Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
136075
View
229
Reply

Mod Online

[Copy link]

Author: sourplum       Show all posts   Read mode

Post time 26-11-2010 03:37 PM | Show all posts
mintak mod merge thread berkaitan single/jodoh walaupun mungkin akan jadi thread borak ke-2
greyrose Post at 22-11-2010 00:21


done..byk sgt trid single..huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2010 03:13 AM | Show all posts
nk hntr kt ner ..huhu
juju_amin84 Post at 26-11-2010 15:36
ingat nak hantar tong sampah aje tadi siang
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2010 10:44 AM | Show all posts
ada tred yang bukan masalah peribadi
tred ni biasanya dari board lain,orang ni pun biasa lepak board tu,suka posting berbaur lushah dan just kopipes sotkabar jah,bukan luahan peribadi or masalah diri
mohon amik tindakan or nasihat

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2011 10:10 AM | Show all posts
salam
ada tajuk tred menggunakan sign @ PP
walaupun tak ada peraturan bertulis,just tak mahu jadi salah anggap kepada orang ramai bahawa itu tred biasa (bukan borak) dan nak menjaga kebiasaan/petanda bahawa tred yang ada tulis " PP " itu ialah khas untuk tred borak.
eh,paham tak ayat neh

please advice
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2011 08:06 PM | Show all posts
Reply 144# tajul186


   paham.
_____ @ PP = utk thread borak PP saje.

selain thread borak x leh guna sign @ PP.

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2011 10:37 PM | Show all posts
http://mforum1.cari.com.my/viewt ... 3490&highlight=

mod,blh tlg delete x thread ni?tqvm
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-1-2011 01:27 AM | Show all posts
salam
ada tajuk tred menggunakan sign @ PP
walaupun tak ada peraturan bertulis,just tak mahu jadi  ...
tajul186 Post at 12-1-2011 10:10 AM


Salam...

TQ.. Noted...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-1-2011 01:29 AM | Show all posts
mod,blh tlg delete x thread ni?tqvm
insantertekan Post at 17-1-2011 10:37 PM

Salam...

Okies... Thread tu dah dihantar Box 1, Admin akan delete nanti.... Mod tak dibenarkan delete thread sbb akan affect kredit forumers yg reply di thread tu..  
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2011 12:53 AM | Show all posts
tajul semakin kerap melushah ala2 geyes iols takot terembes
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2011 05:55 PM | Show all posts
mod, tred2 lama saya tu bleh didelete tanpa effect kredit sape2 ke? kalu leh, smua tred saya kat PP  ni mohon didelete saje sbb nak melupakan kisah2 lalu...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-3-2011 11:19 AM | Show all posts
mod, tred2 lama saya tu bleh didelete tanpa effect kredit sape2 ke? kalu leh, smua tred saya kat PP  ...
oceanflavour Post at 21-3-2011 05:55 PM


Kalau me delete akan affect kredit org2 dlm tu ekekeke...

Tapi kalau tak nak, boleh hantar ke tong sampah Mod, takde sapa tengok kat situ... Nanti Admin deletekan.... Ok..?
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2011 01:57 PM | Show all posts
Reply 151# sourplum


    ok..tolong anto ke tong sampah ek??

smua tred saya dlm PP ni saje k? tenkiu...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-3-2011 03:56 PM | Show all posts
Reply  sourplum


    ok..tolong anto ke tong sampah ek??

smua tred saya dlm PP ni saje k? te ...
oceanflavour Post at 23-3-2011 01:57 PM


Done..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2011 10:41 PM | Show all posts
tenkiu....  
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2011 03:00 PM | Show all posts
nak mintak mod tolong transferkan thread ke bod MPS
thread link is http://forum.cari.com.my/viewthr ... p;extra=&page=1
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2011 02:36 PM | Show all posts
nak mintak mod tolong transferkan thread ke bod MPS
thread link is
zi_trone22 Post at 7-5-2011 15:00



   done
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2011 02:38 PM | Show all posts
Reply 156# juju_amin84


   thanks
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2011 06:19 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2011 01:15 PM | Show all posts
salam mod
boleh taks sy nk mitak mod buang semua benang2 yg penah sy bukak ke tongsampah tanpa menganggu jumlah kredit sy dan org lain..
hmmm takut somi sy baca nanti
sy nak mulakan hidup baru
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-5-2011 01:39 AM | Show all posts
salam mod
boleh taks sy nk mitak mod buang semua benang2 yg penah sy bukak ke tongsampah tanpa meng ...
cik_kiah Post at 29-5-2011 01:15 PM

Banyaknya thread Kiah... Dah move semua 14 thread merapu tu...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.084766s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list