Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
136043
View
229
Reply

Mod Online

[Copy link]

Author: sourplum       Show all posts   Read mode

Post time 23-4-2014 12:44 PM | Show all posts
kenapa x tekan baten warning Last edited by hunny_bunny on 23-4-2014 02:50 PM

Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2014 09:41 PM | Show all posts
clarizsa posted on 21-3-2014 02:51 AM
mod nape ada porumer beginner dok korek thread lama yg pasal utang, pstu komen mnde yg sama je... pe ...

x salah selagi thred tu msih dibuka
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2014 09:42 PM | Show all posts
hunny_bunny posted on 23-4-2014 12:44 PM
kenapa x tekan baten warning

warning utk ape?

Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2014 07:26 AM | Show all posts
MOD boleh ke x bukak balik thread ini semola?

http://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=834474


Ai rasa thread makcik dewi ni best utk dikomen dan masih ramai yg mahu memberi komenan terhadap thread tersebut. Kesian makcik dewi. (Motip ai bekap sheolls?)

Mod prettyuglybabe tu sesuke je main tutup2 thread org. Bosan la sheolls ni skang. Maaf yea babe... Mmg betol pon. K bai~
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2014 10:48 AM | Show all posts
Munnalicious posted on 16-10-2014 07:26 AM
MOD boleh ke x bukak balik thread ini semola?

http://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread& ...

sabar ye cik munna.. sy dah explain kat tt tersebut..
sekarang sy tunggu juju masuk untuk dengar pendapat beliau pulak..
bila dia kata ok, sy akan open semula..
buat masa ni harap semua dapat bersabar..


Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2014 12:30 AM | Show all posts
Assalamualaikum,

Nk mintak tolong delete kan forum ni boleh:

http://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=842713

Tq
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2015 03:47 PM | Show all posts
rooneyaziz replied at 27-11-2014 12:30 AM
Assalamualaikum,

Nk mintak tolong delete kan forum ni boleh:

maaf terlambat

sy dah close dan move ke arkib

terima kasih
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2015 06:19 AM From the mobile phone | Show all posts

http://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=921944&mobile=2

Bila nak close thread ni. Siap ada gambar. Thread dah beberapa hari dah. Kat page 1 lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2016 03:25 PM | Show all posts
salam admin.
minta tolong tutup atau padam topik saya di Masalah Peribadi.
tajuk dia Kisah Aku dan Tunang Orang.
saya dah dapat banyak nasihat dan jawapan.
thanks ye.
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 10:50 AM | Show all posts
ngape x boleh nak post thread? dok cakap no content je setiap kali nak save new thread
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.071073s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list