Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
136094
View
229
Reply

Mod Online

[Copy link]

Author: sourplum       Show all posts   Read mode

Post time 19-2-2010 10:41 PM | Show all posts
auntie_girl..saya ada pm girl..minta tolong girl as mod
latahzan10 Post at 19-2-2010 21:05


dah balas dear
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2010 02:59 PM | Show all posts

Hah! Hah! Hah!

since mokcik ni dah tua,otak mokcik kurang paham bahasa sms

kalo setakat sms yg ala2 singkatan,maybe mokcik leh paham,tapi,kalo bahasa budak2 zaman sekarang ni,tobat mokcik tak paham:kant: ...
auntie_girl Post at 19/2/2010 09:19




Aku percaya bahasa SMS aku adalah bahasa yang mudah difahami... Hik! Hik! Hik!


Jizzz... Klong! Klong!
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2010 08:37 AM | Show all posts


Aku percaya bahasa SMS aku adalah bahasa yang mudah difahami... Hik! Hik! Hik!


Jizzz... Klong! Klong!
AceHand Post at 6-3-2010 14:59


tak dinafi,sangat mudah

tapi bahasa SMS ko penuh dengan sound efek,nak2 dari tin2 kosong klong klong ko tuh
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2010 01:29 PM | Show all posts
makcik mod..kakak nak tanya..kenapa umah harijadi dah tak de ? ke kakak yang dah tua ni tak nampak?.adakah kredit hari jadi tu untuk tahun pertama kita mendaftar di bod tersebut?
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2010 12:55 PM | Show all posts
makcik mod..kakak nak tanya..kenapa umah harijadi dah tak de ? ke kakak yang dah tua ni tak nampak?. ...
ketupat79 Post at 14-4-2010 13:29


trid harijadi mod sour yg uruskan...dier bz tu..nnti once dier ade cnfrim dier akn buat
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2010 01:00 AM | Show all posts
tak dinafi,sangat mudah

tapi bahasa SMS ko penuh dengan sound efek,nak2 dari tin2 koson ...
auntie_girl Post at 7-3-2010 08:37



    kaka gegirl bunyi tin effect tu yg xmenahan
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2010 09:08 PM | Show all posts
byk eh thread masalah tak kahwin2 ...

Fenomena kat mana2 .... ....

ada aje complaint dia ... hari ni kawan perli, esok sepupu laser, lusa opis mate ngumpat ...

Mod tak leh ka bukak satu thread ntuk masalah stresss tak kahwin2 ...
pastu wat kat page depan ...
Isi kandungan dia ...
masalah si A rujuk page 3
Masalh Si B rujuk page 10
Masalah si Z rujuk page 20 ... dan bla bla bla ...


tak pon wat summary setiap permasalah porumer tersebut ...
Bold dan colorkan thread tu jugak ...
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2010 07:41 AM | Show all posts
byk eh thread masalah tak kahwin2 ...

Fenomena kat mana2 ....  ....

ada aje complaint dia .. ...
Jesse_Mccartney Post at 26-7-2010 21:08


will be discussed bout this ...
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2010 07:25 PM | Show all posts
harap lock benang ni...dh ramai request supaya dilock..sbb masalah pun dh setel...yg makin byk hanyala komen2 yg merapu bagai

http://forum.cari.com.my/viewthr ... &extra=page%3D1

tq mod
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2010 03:12 PM | Show all posts
mohon mod yang gojes2 pantau or lock tred2 yang da makin merapu dan banyak orang beborak kosong dalam tu.
umah borak kan ade
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-9-2010 08:20 PM | Show all posts
mohon mod yang gojes2 pantau or lock tred2 yang da makin merapu dan banyak orang beborak kosong dala ...
tajul186 Post at 24-9-2010 15:12


Mohon En. Tajul yg gojes jugak rajin2 tekan report....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-9-2010 08:29 PM | Show all posts
harap lock benang ni...dh ramai request supaya dilock..sbb masalah pun dh setel...yg makin byk hanya ...
insantertekan Post at 14-9-2010 19:25

Salam IT...

Tapi me tengok dia orang masih komen berkaitan topik... Kalau Tuan Tanah sendiri yg mintak tutup atau thread dah jadi rumah borak/port gaduh bolehlah di tutup nanti.... Apapun TQ ya...
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2010 01:12 AM | Show all posts
da tekan repot,tapi asyik loading
akan dicuba lagi,mekasih
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2010 02:01 PM | Show all posts
mintak mod highlight rumah borak baru. Thank you

http://forum.cari.com.my/viewthr ... &extra=page%3D1
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2010 05:00 PM | Show all posts
Assalamualaikum...

saya pemegang ID bernama Blazzard ingin memaklumkan kepada pihak moderator di thread Masalah Peribadi ..bahawasanya saya telah dengan secara rasminya telah membuka thread borak PP yang baru..dengan itu saya bermohon agar tajuk ditukar dengar kaler Pink... dan juga RA 1 diletakkan bagi mengelakkan kejadian pengstalkeran dilakukan keatas ahli ahli PP disitu.

Sekian..
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2010 10:34 PM | Show all posts
mintak mod highlight dan juga RA 2 utk rumah borak baru. Thank you

http://forum.cari.com.my/viewthread.php?tid=513012&extra=page%3D1
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2010 07:46 AM | Show all posts
harap lock benang ni...dh ramai request supaya dilock..sbb masalah pun dh setel...yg makin byk hanya ...
insantertekan Post at 14-9-2010 19:25


done ..
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2010 12:21 AM | Show all posts
mintak mod merge thread berkaitan single/jodoh walaupun mungkin akan jadi thread borak ke-2
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2010 10:19 AM | Show all posts
mod semua...sori...terhantar ke mari pulak

http://mforum2.cari.com.my/viewt ... &extra=page%3D1
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2010 03:36 PM | Show all posts
mod semua...sori...terhantar ke mari pulak
tokmanting Post at 26-11-2010 10:19


nk hntr kt ner ..huhu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.119785s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list