Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
3042
View
23
Reply

Betui ka kat London ... dot dot dot ???

[Copy link]

Author: _mzzm_       Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-3-2008 07:24 PM | Show all posts |Read mode
Betui ka kat London kalau bawak keta masuk kena bayar

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2008 07:43 PM | Show all posts
resenyer itu congestion fees, dulu pergi ikut GF. dia pun hangin maki2 kat Ken Livingstone
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2008 07:46 PM | Show all posts
kalo peak district aku tau lar.

lake district yg nie ker?
http://www.lake-district.gov.uk/

definitely north of nottingham. in fact dah sampai newcastle pon. x penah lar plak pegi saner. nampak menarik.

[ Last edited by  hang19 at 25-3-2008 11:49 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2008 08:16 PM | Show all posts
i tak pernah drive pi london..biasa naik train je..

sebab nya jalan memang sesak sentiasa..

nanti mood nak jalan2 punah sebab jam...hehehe

i naik train, ticket tu included utk tube and busses..public transportation plak memang sentiasa ada..

cepat pun iye..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-3-2008 10:12 PM | Show all posts
Adoiiii .. so mana nak parking keta nih?? Yg tu yg paling penting skang nih ..

Lake District dah tau dah kat mane.. bwh Glasgow sket. Peak District tuh dekat Notts .. gua tak mau pi sana.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-3-2008 10:14 PM | Show all posts

Reply #2 batu_bergolek's post

bak mai no tepon gf hang bley? gua mau tanya sama dia ..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-3-2008 10:16 PM | Show all posts

Reply #4 nashra's post

jalan2 kat dlm London mmg la naik bus / tube tapi keta tuh nak parking tang mana




[ Last edited by  _mzzm_ at 25-3-2008 10:17 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2008 06:12 PM | Show all posts
AKU INGAT DOT DOT APA TADI..
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2008 09:41 PM | Show all posts
Mzzm...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2008 10:12 PM | Show all posts
Originally posted by _mzzm_ at 25-3-2008 14:16
jalan2 kat dlm London mmg la naik bus / tube tapi keta tuh nak parking tang mana




aiiiiyooo...cheq!

memang nak mai london tu kena bawak kereta juga ke?

tak boleh datang dgn train ke?

kalau ada tempat parking kat rumah kawan baik park situ je..

serba serbi kat london tu maha mahal..

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-3-2008 06:30 PM | Show all posts
Wah ..wah.. buringnyeeee London tuh

Tapi mmg dah decide dah nak pi sana 5 & 6 April nih. Dah booking duk kat London Airport City, tuh outside of congestion zone dan mmg gua sengaja ambik hotel duk depan ruanaway.. dpt tgk kapal terbang

So memandangkan gua pi on weekends, so no congestion fee le kan. Dan keta gua parking kat hotel TAPI yg konfius tuh, apa maksud hotel tuh bile dia ckp mcm nih -

Midnight to 15:00hrs
1 hr
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-3-2008 06:33 PM | Show all posts

Reply #10 nashra's post

  tima kasih
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2008 12:57 AM | Show all posts

Reply #12 _mzzm_'s post

mzzm,

London Airprt City tu hotel ke? kalau hotel selalunya takder charge utk customer dia..

aku ada contact no. akak ni buat b&b, dan tmpt dia mmg strategi sbb dkt dgn tube..nanti la aku bg kat ko thru pm sbb tah mana aku letak no. dia..

tu pun kalau ko nak..
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2008 12:59 AM | Show all posts
lake district..cantik woo tmpt tu..ko naik la kapal pastu round2 lake tu..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-3-2008 05:23 AM | Show all posts

Reply #13 hanna1905's post

hang nih.. hang ingat cek tak buat research ke kat hotel.. London mana ade kasik parking free-free nih walaupun kat guest dia.. TAPI cek mmg nak nombor tuh.. kasik ek? takde ke member2 yg bley tunjuk ajar kat London tuh?
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2008 06:38 AM | Show all posts
mzzm, aku kalau pi London drive jer lalu highway 401, 2 jam jer dari rumah aku. tak pernah dengar pulak masuk London kena bayar, tapi parking for sure la kena bayar. kalau nak jimat, pi parking katy area Walmart ka, food basic ka, shopping complex ka.lepas tu alang-alang pi London, cross teruslah masuk Michigan, dah dekat tuh . tapi amke sure ko ada US visa la
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-3-2008 08:56 AM | Show all posts

Reply #13 hanna1905's post

Travelodge London Airport City  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-3-2008 09:03 AM | Show all posts

Reply #16 eyzlyn's post

uik ??? hang kat mana tu?

hang tak kena byr sebab hang mai London masa weekend kot ..weekend mmg tak kena congestion fee. wa sebenaqnye nak pi clubbing mlm tuh tapi member wa ajak duk mesia hall plak .. mesia hall tuh ade curfew.. sedey la wa tak dpt clubbing.. London kalau tak pi clubbing mmg rugi le ... :cry:
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2008 11:17 AM | Show all posts

Reply #18 _mzzm_'s post

London, Ontario
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2008 02:11 PM | Show all posts

Reply #17 _mzzm_'s post

Travelodge London Airport City tak bagi free parking yer kat guest dia..mana la aku tau sbb selama aku menginap kat Travelodge area UK ni tak plak dia charge..

teringat aku kat iklan dia...

nanti aku carik dah lama wei..tah mana aku simpan..tp klau ko dok sini mmg best, breakfast jer nasi lemak mcm masakan mak2 jer..tapi kalau taste ko western tak per la..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.091137s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list