 NadiaMurad75's post

heheh blush i you...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-4-2008 09:42 AM | Show all posts

Reply #21 lilo_kill's post

Lilo - done, noted with tx
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-4-2008 09:47 AM | Show all posts

Reply #22 zentex's post

That's ok... Sy jarang interframe...konon nak low profile..
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2008 02:16 PM | Show all posts

Reply #24 Sasha's post

i lap u sasha...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-4-2008 05:35 PM | Show all posts

Reply #26 lilo_kill's post

me toosss
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2008 05:40 PM | Show all posts

Reply #27 Sasha's post

wakaka
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2008 10:33 AM | Show all posts
perhatian..
sesiapa tak dpt nak view gambar sila pergi ke user Members CP, click edit profile, dan cari Image configuration , click show images. utk view avatar dan signature pun sama.   
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2008 04:55 PM | Show all posts
Momod,

Apa pasal wa tarak buleh upload avatar aaa .. size mmg less than 100byte pun takleh gak
"Your specified avatar must be limited to 100 bytes, please return."
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2008 09:58 PM | Show all posts

Reply #30 NadiaMurad75's post

errrkk.. yer ker...




cuba lagi ler... gambau lain lak.. agaknya gambar yg u  nk letak tu nad.. tarak sesuai utk tontonan umum..
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2008 07:22 PM | Show all posts
perubahan yang menariks! i like! (ala2 pakai accent Borat sikit untuk line nih) :pompom:
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2008 10:00 AM | Show all posts

Reply #30 NadiaMurad75's post

Ingatkan saya sorang je ada masalah mcm tu.
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2008 03:43 PM | Show all posts

Reply #33 Baiduri Othman's post

alamak.. apa kes ni ha.. nnt ku cuba selesaikan...
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2008 01:22 PM | Show all posts

Reply #34 lilo_kill's post

Masalah avvie je lilo. Masalah kecik je tu.
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2008 02:30 PM | Show all posts

Reply #35 Baiduri Othman's post

peliks la pulak.. org lain ok jer avvy tu... u all lak tak leh...
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2008 10:50 AM | Show all posts

Reply #29 eyzlyn's post

Lyn & Lilo, saya dah tahu masalah sebenarnya. Saya & Nadia tak boleh letak avvie psl both height & width dah di set ke 0. So cuba macamana pun memang tak boleh. Saya tak pernah edit apa2 kat setting tu. Anyway saya dah report kat Acehand & cakap kat dia Nadia's having the same problem.

Even my blog URL pun dah di set jadi portperempuansewel. Saya tak kisah sebenarnya sebab saya tak perlu promote pun. Blog tu tetap dpt sambutan hangat. Yg ni saya tak report kat Acehand. So sekarang kita dah tahu angkara siapa sampai tak boleh masukkan gambar utk avvie.
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2008 10:51 AM | Show all posts
Ingat nak report kat Admin ttp biarlah Acehand deals with the matter.
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2008 03:04 PM | Show all posts

Reply #38 Baiduri Othman's post

huh!!!

hal avvy pun ada hasat dengki...
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2008 07:46 PM | Show all posts

Reply #39 lilo_kill's post

Maybe takut kita ni nak paste gambar cun kita or gambar comel anak2 kita kot. Alahaiiii....... maybe dia dah tak boleh tahan geram sampai buat mcm tu.

Patut tak boleh masukkan gambar dlm avvie. Setting tu memang tak boleh tukar. SM & Admin je boleh buat. Kalau dah set ke 0, mana gambar tu nak keluar. Mlm tadi ada newbie guna nick Kak Dar_mu kat CI Board. Siap cerita perjalanan hidup dia kat CARI ni penuh onak & duri sebab ramai org dengki kat dia. Siap dia kena pelangkung Babybueno & another nick, Kotaro. Lepas tu terus senyap. Tak taulah samada nick tu nick baru dia. Lantak dialah.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.077947s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list