Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
3019
View
23
Reply

Betui ka kat London ... dot dot dot ???

[Copy link]

Author: _mzzm_       Show all posts   Read mode

Post time 30-3-2008 09:21 PM | Show all posts
wah..hang nak pegi london sorang2 ek...tak ajak pun..

mehlah dtg sini mzzm...skrg ni sterling airlines offer GBP10 je one way
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-3-2008 11:00 PM | Show all posts

Reply #20 hanna1905's post

aku taste sume .. 'cik bab' pun taste aku gak. jadik tarak hal kat mana2 aku tinggal

tima kasih ye nombor tepon tuh tapi bape sebenaqnye dia charge weh? dan area mana tuh? docklands ke? bayswater ke? battersea ke? king cross ke? heheh .. wa pun dah tau dah sket2 area kat london tuh

dekat ngan Soho tak?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-3-2008 11:04 PM | Show all posts

Reply #21 amanda_shamira's post

mmg le nak mai tpt hang .. seperti yg cek habaq.. kena tunggu 'tooooot' dulu sebelum di 'tooooot' ....  :cool:
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-3-2008 11:07 PM | Show all posts

Reply #21 amanda_shamira's post

Jgn risau ..nanti cek nak buat satu lagi trip ke London khas utk clubbing .. cek tau hang pun sama jahat gak mcm cek   TAPI kasik can cek mabuk dulu no.. hang tak bley mabuk sebab hang nanti kena pastikan kita sampai ke bilik dgn selamattttttttt .........
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.074255s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list